wo 21 feb 2018 21:49
post thumbnail

Russische ambassadeur bezoekt ministers in Suriname

8

De niet-residerende ambassadeur van Rusland in Suriname, de heer Sergey Akopov, heeft vorige week een bezoek gebracht aan minister Patrick Pengel van Volksgezondheid en minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken. Het doel van zijn bezoeken was het verder ontwikkelen van de bilaterale relaties tussen Rusland en Suriname. Op de foto de Russische delegatie bestaande uit de ambassadeur met zijn staf op bezoek bij bij BuZa. Uiterst rechts de Honorair Consul van Rusland in Suriname, de heer Marc Waaldijk, bekend als oud-algemeen directeur van Staatsolie.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
88 Reacties | Plaats Reactie

 1. Tot heden heb ik helemaal niet kunnen begrijpen waarom de diverse Surinaamse regeringen geen pogingen hebben ondernomen om de banden met dit machtige land aan te halen. Suriname heeft Rusland heel veel te bieden. Er kan heel veel verse- en zoute vis worden geëxporteerd naar Rusland. Russen zijn ook dol op zoute vis. Ook de vraag naar rijst en andere Surinaamse groenten en fruit is groot, zolang het ‘ slow grow ‘ groente en fruit is. De Russen moeten niets meer hebben van de ‘ pop up ‘ groenten en fruit uit o.a. Nederland en andere westerse landen.

  dinsdag 10 oktober 2017 om 14:10 uur.
 2. “Russen zijn ook dol op zoute vis”
  Aldus RobGorebatjawf; wuahahahaha!!! Die zoute vis tussen de benen van zijn vrouw; wuahahahahaha.

  dinsdag 10 oktober 2017 om 15:42 uur.
 3. Rob
  Ken je vonThunen?

  dinsdag 10 oktober 2017 om 15:53 uur.
 4. RobG is een exemplarisch voorbeeld van Paarse intelligentsia die in Tora Bora en of Broko Bana hun wijsheid opdoen. Zoutevis voor de russen, slow grow groente en fruit…voor de Russen. We krijgen van de Russen in van die producten een paar lange afstandsraketten zodat we daarmee de koloniale hebbie van Robg voor goed met Noordzee kunnen afrekenen.RobG;je klinkt niet alleen dom, maar ook onwijs ziek.

  dinsdag 10 oktober 2017 om 19:03 uur.
 5. Touwtjie, je cabesa kan niet veel informatie verwerken. Jouw hoofd slaat helemaal op hol. Dat krijg je nu eenmaal als je dag na dag de pop-up groenten eet van de Lidl. Er zit helemaal geen smaak aan.

  dinsdag 10 oktober 2017 om 20:50 uur.
 6. Rob
  “Dat krijg je nu eenmaal als je dag na dag de pop-up groenten eet van de Lidl. Er zit helemaal geen smaak aan”
  Is dat zo?

  dinsdag 10 oktober 2017 om 21:43 uur.
 7. Touwtj
  “RobG;je ,,,,,,, maar ook onwijs ziek”:
  Ook dit is nergens voor nodig.

  dinsdag 10 oktober 2017 om 21:45 uur.
 8. socra,

  Eindelijk goed nieuws nml twee geile ladys.

  woensdag 11 oktober 2017 om 00:09 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com