dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWaarneming Surinames ministerie van Justitie kan beginnen

Waarneming Surinames ministerie van Justitie kan beginnen

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 9 jun – De waarneming van minister op het ministeire van Justitie & Politie kan officieel van start gaan. Het beheer van het ministerie is formeel toch nog overgedragen. De laatste minister, Eugène van der San, vertrok zo spoorslags, dat hij ‘vergat’ de overdracht te doen. Het is nu goed gemaakt.

Jerry Miranda, die officieel fungeert als plaatsvervangend minister van Justitie & Politie heeft het beheer overgedragen aan zijn collega Ferdinand Welzijn. Welzijn is minister van Handel Industrie & Toerisme. Hij zal waarnemen op Justitie & Politie totdat een nieuwe minister is benoemd. Volgens een persbericht van het ministerie is het protocol van overdracht getekend.

Welijn kreeg onder meer een kopie van het organogram van Justitie & Politie, het concept beleidsplan 2016-2020 en de begroting. Wanneer een nieuwe minister wordt benoemd, is niet bekend. Geruchten op social media wilden dat parlemenslid Rashied Doekhie (NDP) gedoodverfd was. Maar dit is ontkend door het Nationaal Informatie Instituut. Er wordt nog uitgekeken naar geschikte kandidaten.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

29 REACTIES
 1. Welke minister kan keihard optreden tegen de misdaad en roofovervallen. Het is geen makkelijke klus. Gezien een grote groep Surinamers voor de rechten van de rovers en criminelen zijn.

  Voor criminelen heb je best wel veel organisaties die hun belangen behartigd en opkomt voor ze.. Slachtoffers hebben geen rechten, daar bestaat geen organisatie voor, heb ik gemerkt toen ik beroofd en mishandeld werd.

  Om criminelen en rovers keihard aan te pakken zal er een grote weerstand zijn bij een grote groep van de bevolking wiens familie en vrienden dus aangepakt gaan worden. Ik begrijp wel dat deze ministerpost zeer moeilijk is. Maar als je droomt van een tweede Dubai en economische vooruitgang en ontwikkeling wil krijgen zal het zeer nodig zijn.

  Ik heb gehoord dat chinezen nu massaal naar Guyana verhuizen, weet niet of het waar is.


  Maak melding
 2. Iedereen is benieuwd wie ze uit de hoge hoed te voorschijnhalen.

  Dat de chinezen massaal naar Guyana verhuizen is deels waar. Alleen niet vanwege de criminaliteit. Guyana is een stuk crimineler dan Su.


  Maak melding
 3. Sang, nieuwe episode in Suriname en straks meer stemmen voor Bouta !!
  Cubaanse vluchtelingen vragen asiel in Suriname ! Dus wij Surinamers zullen deze asielzoekers, die niet mogen werken, hun levenlang verzorgen en hun overgekomen(gezins-hereniging ) ook !!


  Maak melding
 4. Perspectieven,daar gaat het over.Straks gaan de Guyanese misdadigers in de olie industrie werken en hun snel verdiende geld in de chinese winkels uitgeven.
  Voor de rovers en de slachtoffers zijn er goede en positieve vooruitzichten.Dus betrekken beide hun stellingen.
  In Sur. blijven is kiezen voor deze neergaande trend wat we nu hebben.


  Maak melding
 5. Je blijft lachen om die poppenkast.

  Wie kent deze nog?
  Een kippenneuker = een HAAN
  Een geitenneuker een Maroc HAAN
  Een mierenneuker, JoHAAN Cruijff
  Enz.

  Sinds kort toegevoegd,
  Een bombelneuker, Van der SHAAN.


  Maak melding
 6. @Onbenul
  Santokhie, de nieuwe min.v.Juspol…..

  vrijdag 9 juni 2017 om 22:47 uur.
  ………………………………………………………………………………….
  Schrijf dat maar op je buik !
  IDIOOT !


  Maak melding
 7. Curuculum vitae,

  Deze moeten gepubliceerd, zodat een ieder weet wat de achtergrond van een persoon is die een openbare functie bekleed, zodat niet iedereen maar wat rond roep toetert


  Maak melding
 8. Natuurlijk zijn de ndpers bang dat Santokhi de nieuwe juspol wordt. Hij,santokhi is de enige voor wie ze bang zijn,de rest zijn de poppetjes van bouta en Mansaram,de keuze van @Damsco pannekoek,ha haahahaaaa…die is een persona non grata zoals je baasje ,wij nemen je sharmila mansaram niet serieus.Ze mag de ndp soap opera joinen ,ze gaat na een week of toch ontslagen worden zoals het gebruikelijk is bij de ndp!


  Maak melding
 9. Een gozer die op Sjienie lijkt, loop zwaar overspannen bij het Flatgebouw Kruitberg.. Een Anti zei tegen een Mokkro dat die vroeg naar kruit voor zijn kort lontje en Anti zei, hij weet waar zijn huis woont. Komt, goed, komt goed.

  Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid staat op zijn naam dat hij de mini ster van JustPol is geweest die het kortst gediend heeft. Dat record van JustPol staat op zijn naam. Dat Gouden Medaille hangt als een molensteen om zijn nek.

  Vraag: Ken je die man die het kortst mini ster van Just Pol geweest is?
  Antwoord: Ik niet!

  Gegokt En Verloren

  Sari (His)Tory

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 10. Aloha……Aay mi Pappie. De juiste min.van Juspol is zonder twijfel de alom bekende Animeer dame Sharmila Mansaram.
  Want zij is zo,n geile tante,dat de Pres Bouta zelfs weet,dat haar Slipje altijd nat is. Waaaaaaaaaaaaw!!!
  Dus Sharmila kan de Boeven en Criminelen heel simpel vangen. Normaal zal ze langer op Juspol blijven. Logisch he!!!!


  Maak melding
 11. er doen geruchten voor in ons land, dat die korte lont inmiddels in Nederland woont bij zijn vrouw en kinderen..

  hij is als de bliksem vertrokken uit sme..


  Maak melding
 12. @ Damsco

  Sharmila Mansaram !!!! enige.

  En verder niemand !!!!

  Geen Olifant en Ezel.

  Wat ben ik blij toe, dus jij komt niet in aanmerking
  voor de Mini –ster schap !

  Jacko


  Maak melding
 13. @ Kevin ….. dat de chinezen massaal naar Guyana verhuizen is deels waar. Alleen niet vanwege de criminaliteit ……………..
  **********************************************************************
  @ Kevin …. je bent voer voor psychologen …. believe me !!!
  Misschien kunnen ze je uit die ONTKENNIGS FASE ” helpen.

  Het wordt wel …. a hell of a job !!!!


  Maak melding
 14. @ Damsco ….. alles uit de VHP …. met verval datum …. wordt met dank door de Nationale Dieven Partij ontvangen en geprobeerd wordt “het” te upgraden. Think about it !!!!!

  @ Kevin zou zeggen … foei toch ……!


  Maak melding
 15. In Suriname doen ze aan komedie en grappenmakerij.Iedereen kan minister of president worden ook al heb je geen verstand van zaken.Vind je het gek dat het land niet vooruitkomt onder Bouterse en zijn loopjongens en meisjes.Ze verrijken zichzelf ten kosten van alles.Zolang Bouterse de president is komt het nooit goed in mijn geboorte land.Die man moest al lang aftreden want hij kan het land niet goed besturen.De domme massa die op zijn partij hebben gestemd huilen elke dag van verdriet dan ze zo een fout hebben gemaakt.Die geesten van die doodgeschoten Surinamers in 1982 slapen niet en daarom gaat het zo slecht.Opstappen moet Bouterse in het belang van het land.Dat is mijn advies aan die domkop en boef.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES