Kwakoe icoon Dennis Rust in Suriname overleden

2

PARAMARIBO, 8 mei – De man onder wiens voorzitterschap het Kwakoe festival is ontstaan, is maandag na een kort ziekbed op 67 jarige leeftijd in zijn woonplaats Paramaribo overleden. Dat meldt Ons Zuidoost. Dennis Rust was in 1975 mede-oprichter van het jongerencentrum Kwakoe en was tot 1982 aan deze legendarische organisatie verbonden.

Het voetbaltoernooitje van het JC Kwakoe groeide met mensen zoals Chas Warning, Perez Jong Loi (secretaris), Roy ‘Kaikusi’ Groenberg (Directeur), Wim Wong (R.I.P.) en later o.a. Winston Kout uit, tot de grooste en meest indrukwekkende culturele buitenactiviteit in West-Europa, het Kwakoe Zomer Festival.

Rust remigreerde in 1982 naar Suriname, waar hij tot zijn 60-ste directeur was van het bekende ouderencentrum Huize Ashiana in Suriname.

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. Die arme Dennis Rust hij is ook een van de persoon geweest, dat zich hebben verkeken op de REVO van de toneel speler Bouterse.

    Van kippenventer tot miljonair hij heeft zich geplaats in de rij van de gemaakte miljonairs van Suriname. Is overduidelijk gebleken dat Bouterse zich heeft verrijkt met gelden van de gemeenschap. Om een bevestigging te krijgen begin dan met de vele presidenten dat dit land gekend heeft. Dan zal je tot de ontdekking komen dat Bouterse corrupt is.
    Die man is doodsgewoon een rover/geldwolf


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.