Politie houdt man aan die betrokken zou zijn bij zeeroof Suriname

17
Politie houdt man aan die betrokken zou zijn bij zeeroof Suriname
Foto: De Surinaamse politie houdt man aan die betrokken zou zijn bij zeeroof Suriname

PARAMARIBO, 3 mei – De politie in Suriname heeft vandaag een man aangehouden die betrokken zou zijn geweest bij de zeeroof afgelopen vrijdag. De man werd te Nieuw Amsterdam door vissers aangehouden en overgedragen aan de politie. De vissers zijn ervan overtuigd dat deze man betrokken is bij de brute roofovervallen op zee waarbij 16 vissers vermist werden. Onderzoek zal uitwijzen als de man zich daadwerkelijk schuldig heeft gemaakt aan de strafbare feiten.

“He is a killer and a murderah! zeggen de vissers overtuigd. Hij staat bekend als een geweldenaar en is naar hun zeggen al sinds 2000 bezig met zee-roven. Wanneer ik hun vraag hoe ze zo zeker zijn dat hij betrokken is bij de recente roofovervallen, geven ze aan dat hij zich bevond op de boot van de ‘wanted captain’. Echter wordt niet duidelijk wie deze ‘wanted captain’ is” aldus de Surinaamse verslaggeefster Gail Eijk hierover.

Eén van de vissers trok zijn shirt omhoog en toonde haar de littekens die hij heeft overgehouden van kapverwondingen die dezelfde verdachte hem jaren geleden toegebracht. De man werd overgedragen aan de politie en onder gejoel weggebracht.

UPDATE: op social media wordt donderdagavond deze foto verspreidt van nog meer zeerovers die zouden zijn aangehouden. Omdat het niet duidelijk is dat deze mensen daadwerkelijk schuldig zijn, hebben wij ze onherkenbaar gemaakt:

Bekijk ook:

17 REACTIES

 1. @Hindoestanie
  Ik pas geen street justice toe.Ik kan het wel begrijpen dat men in Suriname graag ziet dat iemand. moet boeten wanneer een misdaad heeft plaats gehad.Het maakt niet uit of die persoon schuldig of onschuldig is .Voor de surinamers is het nemen van wraak de beste geneesmiddel.Iemand moet boeten geeft niet, schuldig of onschuldig.
  We hebben een rechtssysteem alhoewel het slow zijn werk doet ik weiger street justice toe te passen want dat maakt mij niet beter dan een crimineel.
  En ter jouwe informatie,
  voor mij maakt het niet uit of criminelen hindostanen of van het zwarte ras zijn of wie dan ook.als het bewezen is dat zij de criminelen zijn. dan is de gevangenis. hun plaats waar ze thuis horen.
  Arme surinamers als @hindostanie,die houden echt een scoringskaart bij….hindostanen1 -zwarten 10.
  Hey @hindostanie
  Een crimineel is een crimineel.Ga niet af op hun ras.Zo kom je over als een ezel. Wat een idiote opmerking van jou.


  Maak melding

 2. @..EZEL RAY JIJ ROEPT AL JAREN DAT BOUTERSE moet worden opgehangen,nu het mensen zijn die op jou lijken praat jij over eerst bewijzen,jij bent een èkte BOERIKIE !


  Maak melding

 3. @Revo
  Zoek je op deze manier aandacht ,boerikie Revo?
  Jou baasje wil ik nooit opgehangen zien worden..Hij moet voor de rechter gesleurd worden.De rechter moet hem straffen.Doodstraf is een te makkelijke straf voor hem.Hij moet lijden elke dag.
  Go and get your facts straight.Nooit heb ik opgeroepen dat je baasje opgehangen moet worden of dat hij de doodsrtraf moet ontvangen.Wie gaat zijn handen aan hem vies willen maken”ik in elk geval niet.Hij heeft niet eens de eer om de doodstraf te ontvangen.O.ja het doet je pijn dat ik niet voor de hindostanen opneemt.Ik doe niet aan street justice.Laat de rechter zijn werk doen.Ze zijn wat traag maar ik laat dat mij niet misleiden.Criminelen komen in elke vorm.Het kunnen hindostanen zijn en het kunnen jou soortgenoten zijn.Wat jou blij maakt als het om criminelen gaat zal jij alleen weten.Je zal voor altijd een ezel blijven.


  Maak melding

 4. De daders moeten gestraft worden. Maar hoezo doodstraf, kijk maar naar Amerika. Ondanks deze straf toch zoveel moorden.


  Maak melding

 5. Al deze Guyanezen het land uit gooien,laat ze maar in Guyana gaan vechten.
  Deze beesten verzieken het vissers korps.
  Het is bekend dat Guyanezen wrede mensen zijn,ze snijden kinderen hun hoofden af.
  Ze moeten allemaal aangehouden worden en niet met verhaaltjes laten komen.
  Er zijn vermisten maar zonder namen,wie houd wie voor de gek?
  Eentje zegt dat hij twee dagen had gezwommen en met kap wonden dat kan toch niet!
  Deze zaak gaat meer om drugs,en niet om vis.


  Maak melding

 6. 2 dagen zwemmen voordat iemand je opmerkt wtf
  Wie weet hoeveel drenkelingen ze dan nog hadden kunnen redden.
  Als er direkt aktie was ondernomen.WE HEBBE GEEN MATERIAAL.
  Echt bananen republiek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.