do 22 feb 2018 04:02
post thumbnail

Bollywood Weekender: allerlaatste cottages beschikbaar

0

Noteer het weekend van 30 juni t/m 03 juli 2017 maar alvast in de agenda, want de tweede editie van Bollywood Weekender is een feit! De 1e editie van Bollywood Weekender was een groot succes en volledig uitverkocht. Deze 2e editie wordt nóg bigger and better! Een heel weekend Bollywood, 500 cottages, meer dan 100 activiteiten, 3 podia simultaan, 3 wereldkeukens, 3 Bollywood Pool party’s, 3000 man, vele workshops en party’s.

Nu wordt niet een deel, maar een volledig bungalowpark (De Limburgse Peel) van Center Parcs omgetoverd tot een bruisende en paradijselijke Bollywood Village met fantastische optredens en activiteiten.

Vrijdag 30 juni vanaf 15:00 uur wordt je warm welkom geheten met Taza. Je kunt dan rustig inchecken en je spullen naar je cottage brengen. Vanaf circa 18:00 uur barst het feest echt helemaal los. Zijn jullie vrijdagavond erbij bij o.a. Freddy Moreira, Trafassi, Avishkar en Orquesta Brasza?

Zaterdag zijn er vanaf 11:00 uur allerlei activiteiten te doen, zoals Yoga morning rituals, kids activiteiten en Surya Namaskara. Naast dit speciale Bollywood programma geniet je uiteraard ook van alle faciliteiten van Center Parcs De Limbugse Peel. Neem een verfrissende duik in ons subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en geniet van een potje bowlen. Van 16.00 tot 21.00 is er een Bollywood Pool Party, voor women only. Vanaf 18.00 uur zijn er weer volop super live optredens van onder andere F1rstman, Indian Eagles, Beat Machine, Eagle Musicians, Beatrockerz en Danza. Wij gaan tot de late uurtjes door met geweldige DJ’s en verrassende live optredens.

Zondagochtend zijn er voor de echte diehards nog allerlei leuke activiteiten geregeld, zoals Yoga Nidra, kizomba course, Bollyfit women only en kids workshops. Daarna gaan wij weer verder met feesten en het weekend afsluiten met live acts van onder andere Next Time, Dewindersingh, Express, Gentle en Ashiq Brothers.

Meer informatie of direct boeken? Dat kan via de website van Bollywood Weekender: www.bollywoodweekender.nl

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com