Minister Tsang: mijn wens is Bollywood naar Suriname te halen

31
Ministeries van Handel en Justitie Suriname samen tegen misdaad

PARAMARIBO, 8 mei – “Mijn wens is om Bollywood naar Suriname te halen. Ik zou graag een film willen zien van Shah Rukh Khan in de jungles van Suriname.” Dit zei minister Stephen Tsang van Handel Industrie & Toerisme, HI&T. De band tussen Suriname en India is een uitstekend vertrekpunt voor meer variatie in de economie. Suriname moet zijn economische mogelijkheden benutten. Zo’n mogelijkheid is de overdaad aan natuur.

Uiteraard komt er veel meer bij kijken. “Onze jeugd heeft veel talent, maar we missen de koers om ze de mogelijkheden en kansen te bieden. Ik hoop dat de Chamber en de Indiase ambassade ons hierin ondersteunen. Misschien is het erg hoog gegrepen, maar ik ben van mening dat als we het samen willen, wij het ook samen kunnen”, zei Tsang bij de lancering van de Suriname India Chamber of Commerce and Industry.

Suriname heeft behalve natuur ook een grote variatie aan culturen. Daar moet veel meer uitgehaald kunnen worden. Onder andere de entertainmentindustrie zou naar een hoger niveau getild kunnen worden. “Daarom zijn er reeds plannen en initiatieven die we willen invoeren. Voor wat betreft cultuur, merken we dat we in Suriname heel veel jong talent hebben”, aldus Tsang.

Bekijk ook:


31 REACTIES

 1. @Vliegende Hollander, hij heeft die Saoto Soep met kakkerlak erin gehad en praat wartaal. Hij moest eens weten hoe Shah Ruh Khan over Surinaamse hindoestanen denkt. SRK heeft in 2010 op een niet mis te verstane wijze kenbaar gemaakt dat Surinaamse Hindoestanen geen cultuur hebben. Uiteraard voelt dat als een belediging aan, dus wat moet dat SHIT van Bollywood waar heel veel hindoestanen dol op zijn in ons land met onze shitcultuur komen zoeken.


  Maak melding

 2. In scrappy hebben we ons eigen zwarte Sharukhkhan en hij kan zijn liedje van 10 koeien en een zundapp in zingen voor een Ruby.Eigenlijk is Bollywood niet nodig.Het zou alleen concurrentie betekenen voor onze Suriwood en Ida Does.Zij brengt immers alle kleine en grote gebeurtenissen van het slaven verleden in film en beeld.


  Maak melding

 3. Mijn wens is dat de mandarijn van bejing tsang oprot uit Suriname door corruptie zijn de chinzen nu de baas in Suriname.


  Maak melding

 4. Het volk is niet verantwoordelijk voor wat een minister heeft uitgesproken, dan waarom moeten we raciale comments plaatsen en elkaar zitten beledigen? Wanneer gaan we zich distantiëren van zulke “attitude issues” en samen naar een betere toekomst voor Suriname zitten uitwerken? We can, so let’s do it, together.


  Maak melding

 5. In Suriname heb je al heel veel bollywood, graag zou ik afrikawood willen zien in Suriname !!!
  Ik word gek van al die bollywood deuntjes en ook op afbeeldingen op dolmus bussen van Suriname.


  Maak melding

 6. Ik weet niet of deze mini -ster weet dat er en staatshoofd aan de macht is die Rambo heet.
  Een terminaitor die de financiën beheerd, en 27 padvinders die de zetels bezet houden in het kabinet.

  Een beter film dan dit hoef hij niet te verwachten.


  Maak melding

 7. Laat de minister iets beters doen voor de bevolking. Er is veel armoede bij de bevolking. Hebben ook betere zorg nodig. Doe iets beters voor de armen dan je bezig houden met bollywood. Maak suriname geen india!!


  Maak melding

 8. Wat hebben die mensen aan Bollywood daar plaats hij zegt hoe gaan we banen creëren en de economie laten opbloeien praat hij over Bollywood want ze kunnen Bollywood eten


  Maak melding

 9. Deze man zal naar ieders mond toe praten, een meeloper. Hier heb je niets aan.
  Wellicht een goede minister in de toekomst, als die moordenaar uit beeld is.

