Passion B-day Bash en EP Release zaterdag 30 juni in Maassilo

0
Passion B-day Bash & EP Release zaterdag 30 juni in Maassilo

ROTTERDAM, 17 mei – Passion UrbanKawina viert dit jaar haar driejarig bestaan en dat gaat de band groots vieren met hun fans en…. een heleboel top entertainers! Bovendien komt hun nieuwe EP uit dus het is dubbel feest op zaterdag 30 juni 2018 in de Maassilo Rotterdam!

Maak je klaar voor een echte Passion avond met de best of Urban & UrbanKawina uit Nederland en Suriname. Diverse topartiesten waaronder Gio, Lina Ice, Don James, Nafthaly Ramona, Babel-Ish, Charissa Jong, Stiekz, Boyd Janson, Senzy, uiteraard mystery guests en vele anderen hebben al toegezegd dus de Passion B-day Bash & EP Release gaat sowieso bossen!

En omdat ze jarig zijn trakteren ze: Super Early Bird tickets zijn tijdelijk slechts 10 euro! Haal ze snel online via http://urbankawina.eventbrite.nl/, want op=op!

Passion B-Day Bash & EP Release at Maassilo
Zaterdag 30 juni 2018
Maassilo Rotterdam
23.00u – 05.00u

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.