La Rouge en Gio brengen ‘Geen ander voor mij’ uit

0
La Rouge en Gio brengen 'Geen ander voor mij' uit

La Rouge, de nummer 1 Surinaamse band van Nederland, viert op 2 december haar inmiddels 25-jarig bestaan in The Box Amsterdam. Om alvast in de stemming te komen heeft de band afgelopen weekend samen met de eveneens populaire zanger Gio, de track ‘Geen ander voor mij’ uitgebracht.

Het nummer ‘Geen ander voor mij’ is afkomstig van de onlangs gelanceerde EP van La Rouge getitels ‘Love & Kawina’. Ook de bijbehorende videoclip voor het nummer staat inmiddels online. Bekijk de clip hieronder of stream ‘m hier via Spotify.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.