  Suriname heeft natuur om beschermd te worden, heeft geen ramptoerisme nodig, waar moordenaar en vernietiger Abraham al bezig is met vernietiging van het het oerwoud(natuur) (en uitteraard ook Roven)


  Maak melding

 10. Tsjang is elke dag meedoen en kijken naar BOUTAWOOD the Movie voor jouw niet genoeg?
  Voor wat betreft cultuur, merken we dat we in Suriname heel veel jong talent hebben”, aldus Tsjang.
  WIL JE OPHOUDEN MET DIT SOORT PEDOFIELE UITSPRAKEN!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 11. Als DNA lid was deze meneer best verstandig. Het kan snel gaan, nu lijken zijn verstandelijke vermogens sterk aangetast te zijn.

  “Hoe duur is de Suiker” is in Zuid Afrika opgenomen. Suriname beschikt niet over de Infrastructuur en de mensen.


  Maak melding

 12. deze nieuwe groep v ministers doet tot nu toe alleen werkbezoeken afleggen en reizen
  deze tsang h
  loopt te dromen

  sranang mi atie e krei nanga den soort mini ster disie

  sarie torie


  Maak melding

 13. Chinezen zijn hypocrieten ze voeren gedekte agressieve oorlog en slijmen over onderhandelingen, ze claimen de hele zuid chinese zee als chinese territoriale wateren. Omdat dit historisch gezien Chinees gebied is. De Chinese muur vormde de grens met mongolie waarom zijn de noordelijke grenzen nu verder dan de chinese muur? De Chinezen bouwen geheime software in hun mobiele telefoons waarin ze alle data van jou kan volgen !!!! In al die chinese smarthphone merken zijn deze software ingebouwd. China is bezig haar militaire macht uit te breiden in zuid-oost Azie.


  Maak melding

 14. India heeft meer bos en jungle dan Suriname. En de moslim Shah Rukh Khan is een es-hool die niet mans genoeg is om kinderen te verwekken bij een moslimvrouw. Laat hij dus maar z’n mond houden over Surinami’s die geen cultuur hebben, want zijn moslim mughals blonken uit in slechts 1 ding: het vernietigen van de Hindoecultuur in India.


  Maak melding

 15. Groepsverkrachting is in India geintoduceerd door de moslims uit Arabië en de Europeanen. Zwarten doen ook ontzettend veel aan gang bangs.


  Maak melding

 16. @Wazig
  Jij bedoelt: de “schreeuwerige, racistische niet nadenkende, snel op de teentjes getrapte en niet relativerende” Suri’s …
  De grote vraag is: hoe creëer je banen? Economische verdragen met vriendschappelijke banden zal het volk leren elkaar te helpen. Maar ik merk dat in Su verdeeldheid erger is dan in Nederland. Vreemd en jammer. Surinaamse Indiërs die hier (Nederland+België) hebben gestudeerd zijn teruggekeerd naar Su om daar bedrijven te beginnen waarmee ze banen hebben gecreëerd.
  Zolang mensen blijven zitten op een ander zal er geen vooruitgang komen. En wij in Nederland lachen er om. Het is triest. Ook hier zie je rassenhaat tussen Surinamers, voornamelijk vanuit het Afrikaanse volk naar andere culturen.


  Maak melding

 17. @Wazig
  Jij bedoelt: de “schreeuwerige, racistische niet nadenkende, snel op de teentjes getrapte en niet relativerende” Suri’s …
  De grote vraag is: hoe creëer je banen? Economische verdragen met vriendschappelijke banden zal het volk leren elkaar te helpen. Maar ik merk dat in Su verdeeldheid erger is dan in Nederland. Vreemd en jammer. Surinaamse Indiërs die hier (Nederland+België) hebben gestudeerd zijn teruggekeerd naar Su om daar bedrijven te beginnen waarmee ze banen hebben gecreëerd.
  Zolang mensen blijven fitten op een ander zal er geen vooruitgang komen. En wij in Nederland lachen er om. Het is triest. Ook hier zie je rassenhaat tussen Surinamers, voornamelijk vanuit het Afrikaanse volk naar andere culturen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.