vrijdag, december 8, 2023
HomeNieuws uit Nederland'Hollanders hebben liever geen allochtonen in de politiek'

‘Hollanders hebben liever geen allochtonen in de politiek’

-

Does Travel & Cadushi Tours

“Mensen met een Nederlandse achtergrond reageren negatief op de politieke participatie van mensen met een migratie- en moslimachtergrond”. Tot die conclusie komt promovendus Paul Hindriks van de Universiteit Utrecht na zeven onderzoeken. Dagblad Trouw noemt dit het ‘Sylvana Simons-effect’

Hendriks, komt in zijn proefschrift tot die conclusie, na zeven onderzoeken onder de Nederlandse bevolking gebaseerd op enquêtes en statistische analyses. Zijn conclusie is frappant want juist dit jaar strijden meer partijen dan ooit om de migrantenstem. Ook in steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam zijn veel allochtonen actief in de politiek.

In dagblad Trouw zegt de promovendus dat het juist belangrijk is dat etnische minderheden politiek ver­te­gen­woor­digd zijn, omdat ze op die manier hun achtergestelde positie kunnen verbeteren. Lees verder in het Trouw artikel ‘Nederlanders hebben liever niet dat allochtonen de politiek ingaan‘.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

124 REACTIES
 1. What’s new? Dit weet elke allochtoon al lang. In alle witte partijen worden ze gemarginaliseerd. Alleen die allochtonen die hun aloochtoonse identiteit volledig hebben opgegeven (ziel verkocht aan de duivel), alleen die mogen af en toe wat zeggen, verder is het mond houden!


  Maak melding

 2. @GrietjeBie,

  Onzin. Surinamers zijn beter geïntegreerd dan moslims (Turken, Marokkanen). Maar toch hebben de laatste meer invloed en krijgen ze (nemen ze, eisen ze) meer kansen. Het is een politiek spelletje om lastige(re) mensen zoet te houden.
  Alles gaat in overleg met de security services. Sylvania is ook een poppetje van hen die eerst moest infiltreren in DENK en het later moest zwart maken. Om vervolgens weer een eigen kansloze partijtje te starten. DVIA zit overal achter. Zij zullen zeker meer weten over nicht Fortuyn.


  Maak melding

 3. Kruip maar lekker in de slachtoffer rol .

  Het zijn voornamelijk de moslims die de Hollanders niet in de politiek willen hebben omdat een de 5de colonne vormen en alleen loyaal zijn aan de Koran en Erdogan.

  Het enige wat ze van Holland houden zijn de uitkeringen,


  Maak melding

 4. @henkmolenaar2016,

  Heel veel moslims, m.n. Turken, werken harder dan menige Hollander ooit zal werken.
  Er zitten meer autochtonen in allerlei soorten uitkeringen dan allochtonen.
  Ook de Bolle met z’n LaTina en 3 puppies Akalia, Azalia en Ahalia krijgen een riante uitkering. De oudste puppie kan zelfs over enkele jaren een oefenpotje uitkering van ruim een miljoen tegemoet zien.


  Maak melding

 5. Het is erg frappant dat juist zij die geen politicologie hebben gestudeerd, juist waar de kansen liggen om je goed te ontwikkelen willen het hoogste woord voeren. Van politiek moet je verstand hebben en niet denken wanneer ik wat loop te schreeuwen of een paar mensen achter je hebt staan, dat je politiek kan voeren. Wat je krijgt is weerstand. Als je weerstand krijgt vindt men dat zij worden gediscrimineerd.


  Maak melding

 6. Mensen van Surinaamse afkomst zijn kennelijk minder geïnteresseerd in de poltiek dan de mensen met een islamitische achtergrond. Die laatste groep voelt zich wellicht meer achtergesteld en wil een vust maken.
  Ook in Suriname zie je het verschijnsel dat de mensen – hoe beroerd de situatie ook mag zijn – weinig actiebereidheid tonen. Zal wel een kwestie zijn van no spang.


  Maak melding

 7. Ze dulden niemand naast zich. Kan iemand mij een land noemen waar ze als gelijkwaardige samenwerken met anderen?
  Weet je nog hoe het die Dibi van Groen Links is vergaan toen hij zich kandidaad stelde voor het voorzitterschap. Een of andere s.n. olletje noemde hem toen ‘die jongen’.
  Jullie zijn het vergeten? Zo snel?
  Of hoe die 2 van DENK in de PvdA werden behandeld waardoor ze eruit stapten?
  Legio voorbeelden.


  Maak melding

 8. @ henkmolenaar2016 JIJ GAAT HET NOOIT BEGRIJPEN OMDAT JE BLIND EN DOM BENT.
  ZE NOEMEN DE MOSLIM,MAAR ZE BEDOELEN ALLE NIET BLANKEN MENSEN.
  ZEKER BEN JIJ EEN HINDOESTAAN

  WANT DIE DENKEN DAT DE BLANKEN HEN NIET BEDOELEN EN STEEDS MET DE VINGER NAAR ANDERE NIET BLANKEN WIJZEN HAHAHA


  Maak melding

 9. Helemaal gelijk @misterbojo.
  Ze zijn zo ongeïnteresseerd dat ze niet eens een verschil kunnen maken tussen hindoestanen en moslims en denken dat de Surinaamse hindoestanen uit India of Pakistan komen.
  Voor het gros maakt het ook niet uit. Als je een kleur hebt, dan ben je een kleurling. Punt uit.


  Maak melding

 10. Ik denkt dat het heeft te maken, dat anderen dan Nederlanders, het in de Politiek hebben over hun eigen land.
  En niet over het land waar ze nu wonen.,
  Ze hebben eigenlijk niets met Nederland, maar proberen in de Politiek iets voor hun eigen land te doen.
  Daarom houden ze op afstand.


  Maak melding

 11. Molenaars is een vluchteling uit Myanmar ,god zij dank dat j vanuit Su toevlucht zocht in ned,denkende dat j tot het witte ras behoort,wat misplaatst is,de rassen theorie is al lang achterhaald,datzelfde probleem heeft Luti fu tingi broki,een vluchteling die jaren geleden uit Myanmar werd getrapt,(Rohinga of rohinja allemaal 1 pot nat uit het vroegere ceylon,madras tegenwoordig worden ze tamil genoemd ze zijn lichter dan de Afrikanen uit zuid Soedan


  Maak melding

 12. Een aanta mensen die deels Allochtoon zijn:

  Wilders (indo)
  Thierry Bedaut (indo of hongaar of iets dergelijks)
  Brinkman (indo)
  Klaver (maroc)


  Maak melding

 13. Ik vindt dat Umberto en sylvana, als koppel verder moeten gaan. Krijg je een Sylvana Tan.
  2 identieke figuren, die aardig zijn genesteld in de hollandsche polder.
  Op gezette tijden, wel even refereren, naar hun Surinaamse roots. Wel zo handig.


  Maak melding

 14. Trouwens, het woord allochtoon, mag bij politiek, niet meer gebruikt. Dus krijg je in deze constellatie, al gauw : POLDERTURKEN, of POLDERSURIES.
  Wat gelikt deze mooie wereld!!


  Maak melding

 15. Ned heeft nu een groot aantal politieke partijen . En dat is logisch want Ned heeft meer dan 200 etniciteiten. Pvda=Joods, pvv en fvd= indisch, vvd= voc nakomelingen, cda= limburgers en friezen, denk= turkisch, lpf = hollanders enz enz. En nederlandse en allochtone politieke partijen bestaan niet. Hoe komt meneer Hendriks aan die conclusie. En hoe gaat hij straks zijn proefschtift verdedigen voor zijn academische graad. ik weet het niet ; ik heb maar mijn lagere schoolopleiding.


  Maak melding

 16. Eerlijk is eerlijk. Niet westerse migranten (kortweg islamieten / moslims) hebben een hele grote bijdrage geleverd. Vooral in de criminaliteitscijfers en dus in de gevangenispopulatie en in het aantal ontvangen uitkeringen. Niet gek dat de autochtonen terughoudend zijn tav moslim politici. Trouwens die bomaanslagen in Europa of de VS zijn niet gepleegd door Boedisten of Hindoes.


  Maak melding

 17. Beste Koos,

  Van de 3200 erkende ‘vluchtelingen’ uit moslimlanden die de gemeente Friesland heeft opgevangen hebber er na 3 jaar 42 betaald werk.

  Deze ‘vluchtelingen’ zulen door de hardwerkende Nederlandse bevolking hun leven lang moeten worden onderhouden.

  Gratis geld ( uitkering, kinderbijslag, toeslagen), gratis woning en gezondheidszorg etc.

  Nederlanders zijn het helemaal zat. Mijn dochter kan geen betaalbaar huis vinden maar asielzoekers krijgen met voorrang een woning die ook nog eens volledig voor ze wordt ingericht. En dan klagen ze nog ovefr te langzaam internet voor hun dure Iphones.

  En deze moslims zijn ook nog eens ondankbaar en anti-westers.

  De steenrijke moslim landen hebben geen enkele moslim vluchteling opgevangen, wel het christelijke westen.

  Ik stel voor dat Suriname 5000 moslim vluchtelingen opvangt en ze gratis huizen, uitkeringen en gezondheidszorg aanbiedt….


  Maak melding

 18. In feite zijn de SuriNet geen emigranten maar remigranten. Je gaat toch iemand uit Friesland niet onder de noemer van een emigrant plaatsen als deze van plaats verandert. maar een remigrant. Omdat deze geboren en getogen Nederlanders zijn. De Surinamers die in Nederland zijn. Waren toch ook Nederlanders geweest of niet?

  De status van emigrant past niet bij de Surinamers in Nederland. Er moet een correctie plaatsvinden anders wordt je steeds gezien als een emigrant. Je komt toch niet uit Azië of Afrika maar uit een overzeese Nederlands gebied. (Nederlands Kolonie).


  Maak melding

 19. Als we de kop van artikel omdraaien:

  Turken willen geen Hollanders in de (hun) politiek

  Surinamers willen geen witmang/bakraa’s in de politiek….

  Dan zegt iedereen, ja maar dat is toch logisch?

  Snap je wat ik bedoel?

  Als ik als witte man plotseling ( zoals Silvana Simons doet) alle Surinamers racisten noem, eist dat standbeelden worden weggehaald, straatnamen worden veranderd, dan wordt ik direct Suriname uitgeschopt.


  Maak melding

 20. Nogmaals MOLENAARS2016 EN KOOS.
  JULLIE GAAN HET NOOIT BEGRIJPEN
  BIJ JULLIE GAAT HET OM DAT MENSEN TERUG MOETEN REAGEREN OP JULLIE REACTIES.


  Maak melding

 21. ‘Hollanders hebben liever geen allochtonen in de politiek’

  Dit is 100% onzin.

  Types als Kuzu, Simons etc. misbruiken hun redelijk ontwikkelde verstandelijke vermogens om in een slachtofferrol te kruipen onnodig misbaar te maken over zaken die van nul en generlei belang zijn voor de Nederlandse maatschappij als geheel.

  Kuzu & Simons vervuilen de maatschappij die het mogelijk maakt dat zij kunnen doen wat zij doen. Als Kuzu of Simons zich zo afzetten op de Turkse of Surinaamse maatschappij in die landen dan zouden ze een deuntje lager zingen.
  De autochtone nuchtere Nederlanders (70%- 80%) zijn dit soort praatjesmakers zat en niet de politici die open en fair de multi culturele maatschappij op de korrel nemen.


  Maak melding

 22. Het doel van de wetenschap is om vast te stellen wat waar is. In dit onderzoek is feitelijk vast gesteld dat mensen graag de Status Quo handhaven. Als er migranten in de politiek komen dat worden zaken als Zwarte Piet aan de orde gesteld.
  Wie daar geen belang bij heeft wil zijn tijd niet besteden aan dergelijke, vaak emotionele discussies. Dergelijke SQ-sentimenten staan in de politiek vaak bekend als reactionair. De groep die bang is voor elke vernieuwing.
  Ook in Suriname bestaan die sentimenten, al dan niet in combinatie met etnische en culturele verschillen.
  .
  In essentie is het terug te voeren op de onwil en gemakzucht om zaken aan de orde te stellen en te willen doordenken. Je verdedigd dan je belangen door te weigeren om ze opnieuw ter discussie te stellen. De oplossing ligt in transparantie, in het zichtbaar maken van de effecten die iets heeft voor andere mensen. Of het nu het pesten ivm Zwarte Piet is of iets anders. Er over praten is het breekijzer..
  .
  Frappant is dat opzicht is dat er in Suriname een partij is die steeds over Oude Politiek praat en daarmee een beroep doet op anti-reactionaire emoties maar dat deze partij in praktijk het minst transparant is, nimmer de maatschappelijke discussie aangaat en meer.
  .
  Mijn vermoeden is dat deze partij met dit onderzoek aan de haal gaat om daarmee de aandacht van eigen gebrek aan transparantie en hang naar reactionair eigenbelang. Het is dan ook zaak om zodra ze dit doen hen er op te wijzen dat ze zelf elke inhoudelijke discussie mijden en totaal niet transparant zijn.


  Maak melding

 23. Hollanders zijn een bang volk en zoeken altijd naar zekerheid. Enkele van hun projecten om zekerheid te verkrijgen:

  Deltawerken
  Meeheulen met de VS en stiekem met Rusland
  Asielzoekers als toekomstige goedkope werkkrachten binnenlaten
  Overal internationaal haantje de voorste willen zijn om vooral niks te missen
  Verkeer (auto en trein) platleggen bij 3 cm sneeuw
  Invloed proberen te krijgen in arme landen door zgn ‘hulpprojecten’ die vaak uitbuitingsprojecten zijn zoals Oxfam in Haïti
  Gedogen van wiet en euthanasie
  Enz.


  Maak melding

 24. Jesse
  Hollanders zijn een bang volk en zoeken altijd naar zekerheid. Enkele van hun projecten om zekerheid te verkrijgen:

  Dunste boekje ter wereld: Surinaamse helden.


  Maak melding

 25. @Haco,

  Suriname heeft Nederland nooit uitgebuit, omgekeerd wel. Nederland heeft mensen uit hun habitat gehaald en overal op de wereld neergeplant. Nog een wonder dat ze geen Afrikanen in Alaska hebben weten te plaatsen.
  In een land als Suriname zie je pas goed voor wat voor ontwrichting en ellende Nederland heeft gezorgd: Afrikanen, Aziaten, Europeanen die er van nature niet horen en de inheemsen zowat uitrgeroeid.


  Maak melding

 26. Jesse
  Of zijn het duikboten ,waar zijn de arrestie foto,s van de Colombiaanse ik zij ze niet ,zijn ze weer aan het duim zuigen, de open baarheid van bestuur is weer ver te zoeken.
  Wwaar zijn die 2 Hollanders met Surinaamse achtergrond gebleven ,die verdacht worden van terroristische aanslagen, nou Suriname kan jou geen zekerheid bieden ,hebt je aan de Noordzee wel .
  En omdat jij het bent ,mag jij het tegendeel beweren ,doe je best.
  Is er iemand bang dat hij aan beurt is ,bang volkje die surinamers, gaan op zekerheid,
  Goud voorraad VERDAMPT clad en mou af spraken ,zeer duistere verhalen .
  De doctrine van paars is erg door richtig.


  Maak melding

 27. Jesse @

  Dat is triest dat je je hier nog achter verschuilt, we hebben van af 1954 zelf bestuur ,maar jij blijft in die slacht offer rol steken ,anno 1863 besef je wat je beweert , ook wij hebben hersens gekregen ,of ga jij bevestigen dat surinamers dom zijn ,je moet je dood schamen jou afkomst zo neer te zetten sari tori


  Maak melding

 28. Jesse,

  allochtonen werken harder dan menig Nederlander volgens jouw bekrompen, zieke en verrotte geest. Na W.O.II, lag Nederland als zwaarst getroffen land volledig in puin. En raad eens, lullo, zij hebben de handen uit mouwen gestoken en het land opgebouwd tot een der rijkste landen ter wereld. En in die tijd was er geen, turk/mokro en al hele maal geen luie, lamlendige Surinamer om mee te helpen. Dus met jouw historisch besef mankeert ook al het 1 en ander. Ziekelijke randdebiel en dorpsidioot dat je bent. Als mislukt bedrijfsongeval van een verslaafde waterkanthoer is die ene hersencel van je, te zwaar aangetast om een zinnig verhaal te posten. Kom er maar in, latente homo.


  Maak melding

 29. Jesse over het thuis horen van Europeanen Afrikanen Aziëaten
  En de 20 andere nationaliteiten die in Nederland wonen die er van naturen niet horen ,die van Nederland onderdak geld zieke fonds genieten en dat zijn er nog al wat ,in schril contrast met Suriname waar de autoriteiten er wel zes het land uit zet ,die Hollanders is een bang volkje die gaan voor zekerheid ,kijk in jou beroemde afrikaanse landen kom er en kwel ,sorry het is een feit
  Groeten uit dubay


  Maak melding

 30. Ach die Jesse toch, nog steeds een slaaf, een slaaf van het verleden waar hij zich nog steeds niet los van kan maken, of heb je gewoonweg een grandioos minderwaardigheidscomplex t.o.v. alles wat Nederlands is. om je tegen af te zetten, er is in ieder geval iets goed mis in die bovenkamer van je, pas maar op dat je niet uit elkaar poft met die ongenuanceerde haat van je, triest figuur.


  Maak melding

 31. @Haco,

  Domkop. In 1954 zelfbestuur gekregen. Maar hoeveel experts had Suriname toen en daarna? De meeste mensen waren ongeletterde boeren, itt Holland.
  Die 200 nationaliteiten die in Holland wonen.hebben de Hollanders zelf binnengelaten. En toch krijgen ze dagelijks te horen dat zij moeten oprotten.


  Maak melding

 32. @Johan,

  Jij weet niet wat haat is. Als je wil weten wat haat is moet je kijken in de ogen van Wilders wanneer hij weer eens begint te preken. En figuren als TRutte die mensen oproept om op te rotten.


  Maak melding

 33. Jesse@
  Jesse je heb mensen die gratis naar school gingen ,en je hebt die voor niks naar school gingen ,jij behoort tot de laatste categorie, je eigen historie goed lezen ,en niet alleen wat jij wilt lezen ,er zitten nog een paar van die stomme Hollander di e hebben de hele vlees markt in handen omdat er een bepaalde groep te lui is om de dag te begroeten ,en dat zijn geen Hollanders!
  Die suris die weg getrokken zijn uit Suriname, hadden een vooruit ziende blik , ze namelijk wat er ging gebeuren na de onafhankelijkheid ,misschien jij ook wel ,omdat je holland woond


  Maak melding

 34. De Hollanders zijn een erg raar volk. Zelfs hun eigen vrouwen gunnen ze geen topfuncties in het bedrijfsleven, laat staan een allochtoon.
  Ze durven niet eens op te treden tegen een figuur bij de ING die zichzelf met 3 miljoen beloont, maar hebben hun mond vol erover dat het niet kan.


  Maak melding

 35. Beste Henk Molenaar,

  Heel Afrika wil ook naar India, China, de VS, Rusland.
  De helft van autochtoon Nederland zou het liefst vandaag nog naar Brazilië/Argentinië/Sri Lanka verhuizen.

  Dus, wat is je punt?


  Maak melding

 36. Apathie, berusting, aanpassing en gewenning aan overheersing en bezetting van de wil, het verstand en de emoties is geestelijke slavernij.
  Mentaal en emotioneel niet bestaand.


  Maak melding

 37. Wat mij opvalt hier als ik zo de reacties lees, lijkt er opeens met dit onderwerp heel wat witte ned’lrs die hun ongenuanceerde meningen komen uiten.
  Vooral de indruk willen wekken dat ze beter zijn dan niet-westerlingen.

  Met name de reacties richting @Jesse valt op, omdat hij juist de waarheid weergeeft.


  Maak melding

 38. Na de 2e wereldoorlog zijn er heel wat ned’lrs vertrokken toen er armoede was naar Canada, Nw-Zeeland, Australie, VS etc……..
  Dus waarom mogen mensen die nu in dezelfde situatie zitten niet naar andere landen om enige perspectief te hebben heen gaan.


  Maak melding

 39. Thank you @Benito,

  De VS, Australië, New Zealand, Canada, Brazilië, Chili, Argentinië etc. zijn niks anders dan naties die gevormd zijn door Europese vluchtelingen.
  Blijkbaar mogen/mochten Europeanen wel vluchten naar een beter heenkomen, maaar anderen niet.


  Maak melding

 40. Als de Europeanen zulke hardwerkende, geweldige, sociale, rechtvaardige, eerlijke, capabele mensen waren, waarom is dan half Europa destijds gevlucht (of gedeporteerd) naar deze landen? En de andere helft zich heeft laten naaien door de Romeinen en Vikingen?


  Maak melding

 41. @ Benito & Jesse
  Jullie verliezen de context steeds uit het oog en verminken de historie. De Europeanen die naar de rest van de wereld vertrokken na WO 2 deden dat omdat er elders vraag naar hun vaardigheden, kennis en inzet was terwijl Europa toen weinig tot geen kansen bood.
  Die mensen zijn grotendeels opgegaan in de landen waar zijn naar toe geëmigreerd zijn, Zij zijn Canadees, Amerikaan, Rhodesier, Australier etc. geworden binnen de regels en cultuur van hun nieuwe vaderland.

  Ook veel mensen die uit Polen (na ’45) of Marokko, of Turkije, of Joegoslavie, of de Molukken, of Suriname of Sri lanka, etc. naar Nederland kwamen zijn met hun roots opgegaan in de Nederlandse samenleving en pakken de kansen die er zijn. Hun hoor je niet op een paar zure zeur pieten na met te veel media aandacht. Een minderheid zorgt ervoor dat de autochtone bevolking er genoeg van krijgt om voor gekke Henkie te spelen en stank voor dank te krijgen.

  Het is echter asociaal om kansloze mensen die de ontwikkelingsslag niet kunnen maken tussen de extreem grote verschillen in de samenlevingen naar Europa te laten komen.
  Het is asociaal om in Europa een paar procent van alle vluchtelingen van natuurgeweld of conflicten (vaak veroorzaakt door westerse behoefte aan grondstoffen) op te vangen tegen enorme kosten terwijl met het zelfde geld op de plaats van oorsprong iedereen geholpen kan worden.

  Beste Benito & Jesse de Kolonisatoren waren Imperialisten en vaak mensen die of aan lagerwal waren terechtgekomen, de zwarte schapen van families, niet veroordeelde boeven die op de vluchtwaren, Quackers, avonturiers & gelukszoekers, tot veroordeelde tuchthuisboeven. Na WO II waren de mensen elders gewenst of waren elders de kansen groter.

  Jullie kijken door de verkeerde bril


  Maak melding

 42. @JoJo,

  Ik heb het niet over de Europeanen die na WOII vluchtten, maar de Europeanen die de VS koloniseerden en de grote trek uit Europa die daarop volgde.
  De toestand van Europa toen – armoede, zedeloosheid, onderdrukking, uitbuiting, verkrachting, hongersnood, criminele bendes enz – is te vergelijken met de toestand in sommige landen van Afrika nu.
  De Kerk in Europa deed vooral aan politiek en geestelijken die elkaar vergiftigden, messen in de rug staken en lieten ombrengen was eerder normaal dan uitzondering. De bovenlaag van de samenleving deed daar vrolijk aan mee en was bijzonder onderdrukkend en uitbuitend naar de armen toe. De armen konden niet meer ademen en grepen elke kans om dit continent te ontvluchten. Europese landen voerden constant oorlogen met elkaar en pas sinds de komst van buitenlanders in Europa zie je dat er geen onderlinge oorlogen meer zijn. Toeval? Nee, want de buitenlanders hebben de leefpatroon in Europa veranderd. Het eten werd gevarieerder en beter, mensen gingen dagelijks douchen, dans, zang, muziek, sport, alles werd beter waardoor de oorlogszuchtige Europeanen wat relaxter werden.
  Zonder buitenlanders in Europa gaan de Europeanen vervallen in hun oude oorlogszuchtige gewoonten en worden ze opnieuw een gesel voor de wereld, vrees ik.


  Maak melding

 43. Benito
  Na de 2e wereldoorlog zijn er heel wat ned’lrs vertrokken toen er armoede was naar Canada, Nw-Zeeland, Australie, VS etc……..
  Dus waarom mogen mensen die nu in dezelfde situatie zitten niet naar andere landen om enige perspectief te hebben heen gaan.

  —-

  Omdat de Nederlanders keihard werkte, officieel het land binnen kwamen na grondig onderzoek, goed opgeleid waren en niet hun hele leven hun handje ophielden voor de bijstand zoals de mensen die nu Europa illegaal overspoelen zonder enige opleiding,’

  Daarom!


  Maak melding

 44. Jesse:

  ” Europese landen voerden constant oorlogen met elkaar en pas sinds de komst van buitenlanders in Europa zie je dat er geen onderlinge oorlogen meer zijn. Toeval?”

  Uit welk paasei kom jij in godsnaam?


  Maak melding

 45. @henkmolenaar,

  Je gaat zeker ook ontkennen dat het Nederlands voetbalelftal slechts een kampioenschap (Euro ’88) heeft gewonnen met buitenlanders (Gullit, Rijkaard, Vanenburg) erin.
  Zelfs het ‘wonderelftal’ van 1974 won niks, omdat Nederlanders de nare eigenschap hebben dat ze angstig worden wanneer het erop aankomt. Het is een vrouwelijk volk dat door de mannen Gullit, Rijkaard en Vanenburg werd gedragen tot in de finale.
  Het enige echte mannelijke volk van Europa zijn de Duitsers.


  Maak melding

 46. esse
  Beste Henk Molenaar,

  Heel Afrika wil ook naar India, China, de VS, Rusland.
  De helft van autochtoon Nederland zou het liefst vandaag nog naar Brazilië/Argentinië/Sri Lanka verhuizen.

  Dus, wat is je punt?

