zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemer in Suriname bezwijkt aan schotwonden na aanslag

Ondernemer in Suriname bezwijkt aan schotwonden na aanslag

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 4 apr – Een ondernemer is in het ziekenhuis bezweken aan schotverwondingen. Dit meldt de Times of Suriname. De man die actief was in de lokale visserij, stond met anderen te praten voor zijn woning aan de Kashmirstraat in Paramaribo. Op gegeven werd vanuit een voorbijrijdende auto geschoten op zowel de ondernemer als een arbeider. Er werden ruim tien schoten gelost, volgens ooggetuigen.

- Advertisement -

Slechts het duo werd geraakt. Beiden werd overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de krant is de schutter herkend als een bemanningslid van een vissersvaartuig. Het vaartuig pleegt aan te meren bij een steiger van een visopkoper tegen wie de beschoten ondernemer onlangs een klacht bij de politie indiende. Volgens de ooggetuigen is de schutter herkend aan de tatoeages op zijn lichaam.

De ondernemer had bij de politie verklaard dat hij met de dood was bedreigd. De visopkoper zou gedreigd hebben de woning van de ondernemer te zullen doorzeven. Hijzelf zou worden doodgeschoten. Enkele dagen later werd een overval gepleegd op een vissersboot van het slachtoffer. De boot van de overvallers werd aan het registratienummer herkend als bezit van de visopkoper.17 REACTIES

 1. Sinds 1980 is het leven van mensen in verworden Bouta misdaadstaat niet meer gewaarborgd. Sinds de vervloekte coup van 1980 olv De Dwaas Bouta zijn de moordenaars van degenen die ze hebben doodgeschoten tijdens het plegen van de coup tot heden nooit berecht. Het vervloekt gevolg was dan ook op 8 dec. 1982 een feit. Tot op heden zijn de moordenaars niet opgesloten. Erger nog, dwaze debiele idiote aanhangers van deze moordenaars stemden in 2010 en 2015 als knettergekke duivels bezeten demonen op de allergrootste misdadiger, moordenaar, drugsbaas, en staatskasrover om hen verder te leiden in zijn paarse hel der misdaad. Er zal nooit rust, vrede en voorspoed zijn in het land, zolang ddb en duivelse trawanten de paarse roverheid uitmaken. Het is een feit dat leugenaars en onrechtvaardige mensen de macht is gegeven door oerdomme paarse paria’ s. A mang beng de ooktoe lid van de nationale drugs partij.


  Maak melding

 2. er zijn zo veel klachten over de moordenaar alles,, iedereen klacht over hem..
  ook zijn trouwelingen klagen zijn directe vertrouwelingen zowel voorstanders als tegenstanders, niemand gelooft hem nog en toch blijven zij hem trouw..

  over de toestand v/h land zullen we niet meer hebben, alles is overhoop gehaald vernietigd kapot gemaakt de armoede is op en top de staats kas leeg geroofd..

  er is geen sector bij de overheid die het goed doet, zelf de militairen hebben het beroerd..

  máár, niemand en dan ook niemand wil deze meneer kwijt of actie zal ondernemen hem krijt te raken..
  iedereen heeft het met de dag slechter en slechter, alle lagen van de bevolking gaat er onder..

  vraag is nu,, hoe nu verder..

  er zijn wel oplossingen, maar willen we dat met z’n allen ..


  Maak melding

 3. @jiyani
  Als je op het verkeerde moment op de verkeerde plek bent kan wat dan ook iemand overkomen. Heb weken in Suriname vertoefd mij is niets overkomen, behalve dat ik last had van een ongemanierde douanier te Zanderij. Ben je het geval van Anne Faber soms vergeten? Nare dingens gebeuren helaas.


  Maak melding

 4. Groente, droge vissen, basmati rijst, containers, rotie blom, casave blom, vliegtuig, duikboot, vissersboot, bolywoodslikkers, toko -, wissel, suri- en mokro bendes komen elke dag in het nieuws in Su , ned en ook in de manneke pis. Sinds 1975 is alleen maar sari tori


  Maak melding

 5. @ Meghan,

  Behalve als een naaste familielid of een ander dierbaar persoon van jou dit overkomt, dan zal je niet zeggen hij/zij was op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Dan zal je bittere pijn voelen en denken was hij/zij dit maar niet overkomen.
  Een beetje meer compassie met slachtoffers zou wel op zijn plaats zijn.


  Maak melding

 6. Er zijn de laatste tijd ook diverse schietpartijen geweest in NL. Soms op klaarlichte dag?
  Maakt dit NL tot een onveilig land voor haar bewoners en/of toeristen? Dacht van niet.
  Maar zodra het Suriname betreft, wordt alles uitvergroot. Een beetje krom.


  Maak melding

 7. Het Nederland van nu is ook onveilig. Het Nederland uit mijn jeugd bestaat niet meer, toen begon het gerotzooi met drugs en de daaruit voortvloeiende criminaliteit al op te komen.
  Steden als Amsterdam en Den Haag vermijd ik. Ik ga geen plekken opzoeken waar je de kans loopt een kogel door je lijf te krijgen met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

 8. Dit is dus echt een failed state.
  Hoe is het mogelijk dat je eerst dreigt iemands huis te door zeven en hem te vermoorden.
  Dat je daarna een boot van hem overvalt.
  En dat je tot slot hem laat vermoorden??!!!
  .
  Is dit Suriname of één van die landen met war lords in Centraal Afrika??


  Maak melding

 9. Beste Jiyani,
  Zowel in Suriname als Ned hebben naasten van mij nare dingen mee gemaakt. Ik heb niet een beetje compassie maar juist heel veel voor de medemens ongeacht kleur/afkomst. Speak for yourself, I rest my case


  Maak melding

 10. Steeds maar dat stomme gelul over Suriname zodra er in t land wat gebeurt. De hele funcking wereld is onveilig. Of is Bouta een God dat hij Su kan veranderen? Men moet nu ophouden met dat kortzichtig gelul. Het is natuurlijk triest dat de veiligheid in Su niet gegarandeerd is, maar waar dan wel?


  Maak melding

 11. Iemand vermoorden in Suriname en dan naar Belem, Brazilië gaan. Of een anderswaar misdrijf.
  Eenmaal in Belem, is het gemakkelijk “” Braziliaan”” te worden, met Braziliaanse naam en een Braziliaans paspoort.
  Na een tijdje naar Suriname terugkeren als “Braziliaan”” en naturalisatie aanvragen.
  Zonder veel poeha en controle ben je weer Surinamer en woon je weer in Suriname.


  Maak melding

 12. hoe zit het met die verhaal van die ,,, duikboot ,, en verder met die 488 kg. coke verder wordt er bijna dagelijks hier en daar ” coke ” onderschept.. van alle kanten maar vooral bij de scheepvaart.. nooit wordt een douane onder vraagt ook nooit iemand van lanti..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.