Diplomaat overvallen in uitgaanscentrum Surinaamse hoofdstad

41
politie in Suriname

PARAMARIBO, 21 jul – Een alerte autobestuurder heeft kunnen voorkomen dat twee criminelen met een van een diplomaat afgerukte tas er vandoor zijn gegaan. Dit meldt het Korps Politie Suriname. De diplomaat werd door twee mannen aangevallen op het moment dat hij de straat overstak in het uitgaanscentrum van Paramaribo. De man is opgenomen in het ziekenhuis waar operatief moest worden ingegrepen.

Hij liep ernstige verwondigen op toen het tweetal op hem instak. De twee hadden het op zijn tas gemunt. Doordat het slachtoffer de tas stevig vasthield, lukte het ze in eerste instantie niet deze weg te nemen. Pas nadat het slachtoffer enkele steekverwondingen waren toe gebracht, verslapte zijn greep op de tas. De onverlaten konden toen hun slag slaan. Omstanders schakelden intussen de politie in.

Een alerte autobestuurder die het voorval meemaakte, reed in op de overvallers. De man die de tas had bemachtigd, kwam op het wegdek te vallen. In zijn poging te ontkomen, moest hij de tas achterlaten. Het slachtoffer kon weer over zijn tas beschikken, waarin een geldsbedrag en enkele andere bezittingen zaten. Hij werd per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De twee overvallers zijn nog niet in de kraag gevat.


41 REACTIES

 1. Met onberechte moordenaars, drugsbonzen, staatskas rovers en mensenrechten schenders wiens zonen en stiefzonen, enkele vrienden, familie en vele oerdomme aanhangers het gevang in zijn beland, dankzij al die misdadig bezeten vervloekte ndpers is de misdaad nu hun paarse norm aan waarde. Oma kosi…..ndp ddb moeten in de hel branden voor hun misdaden samen met hun awariedomries die valse profeten zijn en gewoon ordinaire tienden eisende boeven. Opa klage…..na soso paarse ka e go kong moro


  Maak melding

 2. Oom Ludwig van Abrabroki, oma kosi …. front geboefte, loekoe boeng sa joe é wiensie gie tra sma no psa nanga joe, law oom Ludwig van Abrabroki. Opa klage ,,,,, loekoe soema é takie, oom Ludwig van Abrabroki no habie sjing.


  Maak melding

 3. “Dagblad Suriname ” geeft aan dat de roof plaatsvond afgelopen woensdag , vóór ” ’t Vat “, in de vooravond. Volgens mij is het dan daar op zo’n moment vol met toeristen, stagaires, etc etc die dan komen dineren !!! Het TUIG had het GEMUNT op de TAS van de diplomaat.
  Vraag; WIE heeft het TUIG erop attent gemaakt dat de diplomaat GELD in de tas had ???

  Als ROVERS te pas en te onpas tassen afrukken in de BANA BÁ republiek, ” SurLEENistan “, dan wordt het tijd dat ze ook op de LOER gaan staan voor ” de POPPENKAST “, o.l.v. ” PAARSE Jenny ” en de tassen van “Puppets ” als ; Jenny Warso, Kensenhuis, Afonsoea, Mie KA k’ba, Vreedzaam, Cheater, Poentje, Laaghart, RaSHIT D. en co, met GEWELD AFRUKKEN !!!!

  Trevlig helg ! CHAVÉZ


  Maak melding

 4. Het valt mee met de berovingen hoor. In China en India is het veel meer. Volgens een krant maar 80 berovingen per 2 weken, gemiddeld in Suriname. Dus toeristen kunnen gerust gaan om zich beroofd te laten worden.

  De meeste rovers in Suriname zijn ook sociaal en zullen je alleen maar beroven en verwonden en niet vermoorden gelukkig. Daar was ik erg blij mee.

  De Surinaamse politiek en volk is hier zeer tevreden gelukkig mee. Want echte harde maatregelen zie je niet dankzij de roversrechten want die worden zeer goed beschermd door talloze soortgenoten organisaties.

  De lange termijn toekomst van Suriname ziet er zeer rooskleurig uit.


  Maak melding

 5. Ik wil vanuit mijn zit plek een ieder in Suriname succes toewensen bij de bestrijding van deze ziekte die zijn oorsprong vond in het zaad van de doorgever.
  Er is mogelijkerwijs maar 1 goede remedie namelijk dat de parasiet uitgeroeid word met huid en haar hetgeen inhoud dat de parasiet niet meer levend het toneel opgaat.
  Dus niet altijd wachten tot hermandad verschijnt maar zelf voorzorgsmaatregelen neemt zoals bijvoorbeeld een paracetamol nemen alvorens de koorts uitbreekt.
  Soet deng mars nanga kotloto


  Maak melding

 6. Eens gelijk oom ludwig van abrabroki .de ambasade moet de namen opnemen van de rovers en mogen frans guyana niet binnen en ook frankrijk .dit is niet de eerste keer dat diplomaten wirden aangevallen in suriname .granaat nederlandse ambasadeur op zijn woning ,een andere ambasadeur die was dodelijk geraakt .vraagt u iemand in het korps wie het gedaan heeft .we vergeten hier in dit land .


  Maak melding

 7. Mensen hebben het mij kwalijk genomen toen ik uit vrees voor de daar vigerende situatie mijn vakantie naar Suriname had afgezegd. Mijn vrees is waarheid geworden, daar de gedachte in Suriname op klaarlichte dag en van mijn vakantie genietend overvallen te worden nu werkelijkheid is geworden. De drang om mijn vakantie elders te vieren ging overheersen.
  Surinamers zijn domme mensen en snijden zichzelf in eigen vingers. Deze man was in Suriname om het toerisme te promoten en zou juist beschermd moeten worden. In plaats daarvan hebben onverlaten deze man overvallen. De drang van de toeristen om naar Suriname te gaan is hierdoor juist afgenomen. Suriname Joe o fier ing in joe zakka.


  Maak melding

 8. Tantr Ludwina foe aHeigeweg na wang paarse wojo viswijf sa e jepi ndp foefoeroe mang kon klaar. Na soso lobi eng baas schijt en druiperige pis dat joe no mang meki onderscheid? Na so ndpsma tang, onverbetelijk misdadig besmet met het ddb misdaadvirus. Oma taki. Ach libie a motjo paars winthe, na soso ka a verklaar. Opa bari lafu, a no beng hossel seri eng srefi na Krabbesteeg en ondro brothje foe Wijdenbosbrug gi wang paarse banaan. Mi denki so, oma lafu bari. Alla ndpsma na hoeren en hoerenlopers naast de paarse coerbusiness roven, stelen, bedriegen, bedreigen, moorden, drugsdealen, kortom de paarse core business is ddb de misdadiger beschermen en navolgen zoals zoon en stiefzoon in de misdaad. Ludwina jo ka te joe lobi baas eng paarse ka.


  Maak melding

 9. john, jij bent iemand die contra de realiteit leeft, een surrealistisch en doorzichtige vlegel. Dan kijk jij nooit naar “Opsporing verzocht” in jou Sodom en Gomorra. Alleen in jou VS (Vuile Staten) heb je dagelijks (let wel: dagelijks) tientallen moorden.

  Ga maar daar naartoe en hou zoals gebruikelijk je laffe snater dicht. Als het jou geliefde Sodom en Gomorra en/of de VS (Vuile Staten) betreft waar de misdaad haar hoogtijdagen kent, kijk jij zoals het een lafaard betaamt, de andere kant op. “Nooit gezien, nooit van gehoord.” Daarom kan Suriname schepsels als jou missen als kiespijn. Dus niet getreurd, fantast.


  Maak melding

 10. Loekoe fa a law oom Ludwig van Abrabroki é go tekeer. Ai verterie alla sani sa é psa na Abrabroki. Ai tang dring foe a front periode, a zeven even. Oma bari lafoe…… mek’a tang na Abrabroki, a law mang. Opa bari lafoe …….. lesi dja na ondro-sé fa oom Ludwig van Abrabroki nooit no lerie manirie. Oma bari lafoe baka,…… na wang ziekie front oema-widji.

  Tantr Ludwina foe aHeigeweg na wang paarse wojo viswijf sa e jepi ndp foefoeroe mang kon klaar. Na soso lobi eng baas schijt en druiperige pis dat joe no mang meki onderscheid? Na so ndpsma tang, onverbetelijk misdadig besmet met het ddb misdaadvirus. Oma taki. Ach libie a motjo paars winthe, na soso ka a verklaar. Opa bari lafu, a no beng hossel seri eng srefi na Krabbesteeg en ondro brothje foe Wijdenbosbrug gi wang paarse banaan. Mi denki so, oma lafu bari. Alla ndpsma na hoeren en hoerenlopers naast de paarse coerbusiness roven, stelen, bedriegen, bedreigen, moorden, drugsdealen, kortom de paarse core business is ddb de misdadiger beschermen en navolgen zoals zoon en stiefzoon in de misdaad. Ludwina jo ka te joe lobi baas eng paarse ka.


