Suritoppers 2018 van 31 mei t/m 17 juni 2018 in de theaters

0
Suritoppers 2018 van 31 mei t/m 17 juni 2018 in de theaters

AMSTERDAM, 13 apr – De wervelende muzikale theatershow ‘De Suritoppers’ is terug! In 2018 kun je wederom genieten van veel entertainment en bekende namen uit de Surinaamse muziekwereld in theaters te Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. En dat van 31 mei t/m 17 juni 2018.

Ook bij Suritoppers 2018 staat het orkest onder leiding van Ernesto van Dal en neemt Henk van Vliet(foto) de presentatie voor zijn rekening. Naast deze toppers uit Suriname kun je diverse artiesten uit Nederland en Suriname verwachten.

De speellijst met exacte data en de deelnemende artiesten wordt snel bekend gemaakt. Hou daarom de site www.suritoppers.nl binnenkort in de gaten en haal je kaarten op tijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here