  ===

  Ik zeik in mijn broek van het lachen om zo veel complete onzin Ik ben nog NOOIT iemand naar die sshithole landen die je nu opsomt


  Maak melding

 47. en niet hun hele leven hun handje ophielden voor de bijstand zoals de mensen die nu Europa illegaal overspoelen zonder enige opleiding,’

  Daarom!

  —–

  Als je hun landen kapot gaat bombarderen, zonder dat zij jou iets hebben aangedaan, dan verdien je het ook dat ze hier naartoe komen.


  Maak melding

 48. Je bent een loser egen.erste klas.

  En toch kun je niet met counterargumenten komen, maar alleen maar met populistische opmerkingen zoals je bent dit of dat. Kom eens met tegenargumenten, als je ze hebt.


  Maak melding

 49. Beste JoJo,

  Geen zinnige discussie mogelijk met Jesse en Benito.

  Zwart is goed en wit is de duivel.

  Dus wit ( Europa) heeft en ere-schuld om alle kansloze immigranten uit Afrika en het Midden Oosten op te vangen en hun hele leven te onderhouden.

  Dacht het niet…..


  Maak melding

 50. esse
  Je bent een loser egen.erste klas.

  En toch kun je niet met counterargumenten komen, maar alleen maar met populistische opmerkingen zoals je bent dit of dat. Kom eens met tegenargumenten, als je ze hebt.

  —–

  Ik heb mijn argumenten duidelijk aangegeven maar helaas ben jij te dom en te racistisch om ze te begrijpen.


  Maak melding

 51. Jesse: “Als je hun landen kapot gaat bombarderen, zonder dat zij jou iets hebben aangedaan, dan verdien je het ook dat ze hier naartoe komen.”

  Zoals ik zeg,…te dom voor woorden. Alle moslim staten zijn failled states waar nog nooit iets goeds is uit voortgekomen behalve moord, burgeroorlog en dictatuur,


  Maak melding

 52. Jesse: “Zelfs het ‘wonderelftal’ van 1974 won niks, omdat Nederlanders de nare eigenschap hebben dat ze angstig worden wanneer het erop aankomt. Het is een vrouwelijk volk”

  Dat vrouwelijke volk heeft wel een groot deel van de wereld gekoloniseerd ondanks hun kleine aantal inwoners….

  En die Surinamers die jij noemt waren 1/2 Nederlanders die zijn opgevoed door hun moeders omdat de Surinaamse vaders zoals gebruikelijk de de kuierlatten namen…


  Maak melding

 53. en niet hun hele leven hun handje ophielden voor de bijstand zoals de mensen die nu Europa illegaal overspoelen zonder enige opleiding,’

  ================

  Weet je hoeveel blanken in de VS hun handje ophouden voor de bijstand? Gaat ook in Europa gebeuren. Omdat jullie MNC’s bloedzuigers zijn die liever geld op de Kaaimaneilanden zetten dan werk te creëren.


  Maak melding

 54. Dat vrouwelijke volk heeft wel een groot deel van de wereld gekoloniseerd.
  ——-

  Tot dat ze hun vader, de Duitsers, tegenkwamen. Toen konden ze niks meer.
  Met kanonnen een paar Indianen met pijl en boog wegjagen noem ik niet bepaald ‘mannelijk’. Het is eerder laf.


  Maak melding

 55. 1/2 Nederlanders die zijn opgevoed door hun moeders omdat de Surinaamse vaders zoals gebruikelijk de de kuierlatten namen…

  —————-

  Maar de winnaarsgenen hadden ze wel van hun vaders.


  Maak melding

 56. Alle moslim staten zijn failled states waar nog nooit iets goeds is uit voortgekomen behalve moord, burgeroorlog en dictatuur,

  ————-

  Maar is wel goed voor handel drijven niet? Vooral de verkoop van wapens…dan is hun geld wel goed genoeg, maar als ze een moskee met datzelfde geld bouwen in Holland, dan deugt datzelfde geld ineens niet. Over dubbele moraal gesproken.


  Maak melding

 57. Alle moslim staten zijn failled states waar nog nooit iets goeds is uit voortgekomen behalve moord, burgeroorlog en dictatuur.

  ==

  Maar ze zijn wel goed genoeg voor handel drijven niet? Vooral de verkoop van wapens…dan is hun geld wel goed genoeg, maar als ze een moskee met datzelfde geld bouwen in Holland, dan ruikt datzelfde geld ineens. Over dubbele moraal gesproken.


  Maak melding

 58. Dat is waar ook. De prijzenkast van Suriname staat overvol gewonnen bekers….

  ===

  Ik tel maar 1 beker in prijzenkast van Oranje, van al die supermannen die Indiaantjes koloniseerden met hun superieure genen. En eigenlijk 0 nekers, als je de beker van Gullit, Rijkaard, Vanenburg wegdenkt.


  Maak melding

 59. Net als jij voelen de illegalen migranten zich prima in hun slachtofferrol

  ===

  En de F16 piloten die op vrouwen en kinderen hun bommen droppen voelen zich weer VOC’er.


  Maak melding

 60. Wat heb jij last van een giga minderwaardigheids complex

  ==

  Typisch blank gebler. Dus jij als blanke weet beter dan ik wat ik voel? Zegt genoeg.


  Maak melding

 61. Moslims vermoorden elkaar bij de miljoenen. Daar hebben ze de VOC niet voor nodig….

  ===

  De Kerk vermoordde zo’n 40 miljoen Europeanen. Europeanen die Europeanen afslachtten. Luther’s leger die beelden bestormde. IRA die Engelsen vermoorde. BAsken die Spanjaarden vermoorden…zeg het maar.


  Maak melding

 62. Oud nieuws! Het zijn de zelfde Nederlanders de naar andere landen zijn gegaan en de boel overnemen en hun racisme verspreiden. Kijk wat hun racisme met Suriname hebben gedaan. Kijk naar zuid Afrika en Namibië waar de Nederlanders de boel regeren en saboteren met hun racisme en dan de slacht offer spelen wanneer je ze ontmaskerd.


  Maak melding

 63. PAYBACK
  Oud nieuws! Het zijn de zelfde Nederlanders de naar andere landen zijn gegaan en de boel overnemen en hun racisme verspreiden. Kijk wat hun racisme met Suriname hebben gedaan. Kijk naar zuid Afrika en Namibië waar de Nederlanders de boel regeren en saboteren met hun racisme en dan de slacht offer spelen wanneer je ze ontmaskerd.

  Gaaaap….

