Politie Suriname weerspreekt bericht over tekort aan inkt en vervoer

10
Foto: politie in Suriname

PARAMARIBO, 4 jul – De Surinaamse politie heeft vandaag gereageerd op een artikel van Dagblad Suriname en de Nederlandse site Dag Online, waarin wordt beweerd dat met name de politie van het bureau Santo Boma niet over inkt (om te printen) en vervoer beschikt. Volgens het Korps klopt de berichtgeving niet, want het politiebureau in kwestie beschikt al enige tijd over drukinkt en vervoer.

“Het is normaal dat de politie van de verschillende bureaus onderling assistentie verlenen aan elkaar als het om het politiewerk gaat. Deze assistentie kan bestaan uit menskracht of uit hulpmiddelen waaronder vervoer” aldus de politie in een reactie.

Gisteren werd vol ongeloof gereageerd op de berichtgeving over het tekort maar dat blijkt dus niet te kloppen.


10 REACTIES

 1. inkt voor de printers is een dure grap. het wordt tijd dat er gecontrolleerd wordt wat er allemaal wordt geprint (alleen stukken tbv de dienst). ook het gebruik van dienstvoertuigen voor prive doeleinden moet aan banden worden gelegd.


  Maak melding

 2. Ongeloof of niet, waar er rook is, is er ook vuur. Met nog twee jaren roofzuchtig corrupt paars wanbeleid, geen uien en aardappelen. Wel stinkende ddb paarse schijt en pis vol kommer en kwel voor zijn oerdomme soso lobi ndp zombies. Alles lijdt onder het duivels wanbeleid, ook de veroorzakers, maar met een gesust geweten, blijven land en volk en zichzelf belazeren. Ndp na wang mpp politieke sekte


  Maak melding

 3. Er is dus wél een tekort, alleen er wordt geleend en men noemt dit “onderlinge assistentie”. Daarbij moet ik glimlachen over de opmerking dat het bureau in kwestie al “enige tijd beschikt over drukinkt en vervoer”.
  Vóór die “enige” tijd dus níet? Denkt de politie nu echt dat de mensen in Suriname dit voor waar aannemen?
  Zo dom kan toch niemand zijn. Of toch?


  Maak melding

 4. PAARSE NEP-VOORLICHTINGSINSTITUUT maakt overuren !!!

  ^^^ de politie heeft ONVOLDOENDE VOERTUIGEN

  ^^^ de politie heeft onvoldoende PAPIER

  ^^^ de politie ONVOLDOENDE GOED geschoold PERSONEEL

  LEUGENTJES van de PAARSE machthebbers MAKEN SRANAN NIET VEILIG !

  DE ZWARE MISDAAD IN ONS FAILLIETE LAND IS ENORM HOOG !

  A SRANAN PEOPLE E PAI EDE DJI A PAARS WANBELEID !

  HET ROVEN VAN STAATSEIGENDOMMEN GAAT ELKE DAG DOOR !

  FRI A PEOPLE FU SRANAN !!!!!!!!!1


  Maak melding

 5. Uie en aardappel schaarste, monie no de, ma baas takli via Kries foe Combemarkt, zeg ze dat die boten niet kunnen komen want anders gaan ze vastzitten in het slib. Ai boi, alla soortoe verhaal ndp bende e vertel deng dong no mp ndp paria’ s. Tide manting Cornelia beng wangkon leni wang uie. Oma sening go na huize didibri.


  Maak melding

 6. Tuurlijk zijn er tekorten wat inkt en vervoer
  betreft. Wat doet Prade en Getrouw met deze informatie. Wanneer elk politiebureau up to date is hoeven zij geen beroep te doen op elkaar. Wroko sanie no de klaar. Er is niet eens een potje verf om de gebouwen van de politie op te knappen. Burgers moeten bijjspringen.
  Oeng libie mie jere.


  Maak melding

 7. Nou , fijn dat desbetreffend bureau in kwestie nu wel beschikt over de middelen. Dus, je mag constateren dat er voorheen wel een probleem was hoe kortstondig ook van aard. Inkt is vreselijk duur. Tegenwoordig kun je veel rapporten, berichtgevingen enz., via het digitale verkeer laten lopen en feitelijk alleen datgene wat echt nodig is om uit te printen, doen. Het houdt wel in dat burgers en ondernemingen etc., over een e-mailadres beschikken. In ieder geval is het milieu bewuster dan dat gedoe met uitprinten. Efu a moni smara dan i musu luku wan fasi fa ye tackle bepaalde problema. Voor wat betreft vervoer is het een stuk lastiger. Je kunt moeilijk een auto en brandstof downloaden en opslaan. Maar daarvoor heb je inderdaad andere afdelingen die wel kunnen bijstaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.