Launch nieuwe clip Nisha Madaran en Jackson Blai in Suriname

0
Launch nieuwe clip Nisha Madaran en Jackson Blai in Suriname

PARAMARIBO, 17 mei – Onlangs zijn de Surinaamse artiesten Nisha Madaran en Jackson Blai de studio ingedoken en samen hebben ze het nummer ‘Baby Tere Liye’ opgenomen. Vandaag donderdag 17 mei in de middag, vindt de live clip launch van deze unieke samenwerking plaats in Suriname.

Hiervoor zijn pers en fans uitgenodigd om aanwezig te zijn in de Times Mall van 13.00u tot 15.00u. “We starten met een korte persconferentie waarna we het lied live performen, dan de LIVE launch doen, waarna de pers uiteraard de kans krijgt om ons samen of individueel te interviewen” aldus de artiesten.

Vorige week werd het nummer reeds aangekondigd door de twee artiesten:

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.