woensdag, april 10, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidHealth Fair Rosebel Gold Mines te Brownsweg

Health Fair Rosebel Gold Mines te Brownsweg

-

Does Travel - naar Suriname

Een van de belangrijke doelen die Rosebel Gold Mines nastreeft als onderdeel van haar Community Relations beleid is het uitvoeren van projecten die een bijdrage moeten leveren aan de ontwikkeling van de omliggende gemeenschappen. Door te investeren in ontwikkeling, draagt het bedrijf bij aan de economie van het district. Als onderdeel hiervan, organiseerde de Community Relations Department van Rosebel Gold Mines NV in samenwerking met het Diakonessenhuis en de Medische Zending, op 9 en 10 november een Community Health Fair te Brownsweg.

De Health Fair heeft als doel, de bewoners van de omliggende dorpen te informeren over de gezondheidszorg, een gezonde levensstijl, en de verschillende voorzieningen in de gezondheidszorg. Aan deze fair doen verschillende partners binnen de gezondheidszorg mee, waaronder de mobiele oogpoli, Jeugd Tandverzorging (JTV), Dienst Dermatologie, Stichting Lobi, Nationaal Tuberculose Stichting, Diakonessenhuis, B-Fit, Uitvoeringsorgaan Basiszorg en de Medische Zending. Naast deze organisaties participeert ook de Medical Department van Rosebel aan de Health Fair.

De opening van de Health Fair vond plaats op 9 november om 12u s’ middags, met toespraken van verschillende hoogwaardigheidsbekleders waaronder Hoofdkapitein Finisie, de directeur van het Diakonessenhuis, de directeur van de Medische zending, DC Pansa van Brokopondo en een vertegenwoordiger van het ministerie van Volksgezondheid.

Om de Gezondheidsbeurs toegankelijker te maken heeft de organisatie bussen beschikbaar gesteld vanuit de verschillende dorpen. Registratie daarvoor kan bij de verschillende posten van de Medische Zending.

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES