dinsdag, november 28, 2023
HomeFotoRussische ambassadeur bezoekt ministers in Suriname

Russische ambassadeur bezoekt ministers in Suriname

-

De niet-residerende ambassadeur van Rusland in Suriname, de heer Sergey Akopov, heeft vorige week een bezoek gebracht aan minister Patrick Pengel van Volksgezondheid en minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken. Het doel van zijn bezoeken was het verder ontwikkelen van de bilaterale relaties tussen Rusland en Suriname. Op de foto de Russische delegatie bestaande uit de ambassadeur met zijn staf op bezoek bij bij BuZa. Uiterst rechts de Honorair Consul van Rusland in Suriname, de heer Marc Waaldijk, bekend als oud-algemeen directeur van Staatsolie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
  1. Tot heden heb ik helemaal niet kunnen begrijpen waarom de diverse Surinaamse regeringen geen pogingen hebben ondernomen om de banden met dit machtige land aan te halen. Suriname heeft Rusland heel veel te bieden. Er kan heel veel verse- en zoute vis worden geëxporteerd naar Rusland. Russen zijn ook dol op zoute vis. Ook de vraag naar rijst en andere Surinaamse groenten en fruit is groot, zolang het ‘ slow grow ‘ groente en fruit is. De Russen moeten niets meer hebben van de ‘ pop up ‘ groenten en fruit uit o.a. Nederland en andere westerse landen.


    Maak melding

  2. RobG is een exemplarisch voorbeeld van Paarse intelligentsia die in Tora Bora en of Broko Bana hun wijsheid opdoen. Zoutevis voor de russen, slow grow groente en fruit…voor de Russen. We krijgen van de Russen in van die producten een paar lange afstandsraketten zodat we daarmee de koloniale hebbie van Robg voor goed met Noordzee kunnen afrekenen.RobG;je klinkt niet alleen dom, maar ook onwijs ziek.


    Maak melding

  3. Touwtjie, je cabesa kan niet veel informatie verwerken. Jouw hoofd slaat helemaal op hol. Dat krijg je nu eenmaal als je dag na dag de pop-up groenten eet van de Lidl. Er zit helemaal geen smaak aan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES