Suriname toch naar Carifesta XIII op Barbados

7
Suriname toch naar Carifesta XIII op Barbados

Suriname is toch vertegenwoordigd op de dertiende editie van het Caribische Kunst en Cultuur Festival Carifesta, dat van 17 tot 27 augustus op Barbados wordt gehouden. Ons land zou aanvankelijk niet meer meedoen vanwege gebrek aan financiële middelen.

De delegatie van Suriname bestaande uit Nisha Madaran (zang), Randall Tjokrodimedjo (dans), Jill Chen Poun (dans), plaatsvervangend ondervoorzitter van het jeugdparlement Zenani van Troo, Caricom Jeugd Ambassadeur Samaidy Akima en een team van Stg. Kulturu Krakti met fashion en kunst vertrok gisteren alsnog naar Barbados.

De deelnemers worden begeleid door de nieuwe Cultuur Directeur Elviera Sandie, beleidsmedewerker Richenel Trustfull en Clyde Ford voor logistiek en veiligheid.


7 REACTIES

  1. Community value zegt 1…
    Community value is wanneer de ziekenhuizen over medicijnen en dokters bezitten samen met medisch apparatuur.Zou het geld waarmee gesmeten wordt liever niet aan de ziekenhuizen geschonken worden om het leed van de patienten te verhelpen!?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.