Colonel laat fans in ongewisse na verlies lichaamsdeel

6
Colonel laat fans in ongewisse na verlies lichaamsdeel

De populaire Surinaamse artiest Colonel, die momenteel in België woont, heeft met het nieuws dat hij een lichaamsdeel kwijt raakte tijdens een potje voetballen, de fans in het ongewisse gelaten. ‘Over welk lichaamsdeel gaat het nou precies?’ en ‘Is het nodig om hiervoor in de pers te treden?’. Zijn enkele van de reacties op Facebook.

In het artikel meldt de artiest wel dat hij in dit stadium niet wil vertellen wat er precies is gebeurd en welk lichaamsdeel hij kwijt is. “Ik wil niet dat mijn fans verbaasd reageren wanneer ze mij weer zien, vandaar dat ik er nu over praat”, zegt hij. “Ik ben niet meer zoals ik geboren ben. Ik ben een belangrijk lichaamsdeel van mij kwijtgeraakt, dat ik nodig heb om muziek te maken”, vult hij aan.

Colonel zegt wel dat het gebeuren hem niet zal belemmeren om verder muziek te maken. Het ongeval heeft hem juist sterker gemaakt. Gardel Tuart zoals Colonel eigenlijk heet scoort hits als ‘ Grafsteen’, ‘More Than Friends’ en ‘Gek Op Jou’ feauring Jayh.


6 REACTIES

 1. ons land is een echte wonderland , nooit is er iemand van de hogere rang orde opgepakt,, wat drugs betreft in ons land..

  de kleine man/vrouw met vanaf 2 gr. coke hasj krek of wat dan ook, wordt onmiddellijk in de boeien geslagen op gesloten tot nader orde, gebeurt dagelijks in stad land, vliegveld ..

  maar bij grote vangsten hoor je nooit dat er iemand is gepakt..

  neem nou de laatste vangst tot heden, container met lading coke meer dan 300 kg, dit kan toch niet van een waka-mang zijn of dakloze, thuis loze man/vrouw..

  wees nou eerlijk, die container is afgeleverd bij een ondernemer met lading vanuit de haven, dus iedereen in de haven weet waar elke container zich bevind, de ontvanger deze is bekend bij de leverancier, de eigenaar container is ook bekend .
  er zijn laswerkzaamheden verricht aan die container, de arbeiders die eraan meegewerkt hebben weten er alles van,, de mensen die de lading in die bodem geplaats hebben weten ervan,, hoe kan het dan gebeuren, dat de politie er geen weet van heeft..

  daarom zeg ik s m e land is een wonder land..

  er gaan nog meer dingen gebeuren, waarvan men niks zal te weten zal kome..

  want mi no sabie – a no mie..


  Maak melding

 2. Je hebt mannen die vrouwen worden, vrouw die man worden/wordt of sommigen blijven zowel man als vrouw, sommigen zijn zo geboren, hermafrodiet.

  Als ik dit soort zaken hoor of lees, dan vraag ik me af, hoe ziet het weledele lid,scrotum, kukkeleku eruit?, Is het hetzelfde als bij echte gezonde mannen of gezonde vrouwen of is het vlees noch vis? man zonder borsten of man met borsten met een kukkeluku of met geachte lid, scrotum of een combi van beiden in één. Mijn hemel! Lord have mercy!

  Als het op sterk water in een museum zou zijn gezet zou ik er niet naar toe gaan om het onder de loep te nemen of een lezing er over bijwonen, maar heel hard weg rennen als men mij erover zou informeren. Ik houd wel van kunstwerken, maar sommigen zijn meer dan kunstwerken.

  Haleluja!

  Iemand vertelde mij dat het daarom niet goed gaat met Su. teveel van dit soort luitjes bij die ene partij.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. men reageert zo asociaal op het ongeluk van Coloni dit is t probleem met sommigen mede mensen
  No lobi fu makandra .. stelletje achterbakse die zo reageren en dan zonder je naam erbij….. laat het met jouw gebeuren of met je zoon of met je broer of vader… en zien of je nog steeds zulke imbeciele opmerkingen maakt… Ik ben een artiest uit Nederland met Lobi voor Suriname. En al zijn we arrtiesten onder elkaar met gevallen. of zijn artiesten het niet altijd eens met elkaar…… Dit gun je niemand. Geef je grote bek waneer iemand gezond is en niet zo… dan ben je een loser eerste klas. Ik wens je beterschap en alle sterkte toe Coloni.. groetjes uit Rotterdam van Ruffstar


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.