dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSuriname doet niet mee aan Carifesta op Barbados

Suriname doet niet mee aan Carifesta op Barbados

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 jun – Suriname doet niet mee aan de eerst komende editie van het grootste Caribische kunst en cultuurfestival Carifesta, dat van 17 tot en met 27 augustus op Barbados wordt gehouden. Er is geen geld voor deelname. Het wordt de tweede opeenvolgende keer dat Suriname niet officieel vertegenwoordigd is: in 2015 in Haïti en dit jaar.

Minister Robert Peneux van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur zegt in eenn interview met de lokale pers dat hij zich wel ervan bewust is dat Suriname een enorme bijdrage kan leveren aan Carifesta en staat er ook bij stil dat ons land in 2013, het grootste Carifesta ooit heeft georganiseerd. “De begroting van het directoraat Cultuur is nog niet goedgekeurd. Bovendien, als we gaan moet het goed zijn”, stelt de minister.

Het verzoek van het Carifesta-kantoor om mee te doen is ook heel laat ontvangen. De uiterste inschrijfdatum van 15 mei was toen ook al verstreken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Geen geld, geen gezicht….In eigen land was het niks geworden. Geld, bestemd daarvoor verdween in de corrupte zakken. Wat moeten ze in het buitenland gaan doen? Ook niet om voor geld of leningen te bedelen….


  Maak melding
 2. Suriname is in e’e’n of ander verval terecht gekomen met deze gasten .het is heel erg jammer dat we geen deel kunnen nemen want er is geen geld .hoelang nog met deze mensen die zich elkedag verrijken met staats middelen en het volk mag dood gaan .


  Maak melding
 3. Volgens de pathologische staatsleugenaar Hoefdraad was er toch ineens weer voldoende geld in de staatskas en het IMF niet meer nodig???? Of hebben die paarse ratten dat inmiddels ook alweer leeggeroofd????


  Maak melding
 4. Niet doen! Anders blijft er geen geld meer over voor andere dingen, zoals het uitbetalen van salarissen, pakketten en tjoekoes voor de volgende verkiezingen, maar vooral om de zakken te vullen. Er is geen gat meer te creëren ergens. Alle mogelijkheden zijn al benut…..


  Maak melding
 5. Wat verwacht je dan? Ze moeten nog velen rekeningen van Carifesta in Suriname nog betalen.

  Anderen hebben tijdens Carifesta in Suriname hun slag stevig geslagen en hun persoonlijke eigen financiële belangen voor de rest van hun leven voor zichzelf en familie veilig gesteld. Zweef taki. Nak Dagoe, Broko Bana voetbal tapoe Saksie way, Me Taigie!. Sun Faja!, Ze wisten dat ze een tweede Carifesta kans in of buiten Suriname never, nada, nooit, nunca, nul, negatief, notie meer krijgen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 6. bij Graanoogst (Graai Oogst) is het elke dag Carifesta feest.
  Het CLAD rapport gebruikt hij als toiletpapier.
  De farao al Bouta heeft zijn deel hiervan ook gehad, dus zand erover. Laat het volk maar stikken!

  ONE MAN ONE VOTE!


  Maak melding
 7. Hoe is het met onze economen, of waren het weer anderen die een puinhoop van Staats financiën maakte, alles aan de kant en ga opnieuw beginnen, maar niet met de corrupte ouwe garden, geef de jongeren de kans, en zorg dat dat je een controlerende instantie hebt, die inkomsten en uitgaven kan controleren, er is in suriname niemand die iemand controleerd
  En betreft allen kleuren en gezinte


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES