Coming Out Parade in Suriname [FOTO’S]

15
Coming Out Parade in Suriname

De LGBT community in Suriname heeft zaterdag, samen met sympathisanten en anderen, de Pride Month Street Parade 17 gelopen door Paramaribo. De mars die ook bekend staat als de Coming Out Loop moet de LBGT gemeenschap sterken in haar streven naar gelijkwaardigheid voor een ieder. Niet allen de uitbundigheid van de loop, maar ook de belangstelling langs de kant voor de Pride Parade groeit elk jaar tot tevredenheid van de Pride Month Suriname organisatie. Meer foto’s:


15 REACTIES

 1. Waarom schaffen ze de gaypride niet af? Suriname zit al in economische crisis en moet die homo’s nog vieren met hun geaardheid. boeiend hoor no one cares. Van mij mogen verbod opzetten en als de mensen niet bevalt, voer ze af in de gevangenis.


  Maak melding

 2. @Batman
  Stelt u zich eerst eens op hoogte van het fenomeen LGBT voordat u ongefundeerde kritiek geeft!

  LGBT-ers zijn mensen die er niet om gevraagd hebben om zo geboren te worden. Maar zij hebben, net als andere mensen, ook recht op een normaal leven.

  En voor alle moralisten en religieus geïndoctrineerde zielen:
  “Doe wel en zie niet om”.


  Maak melding

 3. De duivel creeert zoveel menselijke duivels die de pure natuur doet vervalsen. Zij die blind zijn trappen er gauw in. Niemand wordt geboren als een LBGT individu. Kijk maar hoe extreem afwijkend gedrag ze hebben. Puur satanisch.


  Maak melding

 4. @Grietjebie
  Een ieder wordt als mens geboren..een meisje met een vagina en jongen met een penis,Nergens op hun voorhoofd staat vermeld dat ze als gay geboren zijn . Zij kiezen voor die leven. Zij moeten geen speciale rechten komen zoeken want ze zijn geen aliens,Ze moeten werken en belasting betalen net als de rest van ons.En als ze met elkaar te willen trouwen hoeven ze echt niet zoveel bombarie te maken .Ze kunnen binnen hun gay gemeenschap hun huwelijk vieren,niemand gaat ze stoppen,

  Wat betreft de nieuwsgierigen langs de weg…wel surinamers staan bekend als een volk die te vinden is voor welke feest dan ook…zelfs een gay parade zien ze als een feest,gewoonlijk schelden ze de gays uit hoor,maar een feestje..nee mang dat gaan ze niet missen.Nodig je dezelfde niet gay surinamers op voor een protestdemonstratie in de straten van Paramaribo dan schamen ze zich gezien te worden en dan willen ze liever schuilen achter een masker.
  Nogmaals @Grietjebie ,gays zijn normale mensen zoals jij en ik..Zij hebben dezelfde rechten zoals jij en ik en niet meer.


  Maak melding

 5. @Angel, wat voor nonsense van Satanistisch zit j uit te kraaien??!! Heb j niet gehoord van elkaar lief hebben en elkaar niet oordelen?! Je kent alleen bepaalde passages uit de Bijbel maar zeker niet alles! In de Heilige boeken staan geschreven dat j geen krab, varken of wat voor schaaldier dan ook mag eten. wanneer een vrouw en man scheiden, moet die vrouw gestenigd worden! Een vrouw is onrein wanneer ze menstrueert en mag zelfs niet het heiligdom betreden. Je moet alleen één kledingstof aandoen en geen verschillende soorten. Toen Sodom en Gomorra werden vernietigd waren de enige 3 personen op aarde Lot en zijn 2 dochters… om de wereld weer te bevolken sliepen de dochters met hun vader om kinderen te verwekken. Het leukste van alles is dat God ze niet heeft gestraft. Er staan een heleboel van deze walgelijke dingen in de Bijbel! Ga j boek eens goed lezen en denk niet kortzinnig na voor j iets zegt. J zit niet in de oudheid of middeleeuwen. Heb respect voor anderen, want ze hebben je niets aangedaan. Ik kan je zelfs een soortgelijke vraag stellen of j wel straight ben geboren of niet. Heb jij ervoor gekozen om met iemand van het ander geslacht te zijn???! Nee toch!? Niemand moet voor j komen bepalen met wie j moet zijn en van wie j moet houden! LGBT’rs mogen voor hun rechten opkomen En zijn eveneens mensen met een fragiele hart zoals de jouwe… ga geen anderen kwaad doen met je uitspraken. Is het nou een criminele daad om van iemand van hetzelfde geslacht te houden??? Ik dacht dat liefde geen grenzen kent maar jammer genoeg voor jouw wel. #lovewins#respecteachother


  Maak melding

 6. Alles wat tegennatuurlijk is het werk van de duivel. En al bij of voor de geboorte kan het natuurlijk werk van God’s gestoord worden. Ook voorouders met dergelijk kwade praktijken kunnen de oorzaak zijn dat drie of vier generaties lang het kwade dat ze hun mede mensen hebben aangedaan op hun nageslacht wordt overgegaan. Bij sommigen zelfs tijdens hun leven zoals bij moordenaars, drugsbonzen, mensenrechten schenders, rover, dieven, pedofielen, hoeren en boelers.
  neem bv de mini ster van Onderwijs, a m,ang pa beng ooktoe b…Maar ook van een bekende omroeper, wang deng zoon. Loekoe ooktoe na baas, zoon en steifzoon kong trong misdadiger.


  Maak melding

 7. Transgenders,homoseksuelen,biseksuelen,
  Lesbiennes
  maakt niet uit hebben allemaal recht op een rechtvaardig bestaan.Laten wij leren hun geaardheid te respecteren. Het zal je kind, neefje of nichtje, broer of zus zijn. Aan hun geaardheid kan niemand iets veranderen.
  Stel dat je zelf in deze positie zat en je wordt afgewezen of in een hoekje gedrukt door de gemeenschap waarin je leeft? Zou je je niet verloren voelen? Laten wij tenminste proberen om begrip te tonen voor deze mensen. Het heeft geen nut hatelijkheden te creëren en te tonen.
  Godsmolen maalt langzaam maar zeker. Het zal maar heel dichtbij zijn. Niemand weet wat ons te wachten staat wanneer onze nazaten geboren worden dat er niet eentje bij is met zo’nu geaardheid.


  Maak melding

 8. @ Boeboe bit sjorie

  Dank u wel. Uw reactie toont respect voor de medemens.

  Geen mens is gelijk en het is laf en laaghartig om iemand om zijn geaardheid te discrimineren. Vaak ligt hier een religieuze indoctrinatie aan ten grondslag. U toont moed om hier tegenin te gaan.


  Maak melding

 9. Als iemand je verteld dat er mensen zijn met één lichaam en twee hoofden, dan zou je het niet geloven. Maar omdat je het kan zien geloof je het wel.
  Waarom kunnen mensen niet anders zijn, qua seksuele geaardheid?
  Ze doen toch niemand kwaad.
  Wie zou er bewust voor kiezen om homo te zijn, terwijl ze in bepaalde landen de doodstraf krijgen?
  Ik ben geen homo, maar ken wel mensen die zo zijn.
  Al die mensen die zo negatief zijn, wacht maar tot het je eigen kind is, dan zullen jullie anders praten.
  Gaypride hoeft voor mij trouwens niet. Leef je leven en val anderen niet mee lastig.
  We hebben ook geen hetropride.


  Maak melding

 10. Blijft akelig een man te zien die zijn achterwerk aan het schudden is als een meid..Ik haat niemand maar vind het wel akelig..Doen jullie gewoon dan doen jullie gek genoeg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.