donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFun, Food & Fissa at Kurhaus Scheveningen

Fun, Food & Fissa at Kurhaus Scheveningen

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 14 oktober 2017 staat de mooie Kurzaal van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen in het teken van FUN, FOOD & FISSA oftewel lachen, eten en dansen! Van 18.00u – 02.00u kun je genieten van een uitgebreid programma bestaande uit comedy, diner en afterparty met:

* FUN 😂
De avond begint om 18.00u met een inloop en ontvangst en het plaats nemen aan je eigen tafel. Het wordt lachen, gieren en brullen als we om 19.00u starten met een selectie van de beste comedians die Nederland kent! Te gast zijn grote namen als Roué Verveer, Rayen Panday, Anuar en MC Jeffrey Spalburg. DJ Phantom zorgt voor de lekkerste beats.

* FOOD 😋
De innerlijke mens zal tijdens het comedy gedeelte getrakteerd worden op een 5 gangen diner. Geen Franse of andere Westerse keuken maar heerlijke saoto, nasi, bami,kip, loempia, saté en dessert, zoals we dat gewend zijn…

* FISSA 😎
Na de comedy/dinnershow starten we rond 22.00u met een lekkere fissa om het diner eraf te swingen. Dat doen we met een hele rits aan top entertainers waaronder DJ’s DYNA, Patrick Paul, Don James en Senzy. Daarnaast is special guest Gio van de partij! Zij zullen ervoor zorgen dat de heupen goed los komen.

Kortom: een avond vol plezier, lekker eten en lekkere partytunes met top entertainment in een top locatie!

Dineren doen we deze avond in stijl, op z’n minst met een net colbertjasje aan, maar uiteraard zit deze tijdens het dansen in de weg en mag deze zeker uit. Zorg ervoor dat je erbij bent en haal nu online je:

* EIGEN TAFEL – voor 10 personen (€ 750,- per tafel ex.fee)
Deze tafel is geschikt voor maximaal 10 personen. De totaalprijs is gebaseerd op deze 10 personen en dient in 1 keer afgerekend te worden.

* GEDEELDE TAFEL – Losse Duo (koppel)ticket voor 2 personen (85 euro per persoon)
Wil je met z’n tweeën deze avond meemaken dan kun je 2 kaarten aanschaffen waarbij je aanschuift bij een tafel. Ideaal voor als je met z’n tweeën komt of met meerdere personen maar een tafel van 10 personen net teveel is.

* DRANKENPAKKET – bijvoorbeeld fles Whiskey – op aanvraag

Alle kaarten zijn online te koop via www.funfoodfissa.com

Meer info?
Bel ons gerust op 010-2151770 of 06-14134884

#FunFoodFissa – Facebook: FunFoodFissa.nl

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES