Owru Yari Livestream vanuit Suriname

20
Owru Yari Livestream vanuit Suriname

Zou je het liefst ook Owru Yari willen vieren in het prachtige Suriname en kun je het dit jaar niet van dichtbij mee maken? Niet getreurd want op de Owru Yari Livestream Facebook pagina is er de mogelijkheid om er toch nog een beetje bij te kunnen zijn en dat echte Surinaamse Owru Yari gevoel te krijgen!

Dus like en deel deze link zoveel mogelijk met familie, vrienden en/of kennissen en bouw je eigen feestje: https://www.facebook.com/LiveInSU.NU/

Er zijn live beelden te zien op de onderstaande locaties:
⁃ Locatie 1: Domineestraat thv kruispunt Krasnapolsky Hotel
⁃ Locatie 2: Domineestraat thv kruispunt Dresscode-Dojo
⁃ Locatie 3: Galaxy aan de Zwartenhovenbrugstraat
⁃ Locatie 4 : ’t Vat aan de Kleine Dwarsstraat
⁃ Locatie 5: Acai aan de Wilhelminastraat 3


20 REACTIES

 1. En na een dagje van feestvieren is het terug gaan naar het leven alledaags …staken beurtelings,huilen en jammeren.
  1 ding hoef je de surinamers niet te leren…mens ze weten te feesten.


  Maak melding

 2. Dinsdag wordt het bedelen “buurvrouw kun je mij een tientje lenen of een paar eieren?” en in het ergste geval mensen beroven en of moorden om te kunnen overleven.
  Oeh, wat een ramp met die billenlikkers van bouterse.


  Maak melding

 3. Surinamers zijn net als de Afrikanen feesten, feesten en maar feesten en na een paar dagen bedelen, roven, lenen en als het kan dan de witte mensen de schuld geven. De meeste donatie gaat naar Afrika en de mensen zijn nog steeds straatarm de schuld ligt bij de mentaliteit van de ras Afrikaans


  Maak melding

 4. Suriname is een mooi land. Maar wat ziet de binnenstad er uit. Chaotisch verkeer. Veel kapotte straten. Geen uitnodigend straatbeeld met die diverse verkopers en handelaars die het straatbeeld ontsieren


  Maak melding

 5. Suries met aziatische mentaliteit gaan niet bedelen. Ze werken hard, verwerken voedsel, leven zuinig, sparen flink , elkaar helpen ,nemen eigen verantwoordelijkheid , zeuren niet en zorgen voor zelfvoorzienend economie. Zie de chinezen, hindoestanen en javanen ; ze hebben een goed leven in Su ook in 2018. Su is altijd een paradijs voor hun, want er is hier altijd voedsel in overvloed.


  Maak melding

 6. Triest de reacties van de zwakzinninge en racistische beroepswaterkanters. Ik vier lekker owru yari in Suriname, het is leuk tussen al die leuke niet racistische Surinamers, we missen jullie als kiespijn. Vreet je hart maar jaloerse ezels.


  Maak melding

 7. Dank zijn negro surinamers draait surinamse economie beetje,wand hun geven geld uit en so verdienen,chinees,javaans en hindoestanen.er zijn mensen die super rijk kunnen noemen maar heeft nooi chi-min van binnen gezien….je leeft een keer leeft uit mensen also je geld op is ga gewoon lenen dat doet su regering ook!!


  Maak melding

 8. @Sammy,

  Uitleven dat je de volgende dag gaat bedelen omdat je al je geld hebt uitgegeven aan de……………..
  Anderen het moeilijk maken zit in jullie bloed hé.
  Doe niet als Rob.Gay, Mazda, Damsco etc…etc……..


  Maak melding

 9. Dank zij “de vader van het vaderland” pres,Desie kunnen de Surinamers uitbundig feesten met oud op nieuw !!
  A monie doro-foe-alla-oekoe-nanga-olo !!
  Surinamers hoeven niet te klagen, njang-dringie de foe nak Dagoe !! Foe soso dem ben klaag somenie !!
  A kondre e drai no todo, lek wang Singer naaimachine !!
  Des, pres voor het leven !!
  En nu nog Andre Misjieka-bakka en Hoefdraad naar Vaticaan om de volgde lening af te sluiten bij de Pauselijke bank !! Choeni als adviseur meenemen !!


  Maak melding

 10. Ai, nu past begrijp ik dat waarom het personeel van St. Vincentius ziekenhuis geen loon voor december hebben ontvang.

  Het vuurwerk en de Owru Yari party moet betaald worden om de wereld te laten zien dat het goed gaat in Suriname.

  De vraag krijgt het personeel van het St. Vincentius ziekenhuis hun loon nog in beging van januari of midden januari.


  Maak melding

 11. Sommige reacties zijn inhoudelijk gezien nogal racistisch en anderen geven voer tot nadenken. Vooral zij die beweren dat SU een prachtig land is (waarschijnlijk wordt hiermee de natuurschoonheid van SU bedoeld), waar armoede en geweld overheerst. Velen geven de schuld aan de president en of aan de bevolkingsgroep die het voor het zeggen heeft maar het land ook naar de afgrond heeft geholpen. Ik ben van mening dat SU arm geworden is doordat het land te vroeg onafhankelijk werd. Er was nog geen economisch basis gelegd om op eigen benen te kunnen staan. En juist dit was voor Lachmon de reden om zich tegen onafhankelijkheid te verzetten. Wat de creolen ook mogen denken over Lachmon, deze man was er een met visie !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.