maandag, juni 17, 2024
HomeFotoParlementsvoorzitter doet mee aan NDP Aerobathon

Parlementsvoorzitter doet mee aan NDP Aerobathon

-

Does Travel - naar Suriname

De voorzitter van het parlement van Suriname, Jennifer Simons – Geerlings, participeerde deze week samen met bijna 500 vrouwen in een Aerobathon van de NDP Young Women. Dit in verband met de Internationale Dag van de Vrouw.

NDP Young Women heeft op die dag 100 vrouwen in de ochtend blij gemaakt met een ontbijt box. Deze vrouwen zijn bij de groep opgevallen door hun onbaatzuchtige inzet om op hun manier een positieve bijdrage te leveren aan hun naaste omgeving.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Wie zegt dat het slecht gaat in Su. Kijk hoe ze vrolijk aan het dansen zijn . Vol van blijdschap en vertrouwen in hun leven in Switi Sranan. Geen leven van verdriet en armoede. De paarsen hebben hun vijand ; de armoede: al getekkeld. Gefeliciteerd en nu niet meer klagen, zeuren en mopperen over de grote vijand Armoede. En nu allemaal aan de slag op het veld om de puin op te ruimen en op te bouwen neks no fout anders is sarie torie om weer van voedselpakketten of gras te eten.


  Maak melding
 2. Mijn punt is; Waar ik van iets negatiefs, iets positief maak, de Surinamers weer zijn contra, en maken van waar iets positief is, weten zij dat negatief te maken.
  Sarie torie fu tru. Ik walg van!!
  Maar wanneer of dat ik naar Su kom, zal ik dat bekend maken, zijn de Edwards van Suriname, ook op de hoogte. Awari domri!!


  Maak melding
 3. Vee plezier in de n-d-plee since het aantreden van bouta is de economie ook in de plee. Het merendeel van het volk pienaren door hun wanbelijd en deze hoeren van bouta dansen met plezier. Kijk naar de schoeisel van jenny hoe slecht ze voorbereid gekomen was, typies van de n d plee, daar geplant voor de foto-op.


  Maak melding
 4. Dit zijn de echte vrouwelijke ndper’ s die, of ook hun eega’s huizen, gronden, terreinen, auto’ s en een paarse job hebben gekregen, voor deze groep vrouwen is alles pico bello, voor het merendeel der ndp vrouwen, na soso paars ka.


  Maak melding
 5. Surinamers let op!
  De verkiezingen zijn al begonnen. Blijf goed opletten.

  Als de oude verelpte paarse vos de passie preekt, kiezers let op voor wie u gaat stemmen. Over zie uw leven, uw armoede en ellende sinds 25 februari 1980 en zie wie de oorzaak hiervan is en wat het gevolg er van is tot nu toe.

  Denkt u aan uw leven en toekomst van u, uw (klein)kinderen
  en het leven in de republiek Suriname, ook voor de wereld. De Grondwet van Suriname, de Trias Politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht, internationale verdragen, oa mensenrechten.

  Zware misdadigers horen in de gevangenis te worden opgesloten.

  ddb en nog 10 andere families hebben sinds 25 mei 2010 1 á 2 miljard euro verduisterd. Gelet op ongeveer 120.000 gezinnen die Suriname heeft, kon elk gezin een bedrag dat ligt tussen 1 tot 2 miljoen of dichtbij 2 miljoen euro hebben. Niet dat ik een voorstander daar van ben, maar iedere Surinamer kon hiermee miljonair zijn. Daarnaast zou elk Surinamer nog meer dan genoeg domeingrond kunnen hebben, voldoende goud, voldoende hout, vissen, enz.

  Ja reken zelf maar uit hoe rijk een Surinamer eigenlijk zou zijn als men zaken goed bekijkt en verstandig zou zijn en naar het algemeen belang zou denken. Dan heb ik het nog niet eens gehad, wat Surinamers al hadden of de Surineds aan zouden bij kunnen dragen oa als ze met vakantie komen de miljoenen die jaarlijks worden overgemaakt.

  Sari his tory

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding
 6. Ach sommigen hadden nog geen paarse shirt, dus als je deze gratis krijgt waarom niet mee doen. Wij kennen het gezegde niet alles wat blinkt is goed. Jennifer Geerlings doet er inderdaad goed aan iets aan haar conditie te doen ipv zich te lopen ergeren aan Bouta. Voorkom hoge bloeddruk en obesita’s ga sporten, let op je voeding. Ik zie Silos niet mee doen jammer..


  Maak melding
 7. @Vargas
  Ze zijn onbaatzuchtig.
  Maar die gratis BB met R smaakt toch wel goed hoor.
  Wiens brood/rijst men eet diens partij men stemt.

  Ga je mars ook bewegen,ipv hier te lopen zeiken luie BULLEBAK !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES