Suriname wil Zuid-Amerika behouden als ‘zone van vrede’

49

PARAMARIBO, 13 aug – Suriname wil Zuid-Amerika behouden als ‘zone van vrede’. Dit zei president Desiré Bouterse. De ‘crisis’ in Venezuela zal dan ook langs vreedzame weg opgelost moeten worden. De regering is bereid het hare bij te dragen. Met andere leiders in de regio wordt uitgekeken naar mogelijkheden. De Amerikaanse regering sluit militair ingrijpen niet uit.

Dit heeft de Amerikaanse president Donald Trump laten weten. Trump houdt ‘verschillende opties’ open voor Venezuela. Een militaire oplossing behoort tot de mogelijkheden. Amerika wil sowieso een eind maken aan het ‘lijden’ van het Venezolaanse volk. Andere Zuid-Amerikaanse landen zijn tegen elke gewelddadige optie. De lidlanden van Mercosur, de Zuid-Amerikaanse gemeenschappelijke markt, hebben dit al duidelijk gemaakt.

Suriname schaart zich achter het standpunt voor vrede. Bouterse zegt geen militaire optie te zullen ondersteunen. De regering wil wel meewerken aan een model van overleg. In zo’n model moeten zowel de regering van president Maduro als de oppositie zich in terug kunnen vinden. De Caribische Gemeenschap, Caricom, vaardigt een delegatie af naar Caracas. Suriname doet mee om het model voor te stellen.


49 REACTIES

 1. Subai is niet zo belangerijk als venezuela op de wereldkaart. De bevolking is overgeleverd aan de hond zonder geweten, maar met een charme dat een bevolking ruim 40 jaar om de tuin heeft kunnen ”’lijden”. Wat zal deze ‘president’ zich krom lachen achter zijn vuistje. De moordenaar en coke dealer kan met zijn bevolking doen wat hij wilt, en terecht.


  Maak melding

 2. Maar natuurlijk, Bouterse wil de VS niet op deze manier in de buurt hebben, het loopt em dan al dun door de broek met een stel mariniers in de achtertuin


  Maak melding

 3. 50 getrainde USA marshalls zijn voldoende om het paarse gezwel uit te schakelen binnen enkele uren. Dit zal echter nooit gebeuren, en dit weet het beest ddb ook, daarom blijft deze dibri zo rustig.


  Maak melding

 4. *** DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN EN DE WEGBEREIDERS VAN DE ANTICHRIST. 

  *** DE OORZAAK VAN ALLE ELLENDE OP AARDE.

  DIT BOEK IS EEN VERVOLG VD BLOEDLIJNEN. DEZE BOEKEN ZIJN OP INTERNET ALLEEN TE KOOP. ZE ZIJN VERBODEN IN  BOEKWINKELS, OMDAT ZE DE WAARHEID ONTHULLEN. LEES DEZE SCHOKKENDE BOEKEN EN HUIVER HOE DE ILLUMINATI SATANISTEN DIE ZEGGEN DAT LUCIFER HUN GOD IS, DE WERELD VERNIETIGEN. DIT ZIJN DE MENSEN DIE DE WERELD ACHTER DE SCHERMEN BESTUREN.  DOEN ZE MIDDELS IMF EN WERELDBANK. DE GOUD EN OLIEPRIJS OP DE WERELD WORDT BEWUST LAAG GEHOUDEN ZODAT WESTERSE LANDEN ZE GOEDKOOP OPKOPEN. GEVOLG IS KAPOT MAKEN VAN DE ECONOMIE VAN DAT LAND OM ZODOENDE HET LAND TE ONDERWERPEN AAN HUN WETTEN EN REGELS. VOORBEELDEN ZIJN LYBIE, SYRIE, IRAK, EN NU VENUZUELA AAN DE BEURT. STRAKS NOORD KOREA OMDAT DIE NOG GEEN CENTRALE BANK HEEFT.  AUB MENSEN. ONDERZOEK DIT BOEK.
  VRAAG AAN FAMILIE DIT TE KOPEN EN OP TE STUREN. ZOEK OP GOOGLE. (DE SCHRIJVER IS ROBIN DE RUITER).
  De boeken leggen alles uit over ontwikkeling van virusziektes zoals Aids en Ebola.
  AIDS IS ONTWIKKELD OM BEWUST DE WERELDBEVOLKINGSGROEI ONDER CONTROLE TE HOUDEN. Het ritueel offeren van mensen aan Lucifer in ruil voor rijkdom en macht, waarom er oorlog moet zijn, hoe het volk wordt opgezet tegen hun regering vaak door buitenlandse geheime diensten, valse aanslagen gepleegd door overheden op hun eigen volk (in USA en Europa) en anderen de schuld geven zoals Isis en Al Quaida, die bij hun op de loonlijst staan. ALLE TEREURGROEPEN WORDEN DOOR HUN GETRAIND.

  Landen controlen via hun centrale bank om vervolgens de munt te vernieten. Hierna zijn de landen genoodzaakt geld te lenen bij het IMF om vervolgens beslag te leggen op het hele land en de grondstoffen. Patrice Lumumba, president van Congo was een man voor zijn land en volk. Hij gebruikte de grondstoffen en rijkdom voor zijn land. Hij is vermoord door geheime diensten. Elke president die te goed is voor het land en volk, wordt vermoord en hierna wordt het land een complete chaos. Vervolgens valt dit land in handen van buitenlandse graaiers en militairen met zwaar geschut paraderen over de straten. En nog veel meer. AL DE  BUITENLANDSE AMBASSADES  IN EEN LAND ZIJN SPIONNEN EN GEHEIME DIENSTEN. VAN DAARUIT ZORGEN ZE VOOR CHAOS EN OPSTANDEN IN DAT LAND..

  SCHOKKEND EN HUIVEREND. AUB ONDERZOEKT DE WAARHEID EN WORDT WAKKER.
   SURINAMERS BID KRACHTIG VOOR HET LAND ZODAT DE HEILIGE GEEST JULLIE BESCHERMT TEGEN DEZE SATANISTEN DIE LUCIFER AANBIDDEN.

  HET DOEL VAN DIT ALLES IS DE HELE WERELD TE ONDERWERPEN EN EEN WERELDREGERING ZONDER CONTANT GELD EN DAT ALLE LANDEN ONDER CONTROLE KOMEN TE STAAN VAN EEN MACHT EN GEEN ENKEL LAND ZAL MEER ONAFHANKELIJK OF ZELFSTANDIG ZIJN.
  IEDER MENS OP DEZE AARDE ZAL ELECTRONISCH WORDEN GECONTROLEERD.
  DIT IS HET GROTE DOEL VAN DE ILLUMINATIE LUCIFERAANBIDDERS. ZE HATEN DE SCHEPPER EN DE SCHEPPING.

  HET CONTANTE GELD BEGINT LANGZAAM TE VERDWIJNEN IN EUROPA EN AMERIKA.
  De wereld is niet zoals je het ziet mensen. Onderzoekt de waarheid nu het nog kan op het internet. Europa is al bezig met wetten om al deze informatie van internet te verwijderen. Omdat ze niet willen dat men hierover weet. Mensen moeten onwetend blijven en slapen.


  Maak melding

 5. Een criminerl met een strafeis van 20 jaar heeft het over vrede…de omgekeerde wereld dus.Een geweldenaar die middels een coup het land in zijn macht houdt houd heeft het over vrede. Een diktator die zijn diktator broer verdedigd…dat doen diktators om het volk te onderdrukken.
  en kijk de diktator van Suriname leeft met amnestie en hij heeft het over vrede.
  Ga door met slapen surinamers geeft niet hoe de diktator jullie keert of draait,jullie passen je aan
  Van jullie verwachten wij geen wonderdaden.geen heldendaden dus


  Maak melding

 6. De vier grootste sukkels die momenteel aan het bewind zijn trump,kim,maduro en bouterse. Alle vier kramen de grootste onzin uit. Ze lijken alle vier in hun denken op elkaar. Ze zullen proberen op wat voor manier dan ook om aan de macht te blijven.
  Trump zal de zwakste van die twee kim of maduro militaristisch aanpakken en dat is venuzuela want daar heeft hij de meeste van de inwoners aan zijn kant dan en er zijn geen raketten dus kim zal hij maar met rust laten omdat deze net zo gek is als hem. Trump zijn positie is tanende dus zal hij net als die drie andere idioten zijn blik op het buitenland werpen en venuzuela binnen vallen de zwakste van deze twee. Su doet niet mee in deze daar bouterse niets heeft in te brengen. Alle vier hebben de hersens ter grootte van een eekhoorn


  Maak melding

 7. de dief die aan zijn enige eigen belang denkt, misbruikt de naam Suriname hiervoor.

  Overal in de wereld waar despoten het/een volk onderdrukken, moeten democratische rechtsstaten hier tegen protesteren, opkomen en zo nodig ingrijpen.

  Een democratische rechtsstaat is het beste systeem om in te leven en te hebben in de wereld. Het is niet volmaakt, maar is nu eenmaal het beste voor de rechten en plichten van een burger van een land, nationaal en internationaal. In ieder geval vele malen beter dan een dictatuur, zoals Noord-Korea, Cuba en Venezeula.

  Het Surinaamse Volk moet de situatie in Venezuela heel goed volgen en kijken de relatie van ddb en madura die het zelfde zijn. Hetgeen in Venezuela gebeurt, staat Suriname ook te wachten. Zie maar hoe alles gedaan wordt door ndp-leden en coalitie, overlopers in de dna van Suriname. Een en al poppenkast, waar het enige belang van misdadigers telt. Het Surinaamse Volk heeft het nakijken, tenzij ze het gevaar zien en weten hoe dit te stoppen. Kijkt u wat u van het Venezolaanse Volk kunt leren. Zij weten wat actievoeren is en wachten niet op anderen.

  Triest dat dit gebeurt.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding

 8. Triest dat dit gebeurt.

  dat ddb aan zijn enige eigen belang denkt en de naam van Suriname misbruikt.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding

 9. Moet je eens horen wie dat zegt. Wat een laffe mafkees zeg.

  Hij moet zichzelf ophangen of pondje Virodaan inslikken! Een echte uitgehongerde Hyena!!

  Wacht heel even , ik kom er aan!! heb even diarree welke ik voor de hyena zal meenemen!


  Maak melding

 10. DBB krijgt de schuld van alles,

  terwijl ik als zij n belangrijkste adviseur achter de schermen werk en al 1,5 miljard aan staatsgelden en staatseigendommen in m’n zak heb gestoken.

  De Ballen


  Maak melding

 11. Die moordenaar zal geen militaire optie ondersteunen, lijkt me een logische redenering, omdat iedereen wel weet, dat Venezuela en al die andere Zuid Amerikaanse landen waar onder ook Suriname, niks voorstellen betreffende defensie, en het einde tijdperk is voor die buschaffeur Maduro, als daar een militaire interventie xou plaats vinden, en pak Suriname ook gelijk mee, gaat in ėėn moeite door, dan zijn wij hier ook af van dat paarse gezwel.


  Maak melding

 12. Trump heeft moordenaar Assad een lesje geleerd. Die besnorde idioot van een Maduro verdiend ook 60 Tomahawk rakketten in zijn achtertuin. Wel ja als de mariniers van de VS toch bezig zijn is het een kleine moeite om Suriname ook schoon te vegen. Verlos het land van die megalomane gek Bouterse.


  Maak melding

 13. Ik denk niet dat het Amerikaanse volk nog happig is met een nieuwe interventie. De hawkisch president kan net als Reagan wel ingrijpen in Venezuela. Zijn maines kan die van Maduro gewoon opzij schuiven. Ik denk dat de CIA al bezig is in Venezuela.

  Natuurlijk is ddb daar tegen een interventie.


  Maak melding

 14. Off Topic.

  De voetbalhelden Patric Kluivert en Edgar Davids zijn in opspraak geraakt omdat zij in Zembabwe op bezoek waren en een beleefdheidsbezoek brachten aan de verzetsheld en zeer geleerde Robert Mugabe. Robert Mugabe is een bijzondere man. Hij is werelds meest geleerde president. Aan universiteiten in London, Tanzania en Zuid Afrika behaalde deze man zeven universitaire titels in de sociale wetenschappen, Business Administration, rechten en economie.

  Mugabe wordt bewonderd en vergruisd in de wereld. Zembabwe is schatrijk aan grondstoffen. De president laat het niet toe dat rijke westerse bedrijven voor een habbekrats de rijkdommen van het land komen opkopen. Op heel veel plaatsen in de bodem zijn grote aantallen diamanten, platinum,palladium, goud, chroom,aardolie,enz.


  Maak melding

 15. Ondanks zijn geleerdheid en de rijke bodemschatten heeft het land/de bevolking er tot nu toe er geen flikker aan gehad.
  In dat opzicht is hij inderdaad bijzonder. Ik ken er nog een.


  Maak melding

 16. Laten we bidden voor bputerse want zijn zoon had contact met de Hezbollah. Dat heeft niets met dat boek te maken. Laten we bidden dat velen behouden en gered mogen worden want de bijbel liegt niet


  Maak melding

 17. Bouterse doet het dun in de broek na het dreigement van Trump om militair in te grijpen in Venezuela. Bouterse weet dat als de VS militair ingrijpt in Venezuela, Trump meteen doorgaat naar Suriname. De VS heeft namelijk heel veel last van de drugs die vanuit Suriname wordt geëxporteerd en de VS overspoeld. En trouwens: Bouterse en vrede, dat is toch tegenstrijdig aan elkaar? Hoe kan een man die veroordeeld is wegens handel in drugs en hoofdverdachte is van meervoudige moord in koelen bloed praten over vrede. Die man is vertegenwoordiger van het kwaad in al zijn facetten.


  Maak melding

 18. Zuid-Amerika vredige zone ??????????

  VREDE

  VREDE wil zeggen dat burgers Mensenrechten en Grondrechten hebben, die door NIEMAND worden aangetast, vooral niet door dictators !

  VREDE wil zeggen dat de bevolking vreedzaam mag demonstreren tegen wanbeleid ! Tegen de VREDE is het met geweld uiteen slaan van vredige demonstranten en het met geweld meenemen van de leiders van de demonstratie !

  VREDE wil zeggen dat de Rechterlijke Macht en het Openbaar Ministerie in alle vrijheid hun door de wet en de Grondwet aangegeven taken kunnen vervullen ! Dus geen sabotage en geen inmenging van de politiek in lopende rechtsprocessen !
  En geen bedreiging van de Procureur-Generaal met ontslag !

  VREDE wil zeggen dat Onschuldige burgers,(zoals bij de 8 December Massamoord), niet willekeurig worden opgepakt, gefolterd en vermoord !

  VREDE wil zeggen dat ongewapende burgers in een dorp zoals Moiwana, niet door militairen worden aangevallen met zware wapens en vervolgens worden uitgeroeid !

  VREDE wil zeggen dat een land mede volgens wet en recht wordt bestuurd ! Niemand staat boven de wet !

  VREDE wil zeggen dat dictators die mensenrechten en wet en Grondwet schenden, moeten oplazeren !

  PS : Er vallen meerdere tientallen onschuldige doden in Venezuela door overheidsgeweld ! Deze moorden dienen te worden gestopt !

  De Surinaamse overheid dient af te blijven van lopende strafprocessen en van andere strafvervolgingen, zij dient het Openbaar Ministerie en de Rechterlijke Macht te respecteren, en dient de grondrechten en de mensenrechten van ALLE Surinamers te waarborgen !


  Maak melding

 19. Als hij zo slim was dan hadden ze in Zimbabwe mooi land opgebouwd met zoveel rijkdom. Zimbabwe is de Noord Korea van Afrika. En mensen die dit soort duivels aanbidden zijn zeer lage billen likkers.


  Maak melding

 20. RobG zegt:
  Robert Mugabe is een bijzondere man. Hij is werelds meest geleerde president. Aan universiteiten in London, Tanzania en Zuid Afrika behaalde deze man zeven universitaire titels in de sociale wetenschappen, Business Administration, rechten en economie.

  Maar RobG erkent niet dat zijn president zo dom is dat hij niet in de schaduw van Mugabe kan staan.
  Alles wat RobG aangeeft over Mugabe is bij zijn president het tegenovergestelde.
  RobG zijn president heeft Suriname in de uitverkoop omdat a kondre skeer.


  Maak melding

 21. Bouterse stuurt zelf mannen met masker naar de demonstranten en nu wil hij met overleg in Venezuela
  Hij heeft de Surinamers bang gemaakt. Niemand durft wat meer te zeggen. Zelfs Brunswijk niet.


  Maak melding

 22. Het was Mugabe die de blanke boeren het land heeft uitgezet. Er zijn zelfs blanke boeren onder verdachte omstandigheden overleden.
  De plantages van deze boeren zien er heden ten dage zeer vervallen uit.

  Ook Indiërs heeft deze notoire mensenrechtenschender het land uitgezet.

  Dus mag Mugabe de geleerdste president van de wereld zijn volgens RobG, deze man is een verschrikking.
  Hij zit vol haat.
  Zijn geestelijke bagage heeft totaal geen inhoud.

  Iemand mag nog zo geleerd zijn maar als hij niet kan vergeven, wat heeft hij dan geleerd.


  Maak melding

 23. @sanatorium Franse

  Diploma’s of geen diploma
  BOUTERSE IS DE PRESIDENT van Suriname.
  Ik hoop dat je het door hebt en dat het ook door dring bij je.


  Maak melding

 24. Dat de Amerikanen een IDIOOT en ZEDENDELINQUENT als PRÉ-sident hebben, wordt door de REGERING Bouterse alleen maar om GELACHEN.

  Dat er zo ONDESKUNDIG, SCHAAMTELOOS, LAFHARTIG en op ZEER LICHTZINNIGE wijze wordt gezegd een SOEVEREIN land binnen te vallen, geeft het LAGE NIVEAU en BEKROMPENHEID van deze IDIOOT en ZEDENDELINQUENT aan. Vandaar dat deze VS – Vieze Staten het in hun BROEK DOEN wanneer een ander ook van die MASSAVERNIETIGINGSWAPENS produceren, TERECHT of NIET.

  Om een RACIST tevens IDIOOT en ZEDENDELINQUENT te HEBBEN als PRÉ-sident mag niet enige KOPZORG wezen voor een ander land. Laat hij z’n WEAPONS maar GEBRUIKEN tegen z’n RACISTISCHE SOORTGENOTEN van Charlottesville. Daarvan zou NIEMAND in Zuid-Amerika erop tegen zijn als hij zoals hij (PRÉ-sident) het zelf min of meer noemde, de meest GRUWELIJKE wapens in te zetten.

  Alhoewel ik in ALLE OPZICHTEN tegen KERNWAPENS ben van welk land dan ook, maak ik GRAAG de uitzondering om te zeggen: was Venezuela NOORD KOREA maar. Dan hadden deze LAFFE GANGSTERS en SCHOOIERS uit de VS – de Vieze Staten, nu echt een APPELTJE te schillen als ze zo GRAAG appeltjes willen SCHILLEN.

  De lidlanden van Mercosur en Caricom, waaronder in het BIJZONDER SURINAME mogen deze VS – VIEZE SMEERLAPPEN, geen enkele VINGER geven, anders PAKKEN ze jou HELE HAND. REGERING Bouterse/Adhin wees NIMMER BEVREESD tegen deze VS – Vieze Smeerlappen van RACISTEN. Hun MEDICIJN ligt GEREED bij NOORD-KOREA en CHINA.

  Overigens, deze OPPORTUNISTISCHE PRÉ-sident Trump (lees: troep), wist SINDS KORT voor een week geleden zelf NIET dat Venezuela bestond.

  Wat een Vieze Smeerlap (VS) en RACIST van het ERGSTE SOORT, van zo heb je me niet.

  SURINAME wees ALERT maar NIMMER BEVREESD voor deze Vieze Smerige (VS) REUZE BABIES!

