‘Nationale Partij Suriname wars van zelfverrijking en oneerlijkheid’

21

PARAMARIBO, 23 apr – De Nationale Partij Suriname, NPS, staat niet voor zelfverrijking en oneerlijkheid in de politiek. Dit zegt Ronald Assen, gewezen minister van Planning & Ontwikkelingssamenwerking en van Defensie. Tijdens een lezing voor Het Noorderlicht, een onderafdeling van de partij, wees Assen op de geschiedenis. Tijdens de drie regeringen van president Ronald Venetiaan zijn oneerlijke praktijken bestreden en gemeden. Toch was er de periode dat er met domeingrond gesjoemeld werd.

Dat was tijdens de laatste regering Venetiaan. Toen beheerde coalitiepartner Pertjajah Luhur het ministerie van Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer. Hoewel vaker publiekelijk geknoei met grond is aangehaald, werd niet ingegrepen. Daar was een goede reden voor. “Als we zouden ingrijpen, zou de regering ten val worden gebracht”, zei Assen. Een kwestie dus van gedogen om de zoete vrede.

Het land is daarmee veel leed bezwaard. Voorkomen moest worden dat de macht in verkeerde handen zou komen. “Dan waren we versneld terechtgekomen in de verslechterde situatie waarin het land nu verkeert. Dus heeft de NPS het geslikt”, aldus Assen. Bij de NPS gaat het nationaal belang voor. Assen waarschuwt wel voor infiltratie vanuit de onderwereld via familie, vrienden en sponsoring.

21 REACTIES

 1. Somo heeft jullie niettemin verraden. En jullie hebben de Chinezen – paard van Troje – binnengehaald. Baviaan durfde Ingiboi niet aan te pakken, waarna Somo dacht, nou dan werk ik mee aan Amnestie.


  Maak melding

 2. Gregory Gregory waarom zoveel leugens vertellen;huizen in Amerika ,in noord ,zaken panden in het land,met een salaris van een minister omgerekend 2000 euro per mnd,hoe kan dat,de licht gelovige Luti fu tingi broki zonder hersenen zou jij in de maling nemen,El vene had het over tarantula’s in de partij zijn ze al ontmaskerd


  Maak melding

 3. Geen enkele politieke partij in Suriname is zuiver. In elke partij huizen mensen met lange vingers. Worden ze daarop aangesproken dan hebben ze lange tenen.
  Ik zie de situatie in Suriname niet veranderen. Welke partij ook aan de macht zal komen aan de corruptie zal nooit een eind komen.


  Maak melding

 4. Gregory Gregory waarom zoveel leugens vertellen;huizen in Amerika ,in noord ,zaken panden in het land,met een salaris van een minister omgerekend 2000 euro per mnd,hoe kan dat,de licht gelovige Dagoebal zonder hersenen zou jij in de maling nemen,El vene had het over tarantula’s in de partij zijn ze al ontmaskerd


  Maak melding

 5. Ira
  Hoe zeker weet je dat wat je beweert.
  Jezelf rijkelijk belonen waardoor je onroerend goed bezit in het buitenland is volgens mij hetzelfde als stelen van het volk.
  Legaal stelen noemt met dat. Bouterse doet nu precies hetzelfde bijvoorbeeld vrienden en familie accomoderen waarvan hij de vruchten later zal plukken.


  Maak melding

 6. Luti fu tingi broki alias de papegaai;luister goed wat ik ga zeggen,no taki dat mi no waarschuw ju;de zogenaamde veilige haven van de redi musus eoropa en Amerika ;heb j ooit van het woord bubbel gehoord; wel die staat op het punt te ontploffen,al die gerusttellingen van de zogenaamde economische goeroes ten spijt,dit explorerende bubbel gt vele malen erger zijn dan wat met Griekenland is gebeurd,de grootste banken ter wereld hebben weer een schijterij van gemaakt ,net als jou,hun schuldenlast aan uitbesteden derivaten is vele malen groter dan wat ze kunnen dekken bij een expl bubbel,komt door korzichtigheid ,en gierigheid,wo kaka in ned,als jij denkt dat ned gevrijwaard gt blijven jo koe dat heb j een verstand van een kakkerlak . Su is the place to be,jo koe j kan er zeker van zijn dat de bubbel gt komen,rat met rat zullen jullie vreten


  Maak melding

 7. De paars verworden misdadige cultuur der dwaze debiele dagoebal ndp aanhangers.

  – Criminelen beroven en verkrachten 66-jarige vrouw, de daders zijn naar alle waarschijnlijkheid aanhangers van Dwaas Dagoebal Bouta.
  – Criminelen plegen twee woningovervallen achterelkaar, het zijn vermoedelijk aanhangers van de criminele tak van de Nationale Dagoebal Partij.
  – Criminelen overmeesteren en kappen leverancier voor winkelpand, deze beesten van mensen hebben de allure van de lijder van de nationale Dagoebal Partij, de dwaas bouta.
  – Vrouw beroofd van halsketting aan de Latourweg, de dader had twee stinkende gedroogde paars gekleurde dagoeballen om zijn hals, als een soort tingi tapoe.
  – Roofverdachte betaalde vreemde om voertuig over te nemen, deze verdachte stonk vreselijk als een hond die steeds aan zijn ballen likt.
  Oma en opa taki, zo leider van verworden misdaad staat, zo verworden oerdomme dwaze debiele idiote stommelingen, de map pima dong na dagoebal partij debielel aanhangers.
  Als deze paars verziekte na dagoebal zombies in 2020 weer knettergel bezeten gaan krijsen, neks no fout, we gaan weer voor vijf mpp nationale dagoebal partij jaren, dan zal de derde generatie dagoeballen leren vreten zoals de paarse schizofrene paranoid paarse knettergekke ndper…..DAGOEBAL.


  Maak melding

 8. Oom Ludwig van Abra Broki 23 april 2018 at 18:43
  Dagoebal waarom zoveel leugens vertellen;huizen in Amerika ,in noord ,zaken panden in het land,met een salaris van een minister omgerekend 2000 euro per mnd,hoe kan dat,de licht gelovige Dagoebal zonder hersenen zou jij in de maling nemen, de dwaas Bouta had het over tarantula’s in de partij zijn ze al ontmaskerd


  Maak melding

 9. Dagoebal 23 april 2018 at 18:58
  Dagoebal alias de domme paarse papegaai;luister goed wat ik ga zeggen,no taki dat mi no waarschuw ju;de zogenaamde veilige haven van de redi musus eoropa en Amerika ;heb j ooit van het woord bubbel gehoord; wel die staat op het punt te ontploffen,al die gerusttellingen van de zogenaamde economische goeroes ten spijt,dit explorerende bubbel gt vele malen erger zijn dan wat met Griekenland is gebeurd,de grootste banken ter wereld hebben weer een schijterij van gemaakt ,net als jou,hun schuldenlast aan uitbesteden derivaten is vele malen groter dan wat ze kunnen dekken bij een expl bubbel,komt door korzichtigheid ,en gierigheid,wo kaka in ned,als jij denkt dat ned gevrijwaard gt blijven jo koe dat heb j een verstand van een kakkerlak . Su is the place to be,jo koe j kan er zeker van zijn dat de bubbel gt komen,rat met rat zullen jullie vreten

  Eeh Dagoebal, na soso ka ka joe e denki en skrifi, manwijf go stong tapoe joe soso lobi didibri dwaas Bouta eng boutoe. en no vergeti foe njang ooktoe joe egi dagoebal soepoe, lagi dagi misdaad vereerder.


  Maak melding

 10. Luti fu tingi broki; jou bron van waarheid na deng sensatie of rioolbladen, ik lees dat soort schijterij niet,alleen maar bangmakerij sensatie gestoeid op politiek en eigen belang,vele mensen vegen hun reet met zulke kranten,een krant vol opgeblazen dieven verhalen,Su is the place to be,1 van de veiligste landen in het zuid Amerikaans continent


  Maak melding

 11. Luti fu tingi broki denk aan j niveau ,al die rovertjes en kruimeldief verhalen wat jij nu naar voren brengt,halen de ned kranten niet meer,zie het niveau wat ik bedoel ,de zogenaamde nieuws brengers, want jounalisten noem ik ze niet,als jij de gasten in levende lijve ziet,zul j begrijpen wat ik bedoel,tegenwoordig kan iedere boiti ……..met een beetje drugsgeld een media huis oprichten,maar a niveau is niet om naar huis te schrijven,vandaar dat zij zich houden met sec kruimeldief en geitendief verhalen,van onderzoek journalistiek hebben zij nooit gehoord,dus als jij uit dit soort rioolbladen gt citeren verraadt jij j afkomst Luti fu tingi broki,de man die zijn reet soms vergeet te wassen en plaats achter de pc neemt,nooit v toilet papier gehoord,na ouwru quenti Luti ,ju anu musu e tingi meer dan zestig jr j reet wassen met een Kopro kang,en soms eruit drinken bij huwelijksfeesten


  Maak melding

 12. Boeboe bit sjorie;Bangladesh ,tamil nandu of te wel srilanka het vroegere ceylon met alleen maar mensen die op Europeanen lijken en niet te vergeten india met 700 miljoen armen,waar premier modi genoodzaakt was de doodstraf weer in te voeren,ze kunnen daar niet van de kleine meisjes afblijven,sari tori misdaad tiert welig daar


  Maak melding

 13. Als we de hersens hadden van Dagoebert Duck had Suriname toch nog een 2 e Dubai geweest.
  Ben jij een pedofiel dat je het zo goed weet hersenloos niks nut,ga terug naar school en laat je bijscholen door de kinderen,als je je poten maar thuis houd


  Maak melding

 14. Dagoebal 23 april 2018 at 20:35
  Dagoebal; jou bron van waarheid na deng sensatie of rioolbladen, ik lees dat soort schijterij niet,alleen maar bangmakerij sensatie gestoeid op politiek en eigen belang,vele mensen vegen hun reet met zulke kranten,een krant vol opgeblazen dieven verhalen,Su is the place to be,1 van de veiligste landen in het zuid Amerikaans continent


  Maak melding

 15. Mijn bron van waarheid na deng sensatie of rioolbladen, ik lees dat soort schijterij ,alleen maar bangmakerij sensatie gestoeid op politiek en eigen belang,vele mensen vegen hun reet met zulke kranten,een krant vol opgeblazen dieven verhalen,Su is the place to be,1 van de veiligste landen in het zuid Amerikaans continent, geregeerd door drugs criminele moordenaars en dagoeballen etende rovers.

  Boeboe bit sjorie 23 april 2018 at 20:50
  Wie kan een land benoemen waar mensen wonen met een donkere huidskleur alles wel goed gaat???? Papuwa joe tingi Dagoebal.

  Dagoebal 23 april 2018 at 21:04
  Mijn denkniveau ,al die rovertjes en kruimeldief verhalen wat ik nu naar voren brengt,halen de ned kranten niet meer,zie het niveau wat ik bedoel ,de zogenaamde nieuws brengers, want jounalisten noem ik ze niet,als ik de gasten in levende lijve ziet,zul j begrijpen wat ik bedoel,tegenwoordig kan iedere boiti ……..met een beetje drugsgeld een media huis oprichten,maar a niveau is niet om naar huis te schrijven,vandaar dat zij zich houden met sec kruimeldief en geitendief verhalen,van onderzoek journalistiek hebben zij nooit gehoord,dus als ik uit dit soort rioolbladen gt citeren verraadt ik me afkomst ,de man die zijn reet soms vergeet te wassen en plaats achter de pc neemt,nooit v toilet papier gehoord,na ouwru quenti foe mi ,mi anu e tingi meer dan zestig jr me reet wassen met een Kopro kang,en soms eruit drinken bij huwelijksfeesten


  Maak melding

 16. Luti fu tingi broki mi no sabi no wan kondre neng papuwa,wel van Papoea nieuw- guinea gehoord;waarom Papoea omdat ze jouw soort de macht hebben ontnomen,ze dachten met domme mensen te doen hebben,het is hun duur komen te staan,de druiven zijn zeker zuur vr jou,Luti de spoorwegbaan poeperd


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.