donderdag, april 11, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinam Airways zit niet te wachten op terugkeer Insel Air

Surinam Airways zit niet te wachten op terugkeer Insel Air

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 nov – De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, zit bepaald niet te wachten op een ‘herleving’ van Insel Air. SLM-directeur Robbi Lachmising zegt dat goed overwogen zal worden eer een nieuwe samenwerkingsovereenkomst zal worden gesloten. Insel Air heeft het al grandioos laten afweten bij haar eerste optreden. Passagiers zijn in de steek gelaten.

Dat was begin dit jaar toen de Antillianse vliegmaatschappij haar schulden niet kon voldoen. Het was de SLM die uiteindelijk heen en weer moest vliegen om gestrande passagiers uit de nood te halen. Lachmising zegt tegenover de Times of Suriname hij zich afvraagt of Insel Air haar oude verplichtingen tegenover passagiers is nagekomen. Het reizigerspubliek zou zich moeten afvragen hoe betrouwbaar dit bedrijf wel is.

Opmerkelijk is dat ook nu weer wordt gestunt met aantrekkelijke reistarieven. Deze liggen aanmerkelijk lager. Insel Air moet overigens nog toestemming krijgen van de Surinaamse luchtvaartautoriteiten. Lachmising is er bepaald niet optimistisch over. Hij verwacht zelfs niet dat Insel Air binnenkort weer zal kunnen opereren op Suriname. De maatschappij moest haar vluchten staken, vanwege onveiligheid van toestellen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

17 REACTIES
 1. Robbi Lachmising moet zijn handen in eigen boezem steken, hoe vaak moeten passagier van SLM niet moeten wachten wegens defecte machine (toestel ) op schiphol ?
  En als tegemoet koming, een bon voor een gratis fles water.
  In het toestel van SLM is het vaak ook al niet prettig, je wordt niet als klant behandelt. Terwijl de klant koning, zonder
  klant kan men niet bestaan, en dan hebben ze ook geen werk ! ( Robbi mi boi ; kijkt eerst naar je eigen toko, en dan pas lullen over ander )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Lullen jullie niet zo dom. Er is veel op en aan te merken op de SLM maar niet dat mensen tickets kopen en dat geld dan kwijt zijn. Heel goed dat er kritisch gekeken wordt naar een terugkeer van Insel Air dus.


  Maak melding
 3. De heer Lachmising jeeft het gelijk asn zijn kant. Alles draait om de betrouwbaarheid van de dienstverlening door Insel Air. Lachmising wil voorkomen dat de SLM wederom op moet draaien voor de kosten van de gestrande passagiers van Insel Air. De SLM heeft het al moeilijk genoeg omdat er ook knelpunten bij hen aanwezig zijn die kosten met zich meebrengen. Het lijkt me geen slecht idee als de SLM gaat fuseren met Insel op de Caribische routes.Ik denk dat de leiding van Insel wel open voor staat.Sranangmangs verstaan elkaar beter.


  Maak melding
 4. Van mij en andere mag inselair weer op Suriname vliegen , Slm moet zijn bek houden toe Alm en Biwi Suriname hielpen waar was Slm je moet leren samen werken er was geen opzet van iselair Venezuela heeft het ver oorzaakt dus kom insel niet de grond in boren ok


  Maak melding
 5. Wat zijn de reacties van sommigen hier zo laag, makkelijk, ondoordacht en dom.
  Heel makkelijk scoren gal spugen terwijl ze niks over slm weten.
  Die Lachmansingh heeft dit bedrijf tenminste weer opgebouwd.
  We mogen nu eindelijk weer trots zijn, zeker als je terugblikt toen het bedrijf nog bestuurd werd door gare figuren van de SPA.

  Als KLM vertraging heeft hoor je geen enkele Surinamer.
  En ook zijn er bepaalde regels en internationale afspraken bij vertragingen van een vloot op EU bodem.

  Dus suri’s hier, ga eerst lezen ,laat je informeren voordat je wat doms ouwehoert.
  Ik durf te wedden dat het Surinamers zijn die in Nederland wonen. Die hebben op deze forum vaak het hoogste woord.
  Kom toch lekker terug naar Suriname, lafaards


  Maak melding
 6. Lachmising is echt de weg volledig kwijt.

  Dat hij zich durft uit te laten over een concurrerende airline

  “Het reizigerspubliek zou zich moeten afvragen hoe betrouwbaar dit bedrijf wel is.”

  Gisterenavond is er weer een SLM vlucht geannuleerd op het laatste moment van PMB naar Amsterdam vanwege technisch mankement.

  Wie neemt clown Lachmising nog serieus. Hij zou SLM binnen een jaar weer winstgevend maken en meer van dit soort loze beloftes.

  Tijd voor een nieuwe jonge en ambitieuze CEO voor de SLM.

  De beste man is 76 met alle respect. TUI en KLM gaan wel met hun tijd mee en de SLM wordt aan alle kanten voorbij gelopen.

  WAKE UP!


  Maak melding
 7. KIS : “Die Lachmansingh heeft dit bedrijf tenminste weer opgebouwd. We mogen nu eindelijk weer trots zijn”

  Waarop dan beste KIS? Wat heeft Lachmising dan opgebouwd. Weest concreet.


  Maak melding
 8. iedereen heeft de vrijheid met welke vliegtuigmaatschappij hij gaat vliegen. In ieder geval vlieg ik nooit meer met de SLM. NOOIT MEER. Heb slechte ervaringen met de SLM. Hoe onbeschoft bepaalde lui van de SLM kunnen zijn.


  Maak melding
 9. SLM is voor velen een melkkoe
  Waarom denk je dat hij niet met pensioen is?
  Mijn inziens mist SLM toekomstvisie, ze werken enkel met oude toestellen bij aankoop krijgen ze weet ik veel hoeveel geld terug maar dat toestel moet wel volgends de verkoper bepaalde plaats in onderhoud….


  Maak melding
 10. Die heb ik dus ook, onbeschoft en hun vrienden aan boord krijgen eerst alles, flessen drank die in papieren zakken rond gaan as of we niet weten wat er gebeurt
  En als je zelf om wat drinken vraagt wacht je tot je een ons weegt….airco die op zanderij pas in de lucht aangaat
  Ivm bezuinigingen op oa brandstof…


  Maak melding
 11. Tegelijkertijd staat er nu wederom een SLM-toestel aan de grond te wachten op een onderdeel uit Nederland. Wat een treurig en miserabel Mickey Mouseland is dat Suriname toch.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES