Surinaamse bedrijven doen mee aan pitch voor financiering

8
Surinaamse bedrijven doen mee aan Pitch voor financiering

In Barbados wordt vandaag een live pitch gehouden waaraan twee grote clusters van diverse bedrijven uit Suriname meedoen. In november vorig jaar startte het ontwikkelingsprogramma Compete Caribbean een competitie voor financiering van clustersprojecten in de hele Caribische regio. Er werden 91 aanvragen ingediend en na een grondig evaluatieproces werden uiteindelijk acht finalisten uitgenodigd om hun project voor een onafhankelijke jury vandaag te presenteren. Uit Suriname werden twee clusterprojecten geselecteerd die meedoen aan een live pitch op Barbados.

Een van de projecten is ingediend door Suriname Candied Fruits NV. Dit project behelst ondersteuning van de implementatie van een exportbevorderingsplan gericht op Europa en Noord-Amerika. Het ander clusterproject is onder leiding van Acces Suriname Travel, waarbij diverse Surinaamse bedrijven geld willen binnenhalen om ondermeer toerisme in Noord-Commewijne een boost te geven.

De pitch van verschillende bedrijven is vandaag, vrijdag 19 januari 2018, vanaf tien uur Surinaamse tijd en dus twee uur ’s-middags in Nederland live te volgen. Surf naar competecaribbean.org voor meer informatie.

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Nederland is de tweede landbouwexporteur ter wereld, na de Verenigde Staten. Het belangrijkste agrarische exportproduct blijft de sierteelt, zoals bloemen, planten, boomkwekerijproducten en bloembollen. Daarna volgen vlees, zuivel en eieren, groenten en fruit.

  Nederland exporteerde in 2016 voor 85 miljard euro aan landbouwgoederen. Dat is 4,4 procent meer dan in 2015, en meer dan ooit tevoren. Dat melden CBS en Wageningen Economic Research op basis van gezamenlijk onderzoek in opdracht van het ministerie van Economische Zaken.

  Apen gaat dit nooit kunnen na apen…..


  Maak melding

 2. @Slachting van overval

  Wanneer ben je overvallen 20 jaar terug en nog steeds in een slachtoffer rol? Zo kom je er inderdaad nooit van af.

  Apen? Je weet niet waar je over praat racist.

  Ze zijn iets vergeten toen ze je hebben overvallen.
  Ze zijn vergeten je voor altijd de mond te snoeren zielepieterige jankerige racist de je er bent


  Maak melding

 3. H en M,

  Tussen mensen en mensapen heb je nog een soort. Wat nog niet officieel is erkend. Een soort wat denkt mens te zijn maar zich nog steeds meer als dier dan mens gedraagt.


  Maak melding

 4. Eerst de container rotie vrij maken en dan overexport praten,. Europa en America vertouwen de surie exporteurs geen cent meer. weer lachen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.