woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJohan Misiedjan lanceert nieuwe single op nieuwjaarsdag

Johan Misiedjan lanceert nieuwe single op nieuwjaarsdag

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Latin King Johan Misiedjan, die in België woont, lanceert op nieuwjaarsdag maandag 1 januari 2018 zijn nieuwste song. Het gaat om het nummer ‘Swiet Suriname’ opgedragen aan zijn vaderland. Aanvakelijk zou Johan de song in februari droppen, maar kreeg hem eerder af. De bijbehorende clip wordt wel eind januari gepresenteerd.

“Ik kan niet genoeg praten over de liefde van mijn land, daarom probeer ik het nu maar in een speciaal lied te vertolken voor een ieder. Vroeger zei men altijd Switi Sranan en dat hoor ik graag weer bij een ieder die Su kent”, vertelt de zanger vol trots.

Misiedjan scoort met zijn laatste song ‘Sisa’ zijn eerste kizomba een grote hit. Het nummer staat nu al 7 weken op nummer 1 bij Radio SRS en 3 weken bij Radio Apintie en was ook 3 weken nummer 1 bij de televisiezender ATV top 10 clips. ‘Swiet Suriname’ is een up tempo zouk nummer met veel invloeden van de zouk hit ‘Celimène’ van David Martial uit 1976.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. @Bakasur,
    “Een minnares van afstand beminnen heeft ook wat.”

    En wat te denken als diezelfde minnares met al haar ziel en zaligheid haar lichaam verkoopt om maar enigszins de economische malaise waarin zij is komen te verkeren het hoofd te bieden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES