Eigen prime-time show Roué Verveer bij SBS 6

2

Cabaretier Roué Verveer wordt dit najaar een van de prime-time-gezichten van SBS 6! Per 26 oktober heeft hij zijn eigen TV show ‘Happy Hour’ bij de zender. Dat meldt zijn management vandaag.

In deze vrolijke show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaar komt.

Naast zijn theatershows is de in Suriname geboren caberetier eerder ook geregeld op tv te zien bij onder andere DWDD, Eva Jinek en Pauw en Witteman. In het najaar van 2011 was Roué ook te zien in de documentaire De Slavernij van de NPS, waarin hij op zoek ging naar zijn roots.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.