vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijCrowdfunding NAKS NL voor afscheidsbijeenkomst Wilgo Baarn

Crowdfunding NAKS NL voor afscheidsbijeenkomst Wilgo Baarn

-

Does Travel - naar Suriname

Vorige week overleed cultuurguru tevens Naksicoon Wilgo Baarn op 71-jarige leeftijd. NAKS Nederland organiseert op dinsdag 18 juli een afscheidsbijeenkomst voor Baarn. Een gelegenheid die zij ook willen aangrijpen om de kernwaarden van deze organisatie op een waardige manier uit te dragen. Hiervoor is er een bedrag van €4500,- nodig waarvoor crowdfunding wordt ingezet.

U bent uitgenodigd om deze unieke afscheidsbijeenkomst – die simultaan loopt met de uitvaart van Wilgo Baarn in Suriname – op dinsdag 18 juli aanvang 18.00 bij te wonen in de ‘Bonte Kraai’ in Amsterdam Zuidoost. De kas is niet toereikend en daarom doet NAKS NL een beroep op uw gift! Doneren kan via deze link.

NAKS is een culturele en vormingsorganisatie die zich reeds 70 jaar in Suriname en inmiddels ook buiten de grenzen m.n. in Nederland inzet voor de verhoging van het sociaal-cultureel bewustzijn in relatie tot duurzameontwikkeling van Surinamers in het algemeen en van de Afro-Surinamers in het bijzonder.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Wat jammer dat deze man die zo veel gedaan heeft voor zijn cultuur ,met name de creoolse bevolking, nu door zijn achterban in de steek wordt gelaten. Het is maar 4500 euro. Als jullie zoveel re s pec t voor deze man dan is 4500 euro een peace of cake. Waar hebben jullie over. Of een feestje geven en 10.000 euro verdienen en vervolgens derest ik in jullie eigen zak stoppen.


    Maak melding
  2. Nee hebben ze niet.
    ZE ZIJN ALLEEN MAAR BEZIG MET BAAS DOE AF MOET TREDEN.
    MAAR IETS POSITIEFS DOEN VOOR HUN EIGEN MENS DOEN ZE NIET.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES