Minister ontvangt begrotingen van alle tien districten in Suriname

8
Minister ontvangt begrotingen van alle tien districten in Suriname

PARAMARIBO, 27 mei – Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (m) heeft vrijdag de begrotingen van alle tien districten ontvangen tijdens een overhandigingsceremonie in het MTC Center te Rijsdijk (Para). De grootste districtsbegroting bedraagt bijna driehonderd miljoen Surinaamse dollar.

De districtscommissarissen en de minister zijn het erover eens dat het een grote uitdaging is om de middelen te vinden voor de uitvoering van de districtsplannen die in maart ook al aan Dikan waren overhandigd.

In lijn met de decentralisatiegedachte van de autoriteiten mogen de districten zichzelf ontwikkelen en is er een zekere mate van bestuurlijke autonomie. Maar in de praktijk zijn de districten toch aangewezen op de centrale overheid in Paramaribo als het op de financiën aankomt.


8 REACTIES

 1. Ze staan er altijd zo gedwee bij, net als makke lammetjes, tegenover een minister of president deze zijn ook mensen en geen goden. De dc’s moeten niet vergeten da t zij het werk voor deze lulhannes doen, de begrotingen inorde maken is eigenlijk zijn werk. Gaat er iets vekeerd dan kan hij nu makkelijk gillen a no mi, net als zijn baas hoofd lulhannessen, en het afschuiven richting dc’s.


  Maak melding

 2. Het land wordt letterlijk en figuurlijk geregeerd door onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugscriminelen en staatkasrovers. Het paars oerdom debiel idioot paars verarmd volk zal haar verdiende paarse loon onverdund moeten drinken, vol bittere armoede, kommer en kwel. Wee jullie oerdomme paars verdwaasde verarmde paria’ s als jullie dol paars Bouta bezeten weer in 2020 op deze allergrootse onrechtvaardige mens sinds 1980 gaan stemmen. Wee jullie valse apostelen en valse profeten als jullie de onwetende goedgelovige paarse volgelingen weer leugens gaan voorhouden over rust vrede en voorspoed. Eens komt er een dag dat een van jullie volgelingen zich op jullie paarse valse profetisch bedrog zal wreken. De toekomst ziet er paars revo achtig uit, maar dan zevenmalen erger na 2020, als jullie paarse berooide paria’ s oerdom, knettergek, moedwillig paars demonisch bezeten gaan stemmen op de allergrootse misdadiger, dan verwordt het gehele land een paars verdoemde woestenij, vol ropopf en misdaad.. Dus efoe oenoe no lobi oenoe srefi en a mooi kondre sa Gado gi oenoe, stem dan dwaas oerdomme paars ddb beezten op de duivel DDB, de dwaas Bouta aka didibri.
  Natuurlijk zullen de ddb schijt etende en pis drinkende paranoide PrAseri ALIAS Dagoebal, Parbo en allen die pro misdadiger Bouta zijn, wiens zoon en stiefzoon alsook vele dwaze ndper’ s zijn verworden………..MISDADIGERS. Oma en opa houden hun harten vast wat komen gaat, want als de dwaas Bouta knoeiend de verkiezingen overwint, dan zijn Afrikaanse – Venezolaanse wantoestanden een paars feit. Straathonden, katten, ratten, muizen, kawfoetoeboi’s, bonka kwafowroe’ s, slangen, reptielen, wormen en hagedissen, naast kwikwater worden de primaire levensbehoeften van de verarmde oerdomme paarse paria’s. Hun gewetenloze misleider ddb en vreselijke beesten van adviseurs en marionetten zullen zelfs de kruimels die van hun goed gevulde tafelen vol spijzen vallen niet willen delen met die oerdomme dwaze paria’s, die op ze hebben gestemd, net als in vele Afrikaanse landen wordt het gehele volk aan haar lot overgelaten. En niemand, ook God zal deze onrechtvaardige duivelse ddb vereerder en aanbidders niet helpen, ant willens en wetens hebben ze gestemd op de paarse leugen en het onrecht…….DDB en Du7ivelse trawanten, inclusief die paarse awariedomries. Opmerkelijk is het dat hoe meer Meye voor land en volk bidt, des te erger verwordt het paarse Sodom en Gomorra. Dus dwaze ndp paria’ s stem maar dwaas in 2020 op jullie afgod De Dwaas Bouta sa e meki oenoe ka.


  Maak melding

 3. Paars geknoeid zijn alle paarse begrotingen, de opdrachtgevers hebben afspraken met de uitvoerders. Een flink deel verdwijnen in de zakken van al degenen die deze begrotingen hebben gemaakt. Rovers, dieven, fraudeurs en oplichters maken het paars corrupt ndp wanbeleid uit. Baas en Boefie zijn de allergrootste zakkenvullers.


  Maak melding

 4. Autonomie van de districten zou zijn en meer democratie als de DC direct werden gekozen door het volk alsook de raden. De taken moeten beter gedefinieerd worden alsook hun financiering. NL en US stijl.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.