  Maak melding

 11. @ Baas Wim

  In de VS wonen ook 600 maal meer mensen dan in Suriname met extreem grotere verschillen in sociale en economische status.

  Dit soort overvallen doen Suriname geen goed omdat het Via Whats App al onder de helle Surined gemeenschap gedeeld is en er echt mensen weg gaan blijven zolang een roverhoofdman president is.

  Door de mensen die nu weg beginnen te blijven en die elders voor hun vacantie geld een veel betere ervaring op doen blijven steeds meer mensen weg. Zie wat voor impact dat heeft op Suriname.

  De economie draait voor een heel groot deel op geld uit Nederland (vacantie, lang verblijf ouderen en familie steun). Door het instorten van de economie naar bijna de helft van Vene per 2010 wordt het aandeel van de economie van uit d SuriNed portemonnee steeds groter. Ik vermoed ondertussen 15 tot 20% en dat is heel wat meer dan de mijnbouw en olie bijdragen.


  Maak melding

 12. De Puinhopen Van 7 Jaar Desie Bouterse

  Beste lezers

  Dat er zulke tafrelen zich voltrk in de binnenstad van Paramaribo,.. getuigt dat het regiem Bouterse Van alle kanten vaalt.. deze president slaagt er nergens in.. hij heeft nix waar kunnen maken..

  Het enigste waar deze president in is geslaagd.. is om zijn eigen positie veilig te stellen.. of trouwens,, daar zet ik ook mijn vraagtekens ahter..

  Ik ben van mening dat de druk op gevoerd moet wrdn.. verder ben ik van mening dat de druk niet alleen van het volk moet komen.. maar ook van uit de media.. alle Radio stations .. alle Tv stations mtn de druk helpen opvoeren… Dat Deze President Per direckt mt aftreden..


  Maak melding

 13. Zo promoot je in Suriname het toeristen. Elke toerist is vogelvrij en potentieel slachtoffer van dat minderwaardige volk. Daders zullen binnenkort een lintje en oorkonde ontvangen van hun grote voorbeeld Desi en daarna ….zand erover. MISSELIJKMAKENDE CULTUUR….,


  Maak melding

 14. Dit is te erg!
  De boeven zeg maar gerust moordenaars zullen nooit opgepakt worden.Zoveel moeite gaat de politie niet doen,ze zijn bang voor de boeven.


  Maak melding

 15. Heb al meermalen gezegd dat het zo ontzettend zwak is om de criminaliteit in Suriname goed te praten door het benoemen van de criminele daden vanen in andere landen.

  Wat men vergeet is dat Suriname een zeer dun bevolkt land is. En toch is haast elke dag te lezen dat er zich weer een roofoverval heeft voorgedaan. Soms wel meer dan 1 op een dag.

  Ben voor het laatst in 2008 met vakantie geweest, maar Suriname ziet mij niet meer terug.
  Behalve de frequente criminaliteit houden ook de hoge ticketprijzen mij tegen om dat land opnieuw als toerist te bezoeken.
  .


  Maak melding

 16. Baas Wim,
  Ik ben geen fantast maar een realist. A no mi, ma joe o fier eng ien joe sakka wanneer al die toeristen wegblijven. Ik begin mij ook te schamen dat ik in Suriname geboren ben. Bent u bang voor de realiteit. Ik heb in ieder geval geen zin om door een of andere gekke en werkschuwe Surinamer neergestoken te worden na een bezoek bij een pinautomaat.


  Maak melding

 17. Even voor alle clowns die steeds lullen over SWITI Sranan.Google president DIK Trump ( VS ) samen met Azerbaijan,Kazakhstan en dan gaan jullie door naar Nederland.Als jullie SWITI Sranan steeds weer willen neerzetten als een land waar alleen maar criminaliteit voorkomt dan geef ik jullie het advies om dan heel goed te lezen wie er allemaal deel uit maken van een criminele organisatie.En niet komen zeggen dat het fake nieuws is.De waarheid kan soms heel pijnlijk zijn vooral als blijkt dat de VS en Nederland gebruikt worden om geld wit te wassen voor lieden uit deze landen .Dus niet meer lullen over SWITI Sranan.Een hoop van jullie je verstand is beperkt met wat er gebeurt in SWITI Sranan waardoor jullie niet op de hoogte zijn wat er daadwerkelijk in de wereld gebeurt.Verrijk je kennis en inzicht als je wil deel nemen aan een discussie.Overal in de wereld zijn er criminelen.


  Maak melding

 18. @Misterbojo
  Jou soort hebben dan het gedrag van de witteman overgenomen,na eeuwen en de zwarte mens is nog steeds bezig de schuld van hun niet goed gedrag aan anderen te geven.Zijn jou ouders ook zulke criminelen geweest en heb je hun criminele gedrag overgenomen misterbojo?!


  Maak melding

 19. @Tante Ludwina
  Geen slaappillen ingenomen vandaag?Ga slapen jij liefhebster der criminelen!!Soso ka leg je uit hier..en schrijf gewoon in het nederlands!.


  Maak melding

 20. Ik moet altijd lachen als men het heeft over switi Sranan.
  Zo switi is Sranan niet meer, gezien de vele roofovervallen en moorden.

  Ik laat me zeker niet wijsmaken dat het elders in de wereld ook switi is, maar Suriname met een gering aantal inwoners spant wel de kroon.

  Dit is en blijft mijn mening.


  Maak melding

 21. Betreffende diplomaat kwam net van een cambio.
  Dus die criminelen liggen op de loer bij de cambio’s, vakantiegangers jullie zijn gewaarschuwd.

  De politie moet iedereen die onnodig rondhangt bij de cambio’s verwijderen en extra beveiliging plaatsen.
  Drive- through- cambio, of hoe dat ding heet is nu veiliger.

  Binnenkort wordt er door diverse landen gewaarschuwd voor de criminaliteit in suri, dan is het afgelopen.

  Wanneer de pres van een land aangeeft dat de krijgsmacht ‘grappig’ is en niet serieus genomen moet worden, dan zullen er altijd mensen zijn die dit (letterlijk) aannemen; “want baas hebt gezegd”.


  Maak melding

 22. @ Parbo

  “Onze regering moet maar eens bellen met Duterte. Even een schoonmaak houden. Alle rovers een kogel geven”

  Los van het gegeven over hoe legaal en effectief de methode Duterte is zult u bang moeten zijn dat er heel wat NDPers op de korrel genomen worden.


  Maak melding

 23. JoJo, onder toeziend oog van jou westerse stro-mannen worden ongedekte dollars voor miljarden gedrukt, vele malen meer dan alle velletjes toiletpapier bij mekaar. Om te weten dat één (1) rol duizenden velletjes heeft, ga maar na. Dit systeem houdt de westerse economieën in leven. En jou als achterlijke baviaan die ook zit te luieren in je westerse luie stoel, denkt anderen de les te mogen lezen. Eén US – dollar mag je gerust zien en vergelijken als hooguit een velletje toiletpapier.

  Jou manke criminaliteitsvergelijkingen hebben het niet over de 570 coffeeshops in jou Sodom en Gomorra en in Suriname niet één (1), waar jij Suriname over kunt verwijten.

  Men zal jou nooit betrappen dat jij kritiek uitoefent op jou zedendelinquent president van de VS (Vuile Staten).

  Na z’n presidentsperiode is in cijfers uitgedrukt, ongeveer een kwart van de totale Surinaamse samenleving om het leven gebracht. Daar geef je jou zedendelinquent niet de schuld van. Maar zou een mug jou steken in Suriname, is Bouterse de schuldige.

  Dus als je buurman met z’n arm gezin twee kinderen heeft, waarvan er één (1) in de gevangenis zit en jij met jou welvarend leventje hebt tien (10) kinderen, mogen er volgens jou berekening minstens vijf (5) ongestoord de bak in.

  Gezien jou doorzichtige lastercampagne tegen de Surinaamse President jou enige drijfveer is, verwacht niet dat het zoden aan de dijk zet bij de weldenkende en rechtgeaarde Surinamer.

  Surinamer ben je ongeacht waar je woont, of, je bent het niet. Niemand gebruikt z’n z’n nationaliteit als het je wel gaat. Elk land waar men vandaag de dag staat had het ooit slechter of beter. Maar jij schijnt Surinamer te zijn, alleen wanneer jij van Suriname denkt te kunnen profiteren.

  Conclusie: jij bent domweg de gruwelijke vorm van een lafbek.


  Maak melding

 24. OPVALLEND :

  Dezelfde IDIOTEN die MASSAMOORD Op SURINAAMSE STAATSBURGERS, ONGESTRAFT willen laten, zijn hier bezig ZWARE GEWELDS-MISDRIJVEN tegen BURGERS GOED TE PRATEN !

  PAARSE HANDLANGERS, UN SIKI, BUN SIKI !!!!!!!!!!

  PS : Het Paarse FAILISSEMENT leidt tot zware CRIMINALITEIT en NORMVERVAGING !

  NO WAN INKRI US $, E KONG BINNE !!!!!!!!!!


  Maak melding

 25. Voor mij voorlopig geen Su meer. Ik verkoop nu alles onder kostprijs. Ik denk meer aan de middellandse zee te gaan vertoeven… Het gaat absoluut nooit meer goedkomen.


  Maak melding

 26. @Baas Wim, je schrijft::::JoJo, onder toeziend oog van jou westerse stro-mannen worden ongedekte dollars voor miljarden gedrukt, vele malen meer dan alle velletjes toiletpapier bij mekaar.
  -Dat er in Nederland geld wordt gedrukt klopt, maar niet achter gesloten deuren en alles is transparant, dit kun je niet zeggen van Bouterse en co.

  Ook schrijf je::::Eén US – dollar mag je gerust zien en vergelijken als hooguit een velletje toiletpapier.
  Zonder deze toiletpapier is Suriname nergens, omdat hun handel in vreemde valuta betaald moet worden.

  Je schrijft ook::::Surinamer ben je ongeacht waar je woont, of, je bent het niet. Niemand gebruikt z’n z’n nationaliteit als het je wel gaat.
  Waarom doen ze dan moeilijk als mevrouw Neus de straat op gaat om te protesteren tegen het beleid van jou baas Bouterse????
  Tegen mevrouw Neus is ook geroepen dat zij het land Suriname moet verlaten, omdat zij een Nederlander is.

  =Liever die 570 coffeeshops waar je binnen gewoon legaal je spul kunt kopen dan velen die in Suriname wild west leven en illegaal op hoeken van de straten dealen.

  Verder kun je Suriname NIET vergelijken met Nederland Amerika of andere grote landen waar er miljoenen mensen in wonen.

  Je weet heel weinig wat op de wereld gebeurd en als je echt van Suriname houdt sta je niet achter een moordenaar die aan het hoofd van het land staat.
  Dit kun je niet zeggen van Nederland en Amerika.

  @@Baas Wim, als Nederland zijn sancties zou doorvoeren en alle gelden, dozen en de landingsrechten zou in trekken is Bouterse binnen twee maanden van het toneel en sommige NDPérs zelfs zullen het niet pikken.


  Maak melding

 27. Law tante Ludwina foe Heiligenweg.

  Loekoe fa a law Tante Ludwina foe Heiligenweg é go tekeer tapoe a forum disie. Ai verterie alla sani sa é psa na misdadige ndp tingi dibri oso. Ai tang dring ddb paarse druiperige pis sinds 2010, a zeven even. Law sikie Ludwina e bari lafoe…… mek mi tang soso lobi en libi in ddb paarse varkensstal, mi na law ndper.. DDB e bari lafoe alla dong aanhangers sa e tang teki eng paarse ka hihi…….. jeri dja sa Ludina nooit no lerie normaal manirie, ma na dagu partij manirie. Foeroe anti ndpers e bari lafoe baka,…… Ludwina na wang ziekie ddb – ndp oema-widji sa e lobi go paars oerdom tekeer. Ai verterie alla sani sa é psa na berm Ocer na Bakkana tori.
  Na wang paarszieke misdaad/moord aanbidster die paarsdomme Ludwina of niet, hihi.
  Opa taki alle ndpers zijn oerdom paars ddb bezeten.
  Oma taki, na soso sikie sma.


  Maak melding

 28. Baas Wim

  U leest selectief. Als de Multinationals aan de beurt komen ben ik niet pro westers etc.
  Als ik genuanceerd over slavernij (toe en ook NU) schrijf zul je kunnen lezen dat ik niet pro westers denk.

  Als Surinamers die herkenbaar elders wonen bij een stapel vuil in de Domineestraat extra vuil leggen worden ze door lokale Surinamers de maat genomen tot zelfs uitgescholden.

  Ik hield Para slechts een spiegel voor. Ik

  Baas Wim Paraman verwijt veel maar kijkt niet in de Spiegel.
  Ik vind het niet erg dat er geholpen wordt voor serieuze zaken en daar zal ik niemand op aankijken.

  Baas Wim ik ben niet blind voor de daden van de VS en hoe zij veel onrust in de wereld brengen door hun superioriteits-gevoel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.