  Welterusten…

  Oogje toe…snaveltjes dicht…

  Veel succes met je PAYBACK


  Maak melding

 64. Henkmolenaar2016, niet teveel aandacht aan die Jesse besteden, zonde van je energie, er dringt toch niets door in die gefrustreerde en geobsedeerde kop van hem, hij is wat hij anderen verwijt zelf gewoon de grootste racist hier op WKN en kampioen rechtlullen wat krom is. met zijn ideeen over zijn Superieure ras, zou hij eigenlijk in Afrika moeten wonen, maar ja dan wordt het moeilijk en valt er niets te zeiken tegen en over het blanke ras, want ook daar maken ze zelf er een zooitje van


  Maak melding

 65. @ Johan

  Je hebt het juist verwoord over die Jesse.

  En juist daarom willen Nederlanders het liefst geen allochtonen in de politiek. (Dat was het topic van deze sessie..toch?)

  Gelul over de VOC, terwijl die geen moer met Suiriname te maken had, dat was de WIC en dat waren Zeeuwen.

  Zelfs mijn Bakroe’s ergeren zich aan dat soort lui als Jesse.
  Schenk er dus maar geen aandacht aan.
  Negeren is het beste, maar leg wel de klemtoon goed want anders zeiken ze er weer over dat dat woord racistisch is.


  Maak melding

 66. Hou op jullie, elk land heeft bloed aan zijn handen.
  Dat is altijd zo geweest.
  Het is niet goed, het walgelijk.
  Maar om hier uit te vechten wie goed is en wie slecht is daar kom je nooit uit.


  Maak melding

 67. @Henk Molenaar 2016. Kijk maar naar de Rijdende Rechter en dan zie je precies de mentaliteit van de Hollander. Werkelijk op alles maar dan ook op alles weten ze te k**&&%% . dat de Hollander het niet zo op heeft met moslims was wel te verwachten. De Hollander heeft altijd al een achterbakse en hypocriete mentaliteit gehad.

  Jarenlang moest ik aanhoren dat alle donkere mannen zo vaak vreemd gingen en dat ze overal wel een liefje had. Wie naar “Achter gesloten deuren’ kijkt weet NU pas dat vreemdgaan ook binnen die heerlijke Ned. cultuur voorkomt. Maar ik wist dit al langer; alleen gebeurde dit achter de ellebogen en stiekem. Een verschil; bij de Surinamers gaan alleen de mannen vreemd en bij Hollanders zowel mannen als vrouwen.
  Vorig jaar hoorde ik niets anders dan dat vluchtelingen uit Islamitische landen op grote schaal westerse vrouwen en meisjes verkrachtten en seksueel misbruikten. Ja, dat was natuurlijk olie op het vuur voor rechtsextremisten. Wat blijkt ? De meeste verkrachters en daders van seksueel misbruik zijn blank en Christelijk (denk aan meetoo bijvoorbeeld. Kortom, niet de islam is het probleem voor Hollanders maar de waarheid. De waarheid is dat moslims zich aan het ontwikkelen zijn en daarmee de blanke superieuriteitsgevoel aantast. Dat na probleem !


  Maak melding

 68. @Henk Molenaar : jammer dat de Indonesische Moslims de Hollandse moordenaars lieten ontsnappen en hen niet met wortel en tak uitroeiden. Echt heel jammer !


  Maak melding

 69. Een kleine optelsom zegt mij, de winnaar van bovenstaande discussie: JESSE.
  Nederland doet met haar homo cultuur, alles wat God verboden heeft. Simpel, omdat de witte wezen, niet van God afstammen. Het zijn wezens, die tot deze aardbodem veroordeeld zijn. Volg de historie van Eva, en dat van Lilith!

  Jesse, petje af.


  Maak melding

 70. @ Hedwig:

  Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Britannië, moslimdaders ongemoeid gelaten want ‘racisme’

  Misbruik al 40 jaar aan de gang, slachtoffers soms slechts 11 jaar oud, politie en hulpverlening deden niets

  Na het grote seksueelmisbruikschandaal in het Britse Rotherham, waar zeker 1500 kinderen slachtoffer werden van voornamelijk islamitische bendes, is nu weer een enorm misbruikschandaal aan het licht gekomen. Ditmaal gaat het om het Britse Telford waar ongeveer 1000 jonge vrouwen, soms niet ouder dan 11, de afgelopen 40 jaar slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik zonder dat hulpverleners ingrepen en zonder dat de politie wat deed. Behalve (groeps)verkrachting, seksueel misbruik, marteling, mishandeling, mensenhandel en gedwongen prostitutie zijn er tenminste drie moorden gepleegd die verband houden met dit misbruikschandaal. Dit meldt de Daily Mirror.

  Uit het onderzoek van Daily Mirror blijkt dat het misbruik al gaande is sinds 1980. Maar net als in Rotherham faalden de autoriteiten op alle fronten waardoor de meeste slachtoffers niet konden worden beschermd.

  Allochtone moslimmannen

  In Telford zijn onder de daders allochtone moslimmannen die in bendes werken, net als het geval was in Rotherham. En ook in Telford blijkt dat de islamitische achtergrond van de verdachten een reden is geweest voor autoriteiten om niets of te weinig te doen uit angst van ‘racisme’ te worden beschuldigd.

  Een van de slachtoffers laat aan de Daily Mirror weten dat de politie actief heeft geprobeerd haar te beletten om de namen van haar verkrachters te achterhalen, uit vrees dat ze naar de pers zou stappen.

  Uit documenten die in het bezit zijn van Daily Mirror blijkt dat autoriteiten op de hoogte waren van wat er met sommige slachtoffers gebeurde maar niets ondernamen. Ook bewijzen de documenten dat de autoriteiten hebben getracht het onderzoek van Daily Mail tegen te werken.

  Gruwelijke verhalen

  De verhalen die de slachtoffers aan Daily Mirror vertellen zijn gruwelijk: de meisjes werden verhuurd als hoer, werden zwanger, moesten abortussen ondergaan, werden avond aan avond verkracht door diverse mannen, werden slachtoffer van groepsverkrachtingen en werden stelselmatig bedreigd, mishandeld en geïntimideerd. Sommige slachtoffers werden bewust verslaafd gemaakt aan harddrugs. Van één slachtoffer is bekend dat ze op haar 12e als verslaafd was aan crack en op haar 14e verslaafd raakte aan de heroïne. Ze stierf op 20-jarige leeftijd aan een overdosis.

  De politie gaat uit van zeker 200 daders maar slechts negen verdachten zijn ooit opgepakt.

  Het aantal slachtoffers (rond de 1000) is slechts een schatting. Het werkelijke aantal is waarschijnlijk veel hoger, maar veel slachtoffers blijven onbekend omdat ze uit schaamte of angst niets durven zeggen. Ook is er weinig zicht op jongens die slachtoffer zijn geworden of slachtoffers binnen de islamitische gemeenschap.

