De Surinaamsche Bank prat op goede band met Rabobank

11
Rabobank waarschuwt klanten die overmaken naar DSB

PARAMARIBO, 17 jan – De Surinaamsche Bank of DSB gaat prat op de goede werkrelatie met de Rabobank. De betrekkingen zijn zelfs “nog steeds buitengewoon goed”, meldt de bank tegenover de Ware Tijd. Dat in de Nederlandse pers melding wordt gemaakt van waarschuwingen aan cliënten, is “oud nieuws.” Voor de waarschuwingen in november vanuit Rabobank is er alle begrip. Intussen is de Nederlandse bankinstelling beter geïnformeerd.

Van waarschuwingen aan cliënten is geen sprake meer. “Na deze informatie heeft de Rabobank besloten dat het niet langer noodzakelijk is om klanten te attenderen op deze negatieve berichten over DSB”, stelt de bank. Overigens is niets te merken van enige ongerustheid bij cliënten. Sinds november zijn namelijk geen veranderingen opgetreden in het volume van overmakingen van en naar Rabobank.

De solvabiliteit is zelfs toegenomen. Volgens DSB is er een stijging van nog geen driekwart procent eind 2016 naar ruim vijf procent per eind juni 2017. De waarschuwingen van de Rabobank volgden op nieuwsberichten over een neerwaartse gang bij DSB. DSB stelt nu dat de Rabobank cliënten inderdaad had gewezen op de berichten. De bank had dit gedaan “op grond van haar zorgplicht.”

Bekijk ook:


11 REACTIES

 1. Het ene onzin verhaal na het andere. Het bericht van de RABO was duidelijk na de recente presentatie van de jaarcijfers, zoals uit het verhaal bleek.
  .
  De paarse denken dat ze het volk kunnen blijven voorliegen


  Maak melding

 2. DSB is failliet punt uit. Laten wij geen doekjes om winden. Waar er rook is is er vuur. Het is geen oud nieuws want de situatie is nog steeds nijpend.


  Maak melding

 3. Rabo Bank is in de VS veroordeeld wegens illegale activiteit(en) en moest een fikse boete betalen. Twee boeven bij elkaar dus. Alle banken zijn tegenwoordig boeven. Je moet je tegenwoordig legitimeren als je je eigen geld opneemt en ook nog een verklaring afleggen. Je kunt je geld liever elders kwijt dan bij een bank. De overheid en de banken spelen onder een hoedje, want je salaris kan alleen maar overgemaakt worden.


  Maak melding

 4. Sranan politici en hun louche partners moeten met hun vuile corrupte vingers afblijven van alle Banken en van alle staatsbedrijven !

  Momenteel vernietigen de politieke rovers vrijwel alle staatsbedrijven en de banken.
  Niets schijnt meer veilig te zijn in Sranan, alle wetten, waarden en normen worden door de corrupte boeven en het daarbij behorende corrupte “overheidssysteem”,opzij gezet !

  MORO PINA E DORO !

  JEUGDIGE SRANANMANS WORDEN DOOR DE CORRUPTE LEENZIEKTE van de PAARSE OVERHEID (LENINGEN VOOR VEELAL PRIVE-DOELEN) OPGEZADELD MET GIGANTISCHE MEGA-SCHULDEN !!!


  Maak melding

 5. De solvabiliteit is toegenomen van 3/4% naar 5%=1.8 miljoen srd .van 0 naar plus in 2 jaar tijd,het mocht wat, het is enorm zielig als je dit mag publiceren, allemaal nagemaakte


  Maak melding

 6. Wat een onzin gelul allemaal weer.
  Wie was die journalist ook alweer en met wie had/heeft hij een relatie?
  En dat werkt voor de Trouw. De krant die het beste liegt van allemaal


  Maak melding

 7. Waarom probeert NL ons nog steeds weer en weer zwart te maken. Zelfs met een mislukte schrijver uit belgie.

  Op deze manier krijgen wij suri’s steeds meer een hekel aan NL. Aan het einde toestanden zoals in Zuid Afrika tegen H&M.

  Wie schiet daar nu wat mee op. Altijd maar dat gezijk en onderuit halen van alles en nog wat in SU


  Maak melding

 8. Dames en Heren !!!! Het is NU!!tijd transparantie te eisen .ik kan u precies en haarfijn uitleggen wat er aan de hand is De Rabobank gaat hun waardeloze MTN (MIDTERM NOTE) verkopen. Het lijkt een goede zaak maar bel maar even met Rabobank Australië die trekken hun bek wel open om uitleg te geven nogmaals als dit gaat gebeuren dan is de Boeren uitleen bank (RABOBANK NEDERLAND )de baas in Suriname en daarmee halen ze nederlandse overheid binnen. …goede binnen komer voor 2018 Nederland heeft bijna geen gas productie meer dus een oude kolonie kan uitkomst bieden. …vergeet niet oud minister president Ruud Lubbers had eens aan Ronald Reagan gevraagd in Suriname binnen te vallen dat is niet doorgegaan vanwege Reagan zijn prioriteiten met Rusland .kondreman laat je niet naaien en zelfs dat kost tegenwoordig geld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.