  How CAN you STOP. the SUN from SHINING.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 25. Dtrt@
  Gefrustreerde boom boa, wat moet jij een zwaar leven hebben,
  Wat kan jij tekeer gaan zeg, niet normaal meer, het is goed dat je in het beloofde land woont, beheers je.
  De opvoeding van je ouders in de wind geslagen, ga iets nuttigs doen beest


  Maak melding

 26. Haco, jij als NEO-KOLONIALE DROPOUT of VERSTOTELING, zal VERSTANDIGE en EERLIJKE VOLWASSENEN, NOOIT, maar dan ook NOOIT kunnen begrijpen. Daarvoor ben jij TE CHRONISCH NEO-KOLONIAAL GEÏNDOCTRINEERD. GEEF Bouterse maar daarvan OOK de SCHULD, zwakkeling!

  Je bent toch zo’n PUSSY, die ZEDENDELINQUENT weet wel raad met je. Hij laat Venezuela ZEKER schieten voor jou.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 27. Deze moordenaar Bouterse moet de laatste zijn om te praten over vrede.

  @RobG, ik hoop dat je de geschiedenis van Mugabe ook goed kent. Vergeet niet dat deze man inderdaad niets met de witteman te maken wilt hebben, maar hij heeft wel de Amerikaanse dollar geaccepteerd, omdat hij weet dat zijn munt waardeloos is.

  Zijn volk gaat dagelijks dood van de honger. Alles wat de witteman toen had opgebouwd is nu naar de verdoemenis, en geen enkel Afrikaan van zijn land doet er iets aan dan alleen maar vernietigen, plunderen en moorden dan wel in opdracht van Mugabe zelfs.
  Heel veel corruptie en moorden zijn tot heden ten dagen NIET onderzocht.

  Zie ook de documentaire van huilende vrouwen en kinderen die niets te eten hebben.

  Mugabe mag met zijn hele familie branden in de hel. Bouterse, Maduro en vele anderen mogen hem ook volgen.


  Maak melding

 28. @Do the RIGHT thing!, jou baas Bouterse kan NIET zonder de witteman, anders gaat een ieder in Suriname elkaar opeten, omdat er niets te vinden zal zijn.

  Scheld maar uit, maar als de Amerikanen gaan ingrijpen zal ik zien wat Maduro gaat doen.
  Dit geldt ook voor jou baas Bouterse. Alleen hoop ik dat die bom op Bouterse en familie hun kop valt.


  Maak melding

 29. Ira, ik hoop zelf dat die bom waar jij het over hebt niet op jou valt. Jou LAFFE Amerikaanse KORNUITEN uit de VS – de Vieze Smeerlappen moeten Noord Korea aanvallen. Dan krijgen ze te maken met China en breekt dan de HEL los.

  Ira, jij maar DAGELIJKS LULLEN over een Bouterse, vanuit jou GESTOORDE GEEST en tegelijkertijd ACHTERLIJK opscheppen over de VS – de Vieze Smeerlappen, de LAFFE MASSAMOORDENAARS bij uitstek.

  Laten ze eerst hun MEDICIJN Noord KOREA innemen, alvorens jij verder als NEO-KOLONIALIST jou mondje open doet. Jou PRÉ-sident is ene IDIOOT en ZEDENDELINQUENT. Als dat jou NIETS zegt, hoef ik jou AFKOMST niet meer te RADEN.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 30. @Do-The -WRONG-THING, de KOLONIALIST BOUTA heeft samen met de Koloniale Hollanders (oa kolonel Valk vd Ned MID) Onze Democratie VERNIETIGD met zijn staatsgreep !

  GEEN ENKELE MOORDENAAR BOUWT EEN LAND OP EN BRENGT WELVAART ! Niet in Afrika en ook niet in Zuid-Amerika !

  Venezuelaanse Volk lijdt zwaar onder het failliet van het land en lijdt door de vele MOORDEN op onschuldige staatsburgers !

  De Grondwet en mensenrechten en grondwet zijn in Venezuela afgeschaft door de communistische Maduro !
  (meneer wordt gesteund door 35.000 Cubaanse ADVISEURS !)

  Door internationale druk op BOUTA en MADURO, kan de onderdrukking van de beide volkeren hopelijk worden beeindigd/voorkomen !

  Het Surinaamse volk heeft het geluk dat alle internationale ogen gericht zijn op Zuid-Amerika, door de mensenrechtenschendingen in Venezuela en Sranan !

  HEEL ZUID-AMERIKA WIL GEEN DICTATUREN !

  MADURO en BOUTA zijn eenlingen die nog steeds streven

  naar ONDERDRUKKING van VOLKEREN en ONTNEMING

  VAN MENSENRECHTEN !!


  Maak melding

 31. RobG, heeft Wikipedia geraadpleegd betreft Mugaba en Zimbabwe, maar niet volledig, en trekt dan zijn conclusies, zo is RobG ook ten aanzien van DDB en Suriname, alleen maar wat RobG zien wil, is de waarheid


  Maak melding

 32. “Amerika wil sowieso een eind maken aan het ‘lijden’ van het Venezolaanse volk ”

  “Volk” lees : “Rijken”

  De Falangisten in Zuid-Amerika krijgen hulp van Nazi broer uit de USA.

  Het onteigenen van de grootgrondbezitters van veelal Europese afstammelingen was het beging van alle ellende in Venezuela.

  Gevolg : aanhoudende economische sabotage en destabilisering van het land door deze lieden.


  Maak melding

 33. Wat een paarse ironie. Veel Venezolanen en veel Surinamers die niets moeten hebben van dictators hebben onvrede in hun harten. Veel oerdomme omgekochte en ziende blind en horend dove aanhangers hebben ook onvrede, maar de ellende kan hun niets schelen, zolang ze nog wat gevallen kruimels kunnen opeten van deze dictators. Hetzelfde wat nu in Venezuela gaande is zal ook gebeuren in Surboubabwe, een kwestie van tijd. Ondertussen schijten en oissen vele verarmde oerdomme ndpers zich een paarse buffel vol van ddb en trawanten, sa e meki heri kondr ka. Oma warskow sinds 1980, ddb is de duivel in mensengedaante.


  Maak melding

 34. @Oom ludwig van Abrabroki

  “Abrabroki” ik ben er geboren. Er is niks veranderd, behalve dat er veel meer mensen wonen. Het is een en al armoe troef zoals het altijd is geweest.


  Maak melding

 35. @Do the RIGHT thing!, er is nog plaats bij een psychiater en lees goed wat @@@Srafu te vertellen heeft over jou baas Bouterse.

  Jou baas Bouterse had de Nederlandse nationaliteit toen hij een ordinaire coup heeft gepleegd in het prachtig land Suriname.

  Je hebt een grote liefde voor Bouterse dat je niet meer goed kan nadenken. Zat je toen in de buurt van die witte spul?????


  Maak melding

 36. Ik ben ook van ABRABROKI, maar weet verdomd goed wie de staatskas en al onze reserves en goud etc hebben doen VERDAMPEN !

  Ik weet ook wie Miljarden aan Ongedekte bankbiljetten hebben gedrukt en uitgegeven !

  Dus weet ik ook wie heeft gezorgd voor een inflatie van MEER DAN 70 % in Sranan ! NEKS NO E WORDE !

  Tevens weet ik wie CLAD rapporten verduistert en vervolging van corrupte politici saboteert en verhindert !

  En, ik weet wie medeverantwoordelijk is (leidinggevende) voor de massamoorden van 8 december en van Moiwana !

  Onze productie is nihil en wij zijn failliet gemaakt door de Paarse machthebbers !

  Wij weten dat deze Machthebbers in elk geval voor geen enkele Srananman, ook niet voor de ABRABROKI-bewoners, enige financiele, economische of sociale vooruitgang kunnen realiseren !

  Wij van ABRABROKI hebben ook hersens en komen op het juiste moment met onze REKENING !

  PS : a.Ik heb nog een oude cassavemeelfabriek , een huizenfabriek en twee asfaltplants in de aanbieding !

  b. Meer dan 200.000 Venezuelanen zijn het massale overheids-geweld tegen de bevolking ontvlucht, verblijven als vluchteling in de buurlanden ! Echt geen rijkelui, zoals enkele fans van dictatuur ons willen doen geloven !


  Maak melding

 37. Koos,
  De grote moordenaar(trump) wil de kleine moordenaar(assad) opruimen, als je wat vertelt koos doe het dan goed en ga dit lezen over de khazaren maffia op internet.
  groetjes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.