dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijFundraising voor hartoperatie 5-jarig dochtertje van DJ in Suriname

Fundraising voor hartoperatie 5-jarig dochtertje van DJ in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 jun – Op zaterdag 30 juni 2018 vindt in Club Touché te Suriname een fundraisingsevent plaats voor de 5-jarige Azurah. Het Surinaams meisje dat geboren is met een hartafwijking, moet dringend een hartoperatie ondergaan in Colombia. Haar ouders moeten een groot deel van de kosten zelf dragen vandaar dat deze fundraising in het leven is geroepen.

Azurah Moestro, het dochtertje van de Surinaamse DJ Kuyken en Simone Moestro, is geboren met een hartafwijking en zonder anus en vaginaal kanaal. Het meisje draagt daarom nog steeds luiers. Ondanks dit en haar hartafwijking, vertelt haar vader dat zij zich heeft kunnen ontwikkelen tot een vrolijk, leergierig en pienter meisje.

Het meisje is al twee keer naar Colombia geweest voor medische hulp. Het Staatsziekenfonds (SZF) heeft toen alle medische kosten betaald, maar deze keer komt het SZF slechts in met een deel van het bedrag dat nodig is voor de operatie.

Uw bijdrage hiervoor kunt u doneren vanaf 20.00u s’avonds bij de ingang van club Touché. Kunt u het event niet bijwonen, dan bestaat de mogelijkheid er om de hele avond uw bijdrage te leveren bij de ingang van club Touché. u kunt ook bellen op +597 8883689 (ouder: Sanjay Merhai of te wel Dj kuyken).

Een bijdrage leveren is ook mogelijk via de bank door te storten op de rekening nummers:
in Suriname
Sanjay Merhai
Rekening # DSB Bank – USD 56.50.038 – SRD 82.31.656 – EURO 81.75.489

in Nederland
Lakshmi Merhai
NL96ABNA0512054363

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Wat een poppetje. Het zal je kind maar zijn. Mijn zegen en bijdrage zal ik zeker geven. Wat het ergste is, is dat Staat ziekenfonds zo laks is om dit kind haar leven te redden.Er worden miljoenen uitgegeven aan futeliteiten. Waarom nu de helft betalen door het SZF daar het nodig is voor een hart operatie. Voor Bouta en kornuiten wordt alles gewoon betaald. De regering moet nu stoppen met snoepreisjes en echt wat voor onze gezondheidszorg doen. Oeng Lobi foe do af wroko. Het is goed dat er ook goede zielen rond lopen met het hart op de juiste plaats en dit kind willen helpen. Hopelijk doet Kuldipsing ook een flinke bijdrage en al die andere lullen die zich verrijkt hebben met gemeenschapsgelden. Het is vreemd dat dit soort operaties niet plaats kunnen vinden in Suriname en onze bevolking zoveel geld moeten betalen om in het buitenland geopereerd te worden. Is er geen kader in huis. Hoe zit het met het opleiden van onze eigen mensen tot hartchirurgie??? Waar blijven de studenten geneeskunde??? Het is verschrikkelijk om in dit land te leven. Je komt steeds meer achter de feiten dat er niets wordt gedaan aan medische scholing met betrekking tot de disciplines die wij niet hebben in dit land. Zo sterven er onnodig mensen. Waarom wordt er niet gevraagd aan de artsen in het buitenland om hierheen te komen en bijscholingen te geven?
  Mensen opleiden en samenwerken om kennis te vergaren is geen schande. Het is juist een grote aanwinst voor het hele land.Kennis overdracht is een must. Waarom blijf Suriname steeds stilstaan in het denken van de oertijd. Wij leven in 2018.Het is hoogtijd hier iets aan te doen.Niets steeds naar het buitenland hollen, zoals Bouta het doet.


  Maak melding
 2. Eigenlijk zouden ieder Surinaams gezin miljonair kunnen zijn.

  Of onderwijs, zorg en openbaar vervoer zouden gratis moeten zijn.

  Maar de regering is incompetent, incapabel, onkundig, zoekt bewust het kwaad, omringd zich met kwaadwilligen, geeft het slechte voorbeeld aan het volk en laat het volk meedogenloos lijden.

  Van harte beterschap voor dit mooie kind ..!


  Maak melding
 3. MeisjeVrouw
  denk je dat deze man zo laag bij de grond is dat dit een lulverhaal is?
  Ik was van plan mijn bijdrage te gaan leveren vandaag


  Maak melding
 4. MeisjeVrouw en Roti, Jaysan haimer is zijn artiesten naam, afgeleid van San-jay Mer-hai,door de lettergrepen van plaats te veranderen. Doe aub uw bijdrage voor dit lief meisje, ik heb haar persoonlijk gezien en het is een schat van een meisje, please help her.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES