‘Kawina in Concert’ december 2018 in de Nederlandse theaters

2
'Kawina in Concert' december 2018 in de Nederlandse theaters

AMSTERDAM, 6 jun – Al jarenlang is Kawina één van de meest populaire amusements- en dansmuziek. In de jaren ’90 genoot deze stroming, vooral door de groepen Ai Sa Si en Sukru Sani, een ongekende populariteit tot ver buiten de grenzen van Suriname. Voor het eerst zullen de helden van toen het theaterpodium delen voor: Kawina in Concert!

Patrick Tevreden, Ruben Muringen, Carlos Aaron en Romario Panka zullen samen met een 16-koppige live band een geweldig concert geven. De musical director is Gerard Doorson (Keya) en de presentator is niemand minder dan de welbekende Clifton Braam uit Suriname.

Kawina in Concert is in december 2018 te zien. De kaarten voor zijn nu al te koop bij de theaters of via www.24ticketsonline.nl.


2 REACTIES

  1. Als de kaarten nu al te koop zijn, en mocht het concert om de een of andere reden niet door gaan, wat gebeurt er met het geld?
    Er zijn momenteel al genoeg zaken in Suriname die fout lopen als het om geld gaat, dus roep de mensen niet op om op voorhand geld over te maken , het is ook maar de vraag of de SLM dan in de gelegenheid zal zijn de mensen hier naar toe te brengen. Sorry een beetje negatief , maar er is geen andere keus momenteel gaat er veel verkeerd in ons geliefd Suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.