GOw2 Energy Suriname schenkt aan minder draagkrachtigen

5
GOw2 Energy Suriname schenkt aan minder draagkrachtigen

GOw2 Energy Suriname N.V. is 2018 gestart met een campagne om haar succes te delen met de minder draagkrachtigen. In totaal zijn vorige maand tien organisaties en gezinnen herdacht. Er is geschonken aan kindertehuizen, bejaardentehuizen en gezinnen in de vorm van onder andere wasmachines, gasfornuizen, keukenspullen, matrassen, straatstenen, opvulzand, een computer, een freezer, ventilatoren, stoelen en een bureau.

De tehuizen die de spullen hebben ontvangen zijn: Huize Emma, Huize Betheljada, Kinderhuis Mijnzorg, Kinderhuis Open Poort, Stichting Liefdevolle handen, Bureau Alcohol en Drugs, Kinderhuis Ekklisia en Kinderhuis Leliëndaal.

De donaties hebben een totale waarde van SRD 155.000.

5 REACTIES

 1. Zoveel kinder tehuizen voor een land dat geen half miljoen inwoners heeft!!! Nou en dat van hoop voor kinderen en huize ashiana dan: over geslagen gewoon!
  Een goed gebaar van gow2 overigens en ik hoop dat Yokohama cars ook gevolg zult geven en nog vele anderen die veel geld opzitten in Zwitserland , Panama en virgin Island.
  Het zijn toch die zelfde senioren burgers die een gigantische gok waagden om voor de NDP te gaan stemmen.
  Dit soort taferelen zijn echt overbodig.


  Maak melding

 2. Gulle gevers die denken aan de hulpverlening aan de armen. Hopelijk worden de spullen niet buiten gemaakt door onverlaat. Ik heb begrepen dat zelfs de werknemers de spullen stelen. Sarie Torie


  Maak melding

 3. Ik hoopt dat de schenkingen in de tehuizen niet gaan verdampen. Want je hoort elke dag dat alles verdampt in Suriname. Er is ook een plaag geworden van stichtingenmafia.dat stichtingen onder het mom van goede doelen geld en goederen van sponsors krijgen voor de zakken van bestuurders en de kinderen en de ouderen in de tehuizen pinaren. sarie torie.


  Maak melding

 4. Raar gedoe eigenlijk van GOw2, met de linkerhand van veel burgers die nog met, net hun door de regering vehoogde brandstofprijs, litertje en brandstof kunnen betalen en dan met de rechterhand uit een gedeelte van de winst kadootjes uitdelen aan nog minder bedeelden, tja zo kan ik ook wel iets aan mijn “Image” doen


  Maak melding

 5. De Surinaamse samenleving zelf heeft 6 limousines aan de president geschonken. Ze liggen nu te verrotten. Onderdelen zijn erg duur. De president is te ziek om te reizen ermee. Misschien slaapt hij er wel in, wie weet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.