maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentLa Rouge en Gio brengen 'Geen ander voor mij' uit

La Rouge en Gio brengen ‘Geen ander voor mij’ uit

-

Does Travel & Cadushi Tours

La Rouge, de nummer 1 Surinaamse band van Nederland, viert op 2 december haar inmiddels 25-jarig bestaan in The Box Amsterdam. Om alvast in de stemming te komen heeft de band afgelopen weekend samen met de eveneens populaire zanger Gio, de track ‘Geen ander voor mij’ uitgebracht.

Het nummer ‘Geen ander voor mij’ is afkomstig van de onlangs gelanceerde EP van La Rouge getitels ‘Love & Kawina’. Ook de bijbehorende videoclip voor het nummer staat inmiddels online. Bekijk de clip hieronder of stream ‘m hier via Spotify.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES