donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit NederlandRanomi Kromowidjojo heeft genoten van vakantie in Suriname

Ranomi Kromowidjojo heeft genoten van vakantie in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Zwemster Ranomi Kromowidjojo heeft genoten van haar korte vakantie van negen dagen in Suriname. Vooral van de gezelligheid, de muziek en het lekker eten. Dat vertelde ze vlak voor haar terugreis naar Nederland in een interview met de lokale pers.

Tijdens het bezoek maakte ze ook voor het eerst de Pagara Estafette mee, die op oudjaarsdag in het centrum van Paramarbo wordt gehouden. De top zwemster bracht ook een bezoek aan het binnenland. Ranomi die na 15 jaar weer een bezoek bracht aan Suriname zegt niet meer zo lang te zullen wachten om het land, waar haar vader vandaan komt, weer te bezoeken

Kromowidjojo is drievoudig olympisch kampioene, meervoudig Europees kampioene en meervoudig wereldkampioene. Ze werd in 2012 olympisch kampioene op zowel de 50 als de 100 meter vrije slag. (Foto/Facebook Ranomi Kromowidjojo – Ranomi te Kabalebo)

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

15 REACTIES
 1. SWITI Sranan blijft een heerlijk land ondanks alle negatieve roddels die er worden verteld over inwoners en andere zaken.Sranan mi lobie U.Gran tanji mama Sranan.


  Maak melding

 2. Suriname is een fantastisch land maar Bouterse als president heeft een puinhoop ervan gemaakt.Hij heeft het land failliet gemaakt en zichzelf verrijkt ten kosten van alles.Ik schrijf dit als inwoner van Suriname die het land goed kent.Bouterse is de slechtste president die Suriname heeft gehad en nog steeds heeft.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 3. Deze KANJER is door menig reageerder hier op deze site verguisd vanwege haar Javaanse-Nederlandse mix en dat ze van het geboorteland van haar vader absoluut niets moet hebben. (Te yu no sabi, yu gersie wan agu)

  Wel nu; haar promotie en de liefde die zij uitstraalt via social media voor het geboorteland van haar pa zijn vele malen doeltreffender dan welke deelname danook van Su op de diverse toeristenbeurzen. Ook de amateuristische pogingen van SLM-directeur (Lachmisschien) om Su – toeristwise – op een hoger niveau te brengen vallen daarbij in het niet.

  Ranomi, BIG UP, WE LOVE YOU.


  Maak melding

 4. Suriname is inderdaad een heerlijk land,alleen wel zonder die moordenaar en veroordeelde cokesnuiver die het hele land verwoest heeft met al die sympatisanten van die moordenaar, zoals Abrahams, missikaba, Bouva,Simons,Abdoel,Kensenhuis,Hooghart, Perneux,Adhin, Boefdraad,Brunswijk,Somo, en nog meer van dat soort, welke hebben meegewerkt aan die omstreden amnestiewet voor die moordenaar, en verder de rest van die jaknikkers in de Dna. dit geboefte beef ervoor gezorgt, dat Suriname momenteel in de afgrond is be land.


  Maak melding

 5. Dit doet mij goed, zijn dit soort van personen hebben wij nodig om ons land op een zeer positieve wijze te promoten.
  Ze is iemand met kennis en weet precies hoe het hoort. Ze is van geboorte een Nederlandse met een stukje Surinaamsbloed. en hoort hoe ze over haar vaderland praat.
  Ik wenst jou veel succes in je verdere loopbaan en wij Surinamers staan paal achter jou.


  Maak melding

 6. Soso lafoe e-kirie-mie !!! Waarom ??
  Die man die alleen maar voor rotsooi zorgt is nu wnd.Minister van onderwijs !! Pengel van Volksgezondheid !! Hij gaat alle gestoorde leraren/leerkrachten gelijk genezen alsook Valies !!
  Met de beleidsadviseur Jozefzoon,de man die in 60-tiger jaren een pakslag had gekregen met een paraplu, van vrouwen wiens dochters hij molesterde als pedagoog op Kweek-A !
  Pas afgestuurde “djoeka” dacht dat hij een godheid was, toen op Kweek-A. Staat in de oude kranten o.a. de “Vrije Stem”.A-No-Mie tak so;het stond in de krant !!
  @John zou zeker het artikel kunnen vinden .


  Maak melding

 7. O, ze is met de tijd wijs geworden. Ze heeft ingezien dat het blanke deel in haar niet superieur is dan het bruine deel. Ze heeft altijd gedacht dat ze een puur “blanke” is. In de Nederlandse maatschappij kom je van een koude kermis thuis. Goede verstaanders zullen mij begrijpen.


  Maak melding

 8. Ma in Surinaam geniet wei elk dag van musiek, eete en geselsgap. Self as we arm sein. En ook van pagara wei geniet elk dag wand as die frau begin te bombele dang nieks kang haar mont stoppe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES