vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMuziektheatervoorstelling 'A Poku Tori' in Theater Zuidplein

Muziektheatervoorstelling ‘A Poku Tori’ in Theater Zuidplein

-

Does Travel - naar Suriname

Vrijdag 15 december speelt de muziektheatervoorstelling A Poku Tori in Theater Zuidplein over het leven en de muziek van The King of Kaseko: Lieve Hugo. John Oldenstam kruipt in de huid van een van de kleurrijkste figuren uit de Surinaamse en Nederlandse muziekgeschiedenis en vertolkt al zijn nummers.

Van het onsterfelijke ‘Blaka Rosoe’ tot een klassieker als ‘Poenta Poenta’, alle songs van Lieve Hugo komen langs. Gerda Havertong speelt de rol van de moeder die ziet hoe haar zoon met vallen en opstaan zich ontwikkeld van een moeilijk opvoedbare jongen tot een succesvolle man.

A Poku Tori is een productie van TRC Promotion. Initiator en producent: Ricardo L. Tuinfort – Script: Guus Pengel – Regie en artistieke leiding: Mike Ho Sam. Kom genieten van een waar spektakel met live band, dansers en een gospelkoor!

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES