Succesvolle vierde handelsmissie naar Curaçao

4
Succesvolle vierde handelsmissie naar Curaçao

Afgelopen week ging de vierde handelsmissie van Internationaal Ambitieus naar Curaçao van start. Deze stond wederom in het teken van verbinding tussen lokale ondernemers en ondernemers uit Nederland, Suriname en Bonaire. De handelsmissie vond plaats van 26 tot en met 28 maart 2018.

Internationaal Ambitieus is een consultancyplatform dat ondernemers uit de negen Nederlandssprekende landen met elkaar verbindt. De organisatie doet dit door middel van zowel handelsmissies als inspirerende artikelen. Met een professionele livevideo op Facebook luidde de oprichters Silvino Seymor en Pascal Fredrik de kickoff van de handelsmissie in.

De groep van 16 deelnemers volgde het programma om de stap naar ondernemen op Curaçao te kunnen zetten. Zo stonden een bezoek aan de freezone, netwerkborrels en bedrijfsbezoeken op het programma.

Bekijk ook:


4 REACTIES

 1. Een ding wat de Antilianen voor hebben op Suriname is dat ze niet zo dwaas zijn om onafhankelijk te worden. Als het land niet onafhankelijk was geworden zou de bevolking nu boven de een miljoen mensen zijn. Het natie zou hebben gebloeid als de dwaze zonen der Afrikaanse afstammelingen de onafhankelijkheid niet door onze kelen had doorgedrukt. Geen referendum. En dit is het zaad van de onafhankelijkheid, de dwaas bouta en zijn dwaze duivelse trawanten, Zij hebben gemoord, gestolen, onderdrukt, bedreigd, vernietigd, bedrogen etc. in de jaren tachtig en toch hebben oerdomme dwaze mensen op hem gestemd, tweemaal en straks weer drie vo vijf, maar dan duizenden paarse verbitterde ndper’s minder. Korsou habing sani toe, maar Sranan kong trong leki Haiti, dankzij de dwaze paarse stommelingen, de ndper’s.


  Maak melding

 2. Suriname heeft de domste Presidenten van op aarde.
  Buitenlanders hebben ze een
  Balletje met magneet erin gegeven om hun eigen volk leeg te toveren.

  In een klein huishouden zou je dat zo kunnen beschrijven;
  Papa laat indringers toe om zijn kinderen van hun zakgeld te laten beroven.
  Als hij maar een beetje terugkrijgt in de vorm van belasting.

  Een andere uitleg zou kunnen zijn;
  Laat ze binnen om je dochtertjes te verkrachten als ze maar daarna nieuwe jurkjes voor de meisjes kopen.
  Belasting heet dat..!!!

  Surinaamse ministers zijn letterlijk EZELS op een TURKSE Renpaardenbaan.
  Geen belasting dit keer maar nadenken waar je staat en welke kansen je maakt op die plek in die positie …

  Zelfs een Ezel biedt geen vergelijkingsmateriaal..!!???


  Maak melding

 3. Missie dat missie dat. missie fly-over, missie spoorlij para, missie diepzee, missie casaba, missie droogrijst, missie bakba, missie missie koto missie, en zeker deze missie Dubai van Missie kaba. bab re bab , tjoor burikies


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.