Bryan Muntslag en Lloyd de Meza in Voice of Holland

5
Bryan Muntslag en Lloyd de Meza in Voice of Holland

Vanavond, vrijdag 20 oktober, begint een nieuw seizoen van de populaire talentenshow The Voice of Holland. Duizenden talenten hebben zich ook dit achtste seizoen weer aangemeld en onder hen de bekende SuriPop zanger uit Suriname: Bryan Muntslag. Ook Lloyd de Meza, o.a. bekend van de groep ‘Arnhemsgewijs’, doet mee aan The Blind Auditions.

De in Suriname woonachtige zanger Bryan Muntslag is geen onbekende in de muziekwereld. In 2008 won hij het SuriPop XV festival met het nummer ‘Ala Ogri E Tja Wang Bun’, een compositie van Gail Eijck.

Lloyd Wezer ging na zijn deelname aan de R&B-groep Arnhemsgewijs vanaf 1998 solo verder onder de naam Lloyd De Meza. Hij levert in 2001 bijdragen hitsingles van Def Rhymz (Puf/Schudden) en Brainpower (De Vierde Kaart). Zijn eerste solosingle Elke Stap kwam in december 2001 uit. Deze maand bracht hij de eerste single ‘Fawaka’ van zijn nieuwe EP uit.

Ondanks dat de eerste aflevering vanavond nog uitgezonden moet worden, weten de zangers of zij door zijn. Ze mogen het echter nog niet verklappen, dus kijk vanavond maar gewoon en dan zie je het vanzelf!

UPDATE:
Lloyd De Meza ging niet door, maar Bryan Muntslag wel. Hij kwam vrijdag door the Blind Audition zoals het wordt genoemd. Van de vier coaches hebben Ali B en Waylon zich haast gelijktijdig gekeerd en hun goedkeuring laten blijken door de knop in te drukken. De zanger koos voor Ali B. FILMPJE:


5 REACTIES

 1. de meza ging de mis in. alle pr ten spijt.

  Op alle hoeken waar ik kom hoor ik sneaky – men wil deel zijn, in de schaduw staan.- moiman, moiboi, Goedemiddag, maar ook Fenix!! Zonder deze beesten ooit gezien noch gekend. Soema na ster, wie is er de Ster, Superster. betji tak denigrerend ‘doorzichtig ‘, dan is er onder die 7 miljard zielen, stakkers er toch maar één (1), slechts 1. U better recognise and aqnolisch. Na rijkdom we zoekoe, olie en goud, bling bling; It all belong to me. U all own me.
  Time will tell.
  One Ras one Culture; L.O.V.E.


  Maak melding

 2. Een program, het net sluit zich, die de integriteit van het publiek de grond inboort, maar bovenal dat van de artiest. Het degradeert een gearriveerd artiest, tot een zak patat; Een ezel kar! Dan heb ik het nog niet over big brother en utopia; Allemaal scenarios, die de waardigheid van mensen aantasten; Mensen destabiliseren; De maatschappij ontwrichten. Hoe duivels meer, kan het zijn?


  Maak melding

 3. Een vingerwijzing!
  Een program, het net sluit zich, die de integriteit van het publiek de grond inboort, maar bovenal dat van de artiest. Het degradeert een gearriveerd artiest, tot een zak patat; Een ezel kar! Dan heb ik het nog niet over big brother en utopia; Allemaal scenarios, die de waardigheid van mensen aantasten; Mensen destabiliseren; De maatschappij ontwrichten. Hoe duivels meer, kan het zijn?
  woensdag 29 november


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.