dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAptijt uit Suriname deze zomer in Nederland

Aptijt uit Suriname deze zomer in Nederland

-

Does Travel & Cadushi Tours

De bekende kaseko/kaskawi-band band Aptijt uit Suriname komt deze zomer naar Nederland! Van 10 juli tot 10 augustus staat Aptijt op diverse plekken in Nederland zoals het Kwaku festival in Amsterdam en op de officiële Zomercarnaval PRE-Party op vrijdag 28 juli in de Maassilo Rotterdam.

Aptijt uit Paramaribo is Suriname’s populairste kaseko/kaskawi-band. Zanger/bandleader Michael Deira staat garant voor een aanstekelijk kaseko-concert. Aptijt was in Suriname in 2008 ‘Band of the Year’. In Europa stonde ze reeds 4 keer op de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten en in 2012 op het hoofdpodium van Zomercarnaval Rotterdam.

Hun hit “Boeke” is sinds 2003 een wereldhit en werd in 2013 als remix uitgebracht door Topnotch:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES