zaterdag, februari 24, 2024
HomeFotoStamhoofd Trio Inheemsen bij minister

Stamhoofd Trio Inheemsen bij minister

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het stamhoofd van de Trio Inheemsen in Suriname, Asongo Alalaparu (l), heeft op woensdag 14 juni zijn zoon Jimmy Toeroemang (r), voorgesteld aan minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (m) als zijn opvolger. De kennismaking vond plaats tijdens een beleefdheidsbezoek van de stamleider aan minister Dikan.

De bejaarde Alalaparu gaat gebukt onder een kwakkelende gezondheid. Hij heeft de minister laten weten dat hij niet meer de sterkste is, maar dat hij nog enige tijd kan meegaan. De gedoodverfde opvolger loopt nu stage en zal pas op de voorgrond treden als zijn vader er niet meer is.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. Hieraan kunnen de marron stammen een voorbeeld nemen hoe een opvolging geregeld wordt.Bij hun is het een steeds terugkomen probleem.So so Afrikaanse toestanden.Daar moeten de presidenten die de verkiezing verloor door buitenlandse militairen verjaagd worden.Anders laten ze de stoel niet los.


  Maak melding
 2. Deze heerschappen hebben een HANGMAT rug,..werken ho maar.maar een bordje PEPREWATRA,en een flesje BORGOE doen wonderen.ha ha haaa..humor moet zijn.love them brothers diesie,ding mang neh spang nanga NEKS.


  Maak melding
 3. De regels van opvolging bij de Trios zijn mij niet bekend. Volgens een krant had de opperhoofd een kleine kring van kandidaten willen hebben. Maar een grote groep stelde voor zijn zoon te laten opvolgen. Er zijn geen vaste regels dus.

  Een vreedzame opvolging is een goede oplossing. Er staat nergens geschreven dat de stagiaire wordt betaald. Mijn vraag is wat doet de opperhoofd? Hoeveel salaris krijgt hij?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES