Meer dan toerisme: aflevering ‘De Kleine Historie’

1
Meer dan toerisme: aflevering 'De Kleine Historie'

Als toerist kun je in Suriname heel goed onderdak vinden in grote luxe hotels zoals Torarica, Krasnapolsky, Eco en Marriott. Maar er zijn ook een aantal aardige kleine hotels en guesthouses, zoals ‘De Kleine Historie’ van Abdel Herrenberg.

Dit low budget hotel bestaat nog niet zo lang: amper twee jaar. Gevestigd in het oude koloniale stadscentrum leggen ze bij De Kleine Historie juist het accent op de Surinaamse geschiedenis!

In de RTV-mediaspecial ‘Meer dan toerisme’ worden reportages in de historische hoofdstad Paramaribo, het district Commewijne, het savannegebied en het Surinaamse binnenland gemaakt. In deze aflevering neemt verslaggever Sam Jones vandaag een kijkje in dit guesthouse:

https://www.youtube.com/watch?v=Tv5HTxCJBb4


1 REACTIE

 1. Hoe gaat dat de histori in? verwarde witte opa helpt tigtal mensen naar de gladiolen? NIET, Teroristische actie van Terorist ?
  Of ben je met een kleur bijvoorbaat dat? dat heet Pesten, Moorden. Onmenselijk.
  Wordt ook nu weer dan een stereotype neergezet voor te gaan in de gaten te houden? 1 en ander stereotyperen of te stigmatiseren ? Te pijnigen ?
  Die man spoorde niet. Zijn vrouw heete Maria, dus zal die gekozen naam voor dat orkaan wel een doelgerichte actie zijn geweest, voor meneer te beschadigen! Waarvoor dan toch geven deze figuren, een natuurverschijnsel een menselijke naamgevig? Soms denk je waarvoor een opname van 1 of ander dier of insekt op het 8 uur journaal ? PROPAGANDE?? Verdachtmakingen; Pesten. Werk voor al die geleerde en dikverdienende experts!! Éen groep zal zich waarschijnlijk getroost zien, voelen!
  Tan smoko mi …


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.