Owru Yari Livestream vanuit Suriname

21
Owru Yari Livestream vanuit Suriname

Zou je het liefst ook Owru Yari willen vieren in het prachtige Suriname en kun je het dit jaar niet van dichtbij mee maken? Niet getreurd want op de Owru Yari Livestream Facebook pagina is er de mogelijkheid om er toch nog een beetje bij te kunnen zijn en dat echte Surinaamse Owru Yari gevoel te krijgen!

Dus like en deel deze link zoveel mogelijk met familie, vrienden en/of kennissen en bouw je eigen feestje: https://www.facebook.com/LiveInSU.NU/

Er zijn live beelden te zien op de onderstaande locaties:
⁃ Locatie 1: Domineestraat thv kruispunt Krasnapolsky Hotel
⁃ Locatie 2: Domineestraat thv kruispunt Dresscode-Dojo
⁃ Locatie 3: Galaxy aan de Zwartenhovenbrugstraat
⁃ Locatie 4 : ’t Vat aan de Kleine Dwarsstraat
⁃ Locatie 5: Acai aan de Wilhelminastraat 3

- Advertentie -

21 REACTIES

 1. En na een dagje van feestvieren is het terug gaan naar het leven alledaags …staken beurtelings,huilen en jammeren.
  1 ding hoef je de surinamers niet te leren…mens ze weten te feesten.

 2. Dinsdag wordt het bedelen “buurvrouw kun je mij een tientje lenen of een paar eieren?” en in het ergste geval mensen beroven en of moorden om te kunnen overleven.
  Oeh, wat een ramp met die billenlikkers van bouterse.

 3. Surinamers zijn net als de Afrikanen feesten, feesten en maar feesten en na een paar dagen bedelen, roven, lenen en als het kan dan de witte mensen de schuld geven. De meeste donatie gaat naar Afrika en de mensen zijn nog steeds straatarm de schuld ligt bij de mentaliteit van de ras Afrikaans

 4. Dat is schijn welvaart .dan mag duivel Desi achterover liggen en fluiten : we go kisi deng dong kaw baka..,

 5. Suriname is een mooi land. Maar wat ziet de binnenstad er uit. Chaotisch verkeer. Veel kapotte straten. Geen uitnodigend straatbeeld met die diverse verkopers en handelaars die het straatbeeld ontsieren

 6. @ Glenn,

  Surinamers zijn Afrikanen!!

  No matter where you come from, soon as your a black man you’re an african.

 7. Suries met aziatische mentaliteit gaan niet bedelen. Ze werken hard, verwerken voedsel, leven zuinig, sparen flink , elkaar helpen ,nemen eigen verantwoordelijkheid , zeuren niet en zorgen voor zelfvoorzienend economie. Zie de chinezen, hindoestanen en javanen ; ze hebben een goed leven in Su ook in 2018. Su is altijd een paradijs voor hun, want er is hier altijd voedsel in overvloed.

 8. Triest de reacties van de zwakzinninge en racistische beroepswaterkanters. Ik vier lekker owru yari in Suriname, het is leuk tussen al die leuke niet racistische Surinamers, we missen jullie als kiespijn. Vreet je hart maar jaloerse ezels.

 9. Dank zijn negro surinamers draait surinamse economie beetje,wand hun geven geld uit en so verdienen,chinees,javaans en hindoestanen.er zijn mensen die super rijk kunnen noemen maar heeft nooi chi-min van binnen gezien….je leeft een keer leeft uit mensen also je geld op is ga gewoon lenen dat doet su regering ook!!

 10. @Sammy,

  Uitleven dat je de volgende dag gaat bedelen omdat je al je geld hebt uitgegeven aan de……………..
  Anderen het moeilijk maken zit in jullie bloed hé.
  Doe niet als Rob.Gay, Mazda, Damsco etc…etc……..

 11. Sammy ,feesten met eigen geld zou prettig zijn ,maar feesten met geld van anderen is belachelijk ,dat doen de Negro surinamer . door jouw genoemde rassen verdienen hun geld met bloed en zweet ….. leest krant

  31 Dec,
  Een vrouw is zaterdagavond aan de Marthastraat overvallen door vijf gemaskerde en gewapende criminelen toen zij thuis aankwam. Zij maakte haar garagedeur open en werd gelijk overrompeld.

  Starnieuws verneemt dat de mannen het huis zijn binnengedrongen. Zij zijn ervandoor gegaan met onder andere een kluis waarin sieraden en belangrijke bescheiden zaten.

  De criminelen waren gewapend met vuistvuurwapens. Zij hebben de plaats verlaten in een grijze Toyota Noah. Het slachtoffer heeft geen uitwendige letsels opgelopen.

  30 Dec, 13:32
  foto

  Acht gewapende en gemaskerde mannen hebben vrijdagavond een roofoverval gepleegd aan de Madeliefjesstraat. De Fajalobi supermarkt is beroofd.

  Een slachtoffer heeft een barstwond aan zijn hoofd opgelopen. Hij is met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling.

  Starnieuws verneemt dat de criminelen SRD 48.000 en US$ 1.000 hebben buitgemaakt. Verder zijn ze ervandoor gegaan met onder andere opwaardeerkaarten, dranken, zeven mobiele telefoons, wifi box en sigaretten.

 12. Dank zij “de vader van het vaderland” pres,Desie kunnen de Surinamers uitbundig feesten met oud op nieuw !!
  A monie doro-foe-alla-oekoe-nanga-olo !!
  Surinamers hoeven niet te klagen, njang-dringie de foe nak Dagoe !! Foe soso dem ben klaag somenie !!
  A kondre e drai no todo, lek wang Singer naaimachine !!
  Des, pres voor het leven !!
  En nu nog Andre Misjieka-bakka en Hoefdraad naar Vaticaan om de volgde lening af te sluiten bij de Pauselijke bank !! Choeni als adviseur meenemen !!

 13. Prophet, je bedoelt in juni kan het nog vriezen in Holland.
  Maar in juni is de valuta koers in Suriname 1 op 10 SRD.
  Jij nu.

 14. Ai, nu past begrijp ik dat waarom het personeel van St. Vincentius ziekenhuis geen loon voor december hebben ontvang.

  Het vuurwerk en de Owru Yari party moet betaald worden om de wereld te laten zien dat het goed gaat in Suriname.

  De vraag krijgt het personeel van het St. Vincentius ziekenhuis hun loon nog in beging van januari of midden januari.

 15. Sommige reacties zijn inhoudelijk gezien nogal racistisch en anderen geven voer tot nadenken. Vooral zij die beweren dat SU een prachtig land is (waarschijnlijk wordt hiermee de natuurschoonheid van SU bedoeld), waar armoede en geweld overheerst. Velen geven de schuld aan de president en of aan de bevolkingsgroep die het voor het zeggen heeft maar het land ook naar de afgrond heeft geholpen. Ik ben van mening dat SU arm geworden is doordat het land te vroeg onafhankelijk werd. Er was nog geen economisch basis gelegd om op eigen benen te kunnen staan. En juist dit was voor Lachmon de reden om zich tegen onafhankelijkheid te verzetten. Wat de creolen ook mogen denken over Lachmon, deze man was er een met visie !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.