  ‘Asians’ is een politiek correcte term voor ‘Pakistanen’. In Groot-Britannië bestaat de moslimgemeenschap onder andere uit Pakistanen.

  “Never sleep in the shadow of a mosque”


  Maak melding

 71. Een ongetwijfeld afstammeling van lilith, is #flyer!
  The Hell with it.
  Alles wat van Eva afstammen, zijn zwarten. En dan niet eens van huid. Laat alle ‘zwarten’ weten!


  Maak melding

 72. @ Jesse

  En wie vingen de slaven in Afrika. Dat waren hun zwarte buren die ze of zelf als slaaf hielden, of verkochten aan Arabieren die ze zowel naar de West als Oostafrikaanse kust brachten.
  Jesse u bakt foute conclusies door alles door elkaar heen te gooien met één doel Europa is de poel van alle ellende.
  Wat te denken van Djenghis Khan en nazaten, of Mao, of Soekarno, etc.

  De geschiedenis is niet zwart wit en alle bloed is rood.

  Onrecht is in alle culturen fout.


  Maak melding

 73. @GrietjeBie: dat werd in eerste instantie ook beweerd in Hamburg en Dresden. Ook daar zouden Islamitische bendes op grote schaap meisjes en vrouwen seksueel hebben misbruikt. Na onderzoek kwam echter aan het licht dat de daders geen moslims maart Roma’s waren. Tja, jouw soort krijgt altijd al een stijve zodra het om moslims gaat toch ? Laat ik jou een ding zeggen, ik heb liever een moslim als buur dan Hindoe./ Die laatste voelt zich altijd superieur aan anderen. Kijk maar naar die koelieboy Ramautarsingh.

  In India wordt het verkrachten van jonge vrouwen en minderjarige meisjes door de fundamentalistische hindoe goedgepraat. Staat in hun heilige boeken geschreven. Nou pleur die boeken maar in de Ganges wat vol zit met ongedierte !


  Maak melding

 74. kinderachtig! en grietjebie= opa loetti

  toko = Fenix = Mesijah = Moiboi = Moiman = Nasadi = Dalipi = Narah = poenette = saisa = warang boroe = Uri = Uria = = = = = Meer namen dan God zelf. En din fit mi!!
  Pick a Brand MF.


  Maak melding

 75. @henkmolenaar2016
  Als we de kop van artikel omdraaien:

  Turken willen geen Hollanders in de (hun) politiek

  Surinamers willen geen witmang/bakraa’s in de politiek….

  Dan zegt iedereen, ja maar dat is toch logisch?

  Snap je wat ik bedoel?

  Als ik als witte man plotseling ( zoals Silvana Simons doet) alle Surinamers racisten noem, eist dat standbeelden worden weggehaald, straatnamen worden veranderd, dan wordt ik direct Suriname uitgeschopt.
  ?????????????????????????????????????????
  Een EZEL als jou zal dat noooooit snappen !


  Maak melding

 76. Het is heel opmerkelijk ,dat het gros van de mensen, die hier altijd reageert,van heeeeel laag niveau en zeer racistisch is ! en bouterse haters zijn.


  Maak melding

 77. Een 61-jarige man uit Barendrecht is zondagavond opgepakt voor het bedreigen van een kandidaat-raadslid van de Rotterdamse partij Ubuntu Connected Front (UCF). UCF richt zich op Rotterdamse kiezers met een Caraïbische of Afrikaanse achtergrond.


  Maak melding

 78. dagoebal…
  je bedoelt KRABOES; daar zit die toko toko in de kop!

  Altijd die muggensufterij. Naar beneden halen. In belang van wie? Dat delen en heersen. Negativiteit, duivels oorkussen.


  Maak melding

 79. toko
  Een kleine optelsom zegt mij, de winnaar van bovenstaande discussie: JESSE.
  Nederland doet met haar homo cultuur, alles wat God verboden heeft. Simpel, omdat de witte wezen, niet van God afstammen. Het zijn wezens, die tot deze aardbodem veroordeeld zijn. Volg de historie van Eva, en dat van Lilith!

  Jesse, petje af.

  ===

  Jesse is de winnaar maar hij wacht even met reageren tot zijn uitkering binnen is, dan kan hij beltegoed kopen.


  Maak melding

 80. Niet vergeten ;

  Het Sranan-Volk wordt NU uitgehongerd door een Paarse bende !

  Van wie stammen die af ????

  STOP THE PUPLE SLAVERY IN SURINAM !!!!!


  Maak melding

 81. @Johan & @GrietjeBie,

  Jullie hebben elkaar gevonden, beste LTBG’ers. Haal @hmolenaar erbij dan kan deze betweterige dominee jullie huwelijk zegelen. En misschien vergrijpt hij zich nog aan jullie twee. Maar dat vinden jullie zeker en vast opperbest.


  Maak melding

 82. Ik Zwartmans stem op Ali Baba, dan weet ik zeker dat beroofd wordt door één van zijn rovers. Al die buitenlandse gasten
  willen in de eerste/ tweede komen voor het geld !
  Daar gekomen bereiken ze niks in de politiek, vaak worden ze gewoon genegeerd door de andere kamerleden.
  Tenslotte kan je daar niet als Turk marokkaan of Surinamer
  belangen van je land van herkomst dienen,
  Ze moeten gewoon met de Nederlandse politiek bemoeien
  want tenslotte wonen ze in Nederland en niet in Turkije Marokko of Su .

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 83. Als je zo naar de huidige wereld kijkt en dan valt het gewoon op dat overal waar de Europeanen geweest zijn alleen maar voor ellende heeft gezorgd.

  Om te beginnen:
  De chinezen hadden de kruit meer dan 1000 jr geleden uitgevonden om vuurwerk van te maken, de Europeanen kwamen in Azie aan en ontdekte daar de kruit om vervolgens wapens van te maken om te kunnen moorden.

  Daardoor is de hele wereld door deze wapens v/d Europeanen in de loop der eeuwen een hel geworden door plunderingen, moordpartijen, oorlogen ,verkrachtingen, continenten in bezit genomen waaronder heel Amerika, Australie en Afrika ……… daardoor zijn er veel culturen verdwenen en volkeren afgeslacht zijn.

  Dat zijn in feite de redenen dat de verhoudingen op deze huidige wereld niet correct zijn.
  En niet zoals sommigen beweren door het hard werken……. hahahahaha …….. laat me niet lachen…….tsjonge jonge jonge …..

  De geschiedenis is behoorlijk vervalst door de Europeanen en die zijn meester om de feiten te verdraaien!!


  Maak melding

 84. Jesse @
  Die Hollanders doen het op het ogenblik niet verkeerd ,verdienen in 29 uur meer dan Suriname in een heel jaar,en weet je hoe dat komt ,we hebben in 1863 het hele land leeg geplundert, dat is nu onze basis ,wat is julie basis weet je het nog goud olie edelstenen welke die Hollanders verkochten ook hangmatten daar zijn ze stinkend rijk van geworden ,gemiste kans voor de suris ,er zit nog een Hollandse familie aan de overkant van Paramaribo op de oude plantages ,,die hebben de hele vleeshandel in hun handen gemiste kans voor de ,oud eigennaar van een plantage die heeft hij opgeknapt ,en een vakantie oord van gemaakt, gemiste kans voor de suris.
  O ja diepzee haven voor de cruise schepen, palmolie opgestart
  Waar is het de suiker plantages waar zijn die , locos wat is mee gebeurd ,Apoera project wat een geknoei ,hadden ze ook kunnen gebruiken voor hout transport gemiste kans voor suri
  En Jesse 5 a 6 families zijn stinkend rijk geworden van het land Suriname en groot grondbezitters,en jij zegt dat we daar niks van morgen zeggen nou Sari Tori


  Maak melding

 85. Benoit,
  Je weet niet eens hoe je het schrijven moet , in ons land worden gewoon mensen neer geknalt en gemarteld omdat ze het eens waren met bouta ,snotneus weet je moeder dat je buiten spelen bent guppie.
  En als je wil weten hoe hard die bakra moesten werken omdroge voeten te houden ,5 mtr onder zeespiegel jij echt geen idee he .
  Benoit daar verdienen zij hun geld mee, dat heet ondernemer ,en daar hadden ze die paar Surinaamse guldens niet voor nodig .
  De Surinamer verwijt de ketel dat hij zwart ziet sari Tori Benoit
  Zielig


  Maak melding

 86. En Afrikaners waren heel humaan, kijk maar de hoetsjies en de toetsjies een paar honderd duizend afgeslacht als honden ,dus ga me niet vertellen dat ons soort lievertjes waren schaam je .
  Als iemand de maat wil nemen als over historie lezen van de desbetreffende landen,het voormalige rodesie alle blanken boeren werden er uit gegooid, ze smeken op hun bloteknieen of terug willen komen want er heerst hongersnood, net als Suriname


  Maak melding

 87. Haco Jaco, volgens mij ben je helemaal in de war met je warrige uitleg.
  Je geeft zelfs aan dat het land geplunderd is vanaf 1863 door die Hollanders en dat dat de basis is dat ze zo rijk zijn geworden.
  Dus met andere woorden is men rijk geworden door criminele daden gepleegd te hebben, zegt al genoeg toch!!

  Dan is het terecht om ze dat te verwijten.

  Ik zal je één ding zeggen Haco Jaco, mijn ouders en mijn grootouders die hard hebben gewerkt , hebben zelfs toen die watersnoodramp er was in 1953 in Zeeland dat onder water liep al hun spaargeld en ook heel wat Surinamers in Su in die tijd ook hun bijdrage hebben geleverd om te helpen.
  Daar heeft men niks van vernomen in de media dat Su geholpen heeft.
  Ik wil alleen maar aangeven hoe de verhoudingen zijn.

  Dus kom mij niks vertellen over hard werken.


  Maak melding

 88. Benito , ik begrijp alleen niet goed, dat wanneer het zwarte ras zo goed en superieur was en is dat dat allemaal gebeuren kon, als ik zo om me heen kijk in de wereld zie ik eigenlijk alleen maar achteruitgang waar zwart aan de macht is , en moeten er steeds weer witten ingezet worden in allerlei ontwikkelings- en gezondheidsprojecten, kunnen jullie eigenlijk zelf wel wat behalve dan alleen maar roeptoeteren, discuseren, klagen en afgeven op de witten, begin toch ernstig mijn twijfels te krijgen, zou haast zeggen houdt je grote waffel eens en steek de handen uit de mouwen en gebruik je gezonde verstand,


  Maak melding

 89. Benoit
  En de miljarden die holland in ons heeft gestopt dat is is ook plunderen,snap je niet dat dit cynisch is bedoeld ,er is niks gegeplunderd .
  Of ga jij mij vertellen wat,ik zou het graag horen


  Maak melding

 90. Johan, als je me reactie van 19.13 uur gelezen hebt dan zal je ook begrijpen waarom alles zo geworden is heden.
  Want alles heeft natuurlijk een oorzaak.

  Als ik je naar je reactie kijkt en lees ben je behoorlijk kortzichtig en vooral de beeldvorming wat je dan hebt blijf je wat beperkt in je denken.
  Weet jij wat ontwikkelingshulp betekent of inhoudt?
  Als je echt weet wat het is en objectief bent dan hoef ik niks meer te bij voegen.


  Maak melding

 91. Hollanders hebben liever geen allochtonen in de politiek
  Maar wel in het koninklijk huis !!!!!
  Wat zijn die Hollanders toch arrogant en kortzichtig.

  Moslims Vrouwen zijn van generlei waarde ze worden als broedmachine gebruikt en daarna is het opgehouden.

  Hindoes Vrouwen hebben ook geen eigen keuze en mogen ook niet met een niet hindoe trouwen of niet met een soortgenoot.

  De Aziaten zijn de meest racistische mensen dat op deze wereld rondloopt.


  Maak melding

 92. De laag opgeleide autochtoon met onderbuikgevoelens zitten het meest op sites als deze. Kijk maar wat er op twitter trending is. Voetbal, opsporing verzocht, zwarte piet of dwdd (omdat dat de linkse grachtengordel omroep schijnt te zijn). Lekker kankeren op internet en haat tikken op joop.nl en waterkant.nl, terwijl je nog een sjekkie opsteekt voordat je de hond uitlaat om 10 s’ochtends in je scootmobiel.


  Maak melding

 93. Er is zelfs een bericht in de media verschenen dat een 61 jarige man uit Barendregt opgepakt is voor het bedreigen van een kandidaat-raadslid in Rotterdam van het UCF, een partij die opkomt voor Rotterdamse kiezers met een Afro-Caribische en Surinaamse achtergrond.

  De UCF zegt het belangrijk te vinden ”de aangifte en arrestatie in de publiciteit te brengen”.

  Bron: NU.nl

  Zo kan men zien dat zodra de Afro’s zich willen gaan verenigen, er altijd pogingen zijn om het te belemmeren.
  Men wil hoe dan ook niet hebben dat de Afro’s een eenheid vormen, want dat kan een bedreiging zijn voor de racisten!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES