Cocaïne uit Suriname en Guyana onderschept in Jamaica

40
Weer grote partij cocaïne uit Suriname ontdekt in NL

PARAMARIBO, 6 jun – De Jamaicaanse douane heeft tientallen kilogrammen cocaïne onderschept. Dit meldt de Times of Suriname. Het gaat om ruim zeventig kilogram aan verboden waar. Deze werden ontdekt in vier vrachtcontainers die verscheept zijn op de route Suriname – Guyana – Jamaica. De Jamaicaanse autoriteiten hebben een diepgaande onderzoek ingesteld.

Het onderzoek duurt nog voort. Voorlopig zijn nog geen personen aangehouden. Dat het gebeurt op den duur, wordt niet uitgesloten. De cocaïne heeft een straatwaarde van ruim tien miljoen dollar en moest vermoedelijk doorgevoerd worden naar de Verenigde Staten van Amerika. De containers zijn afgeleverd in de Kingston Freeport Terminal. Daar zijn ze vrijwel meteen onderworpen aan strenge controle.

Twee van de containers kwamen uit Suriname. De andere twee zijn afkomstig uit buurland Guyana. In één van de containers uit Suriname werd een rugtas aangetroffen met negen pakjes cocaïne. In de andere zat ook een rugtas waarin vier pakjes werden gevonden. Een container uit Guyana bevatte een reistas met daarin maar liefst drie en veertig pakjes. In het koelsysteem werden nog eens tien pakjes ontdekt.


40 REACTIES

 1. Hoefdraad zegt we hoeven ons niet druk temaken dat we op de black list voorkomen .wat denkt hoefdraad dat surinamers leefhoofden zijn we zijn al moe van alle leugens daarom zit pres gevangen in eigen land want die kan geen enkel kant meer op .


  Maak melding

 2. DDB1 en DDB2 mission failed!!
  ha hah…
  @Kevin, je baasje blijft het proberen .@Redskin heeft het al gezegd …wat je baasje allemaal doet om aan zakgeld te komen.!


  Maak melding

 3. VandeSan zal verwijzen naar andere landen waar dit ook gebeurd: “niets aan de hand”.
  Wellicht heeft hij al wat figuren op het oog die betrokken zijn bij het smokkelen. Natuurlijk zijn vijanden.


  Maak melding

 4. Beter een olifant dan een ezel.Een olifant heeft van nature de predispositie om te zorgen en te beschermen, hetgeen de paarse ezels niet hebben: Jo schaamteloze kakkerlak, Kevin.


  Maak melding

 5. Ergens bang voor Ganesh? Dat je alleen nog maar kunt schelden?
  Maar je geeft het zelf al aan: “predispositie”
  Zoek maar eens op wat het woord betekent.
  Je ondermijnt jezelf en de kudde Olifanten van de (Veel Hãathie Paagal) door dit woord te gebruiken.


  Maak melding

 6. @ Ray,

  Wij zijn “muisstil” omdat we afwachten welke koppen er gaan rollen binnen de Olifanten Partij (Veel Hãathie Paagal) nadat er $ 10.000.000,= verloren is gegaan uit de partijkas


  Maak melding

 7. De contacten zijn al gelegd met de Russische Mafia !! Ze zijn in aantocht !! Poppie-aanplant (geleerd in Afghanistan) zal beoefend worden door de “wakamangs” op de 50 ha die zij van Baas hebben gekregen !!
  Misieka-Dubai is in zicht voor de paarse kakkerlakken !!
  Hoogbejaarde Eugene,korte tollie-lont, wordt de toezichthouder op de velden immers “Tigri Barba” staat in de startblokken om over te nemen als miin J/P. hij had zelf verklaard dat de President hem had aangesproken met ” mijn Minister” in de wandelgangen van DNA ,hij rekende toen al op dat de Volks President Silos zou ontheffen en hem “Tigri Barba ” zou benoemen !! Hij voelde zich al zeer vereerd met de titel, “mijn Minister” !!


  Maak melding

 8. De volgende verkiezing wordt gratis cocaïne uitgedeeld zodat de NDP weer de verkiezingen gaat winnen.

  Het land is na 1975 naar de klote geholpen, stelletje imbecielen. Land bouw je niet op met feesten en beesten zoals het voorkomt in dat donkere continent !!!


  Maak melding

 9. @ Capreeka,

  NDP speelt sinterklaas met bouwpercelen !! Daarmee wint hij duizenden stemmen en dus ook de komende verkiezingen !!
  In alle kiesdistrikten verslaan ze met deze achterban de NPS,VHP. PL en de Todo-partijen !!
  Ik hoor niemand praten over de verraders van BEP die vandoor zijn gegaan met de V7 stemmen van door zijn gegaan !


  Maak melding

 10. Zo, alweer en voor de zoveelste keer het bewijs dat het land is verworden een narco misdaadstaat. Oma taki na droga ellende begin in de jaren tachtig en sinds 2010 is het weer schering en inslag. De nationale drugs partij is sinds haat aantreden te beklagen. Dit is nu een der paarse gevolgen voor het anti paarse volk. Op vakantie worden ze aangesproken door familie en vrienden hoe groot het moreel en geestelijk verval te beginnen bij de top, enkele ministers, assembleeleden en parlementariers. Wie e sjen no ka datie wang, moordenaar, schender van mensenrechten, leugenaar, staatskas plunderaar een bij drugs veroordeelde misdadiger wiens zoon is opgesloten in de VS voor drugs is gekozen door oerdomme paars volk tot in het tienduizendste kwadraat heeft gekozen voor deze misleider waar alnd en anti paars volk onder lijden. Ndp is de wortel en oorsprong van de misdaadvloek die het gehele land teistered. WO ka.


  Maak melding

 11. ik ben benieuwd of de pres. de moordenaar enig reactie zal geven als staats hoofd, wat er in zijn land gaande is wat betreft deze activiteiten coke genoemd.

  elk gecifiliseerd land probeert zijn bevolking te beschermen tegen dit soort criminele activiteiten, maar de Surinaamse lijder zegt nooit wat..,, het lijkt wel of hij mede eigenaar is van dit spul..

  de tijd zal het leren..


  Maak melding

 12. Zolang deze gasten het voor het zeggen hebben gaan wij surinamers het moeilijk hebben als we naar e’e’n of ander land gaan dat men neer kijkt op ons of de 100 procent controle en de honden op ons afsturen .het wordt steeds moeilijker voor de surinamer.


  Maak melding

 13. Ik hoop dat ze bij de 100% controle in de poepgat van de schaamteloze kakkerlak; slijmbal Kevin gaan wroeten. Deze kwast denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft; me hoela!


  Maak melding

 14. Al kom je 10 keer terug onder een andere naam om maar proberen over te komen dat je veel aanhangers hebt…je blijft door de mand vallen


  Maak melding

 15. je moet blij zijn, dat niemand van de oppositie zijn vinger wil branden in deze toestand waarin het land verkeert door de moordenaar geschapen, laat hij het zelf oplossen..

  jammer voor het ka volk die moet lijden,,, maar aan de andere kant zij wilden ” nog 5 ” dan krijg je dit..


  Maak melding

 16. De cocosnoten zaten verscholen in een partij rijst, pompoenen, tayerblad, amsoi, cassave en antroewas. Net zoals de jarenlange export van rijst en groenten naar Nederland. Tel uit de winst.


  Maak melding

 17. Rustig maar heren en dames, wij hebben momenteel slechts EEN enkel exportproduct !

  De rest vd economie is volledig ten gronde gericht door het wanbeleid van de paarse machthebbers !

  Kondre failliet !!


  Maak melding

 18. Klopt exact Strafu.

  De Olifaten Partij zorgt er wel voor dat wij geen export kunnen opbouwen of zelf voorzienend worden en dus overgeleverd zijn aan hun import.
  De export waar jij het over hebt is eveneens al in hun handen. Ik ben benieuwd wiens kop(pen) er gaa(n)(t) rollen na het verlies van deze $ 10.000.000,=


  Maak melding

 19. @Kevin, voorlopig heeft uw leider, Opa D een

  onherroepelijk Nederlands strafvonnis voor internationale

  harddrugshandel op zijn naam staan van ELF JAAR !

  Ook Ronnie B heeft een onherroepelijk Frans vonnis op zijn

  naam staan !

  Beide veroordeelden zijn internationaal WANTED. en hebben een Creoolse achtergrond !!!

  PS : Concludeert u daar uit dat de Coke-handel in handen is van Creolen, paarse Kevin ????????????????

  Of gaat het om Marron-geboefte volgens de NDP ??????


  Maak melding

 20. Kevin, hoezoo geen export opbouwen, hoe staat het ook alweer met de export van water, en hoe staat het met de plannen van de graniet export?


  Maak melding

 21. Kevin wil in zijn waarde gelaten worden, maar kevin laat anderen niet in hun waarde. Dat is wat er mankeert aan deze flapdrol.

  VHP betekent voor hem Veel Haathi Paagal.
  Veel is in het Sarnami/Hindi: dher.
  Ik lach Kevin heel hard uit.
  Geval van heeft de klok horen luiden, waar de klepel hangt is voor hem een raadsel.


  Maak melding

 22. Van nature heeft slechts een amoebe meer kennis van zaken om zich heen, dan het gros der paarse debiele dwaze idiote stommelingen.


  Maak melding

 23. Ja Johan, hoe staat het met de export van water? Is het reeds mislukt? Of is dat je wens dat het mislukt? Ken je het bedrijf? Weet je waar ze mee bezig zijn?
  Vraag aan Grassalco waarom ze niet verder zijn gegaan met de export van Graniet? Of beter lees de berichtgeving daarover.
  Je noemt in dit geval een particulier bedrijf op en schijft het wel of niet slagen in de schoenen van de regering? Terwijl dit bedrijf in een testfase zit en vol aan het ontwikkelen zijn. neem anders contact p met ze en vraag hoe of wat.

  @Jiyani: Wie is hier de flapdrol veel = dher begint met een D niet met een V…………….. DHP of VHP
  Vraagje? Gebruiken men de letter V in het sarnamie?
  De olifanten partij = (V)eel (H)aathi (P)aagal.
  Daarnaast laat ik juist anderen heel goed in hun waarde, maar als men mij uitscheld voor rat/aap/zwart domoor, zwartje in een boomhut/cocosnootvreter/rover/verkrachter mag ik de uitscheldende leden van de (V)eel (H)aathi (P)aagal geen olifanten noemen? Want dat is pas rascistisch ohohoho erg hoor! Dat terwijl de olifant in hun logo zit? Olifanten Partij dus…..als mensen dat schelden en racistisch vinden kunnen ze beter lid worden van Artikel 1 (Ojee binnenkort een andere naam) van Silvana Simons. Dan ben je pas echt een zielige olifant.

  Ik lach jou dus nu even heel hard uit boeddhoe DHP…whahahahaha
  (D)omme (H)aathi (P)aagal whahahahahaha of of:
  (D)ielagiebaadj (H)aathi (P)aagal whahahahaha


  Maak melding

 24. ‘zoek dan de eigenaar waar de !coke in de kleine tassen verstopt zaten dan heb je de eigenaar te pakken!
  want die gingen dan naar de zelfde bestemming!
  Suriname is een belangrijke
  doorvoer !traject geen
  reactie verder!


  Maak melding

 25. zoek dan de eigenaar waar de !coke in de kleine tassen verstopt zaten dan heb je de eigenaar te pakken!
  want die gingen dan naar de zelfde bestemming!
  niet zomaar namen noemen het word volledig uitgezocht

  ja die partijen moeten deze dingen
  aanpakken drugbestrijding dit zijn dingen
  voor grote mannen!


  Maak melding

 26. @ Kevin,

  Off topic

  Je bent ontzettend zwak.
  Heb ik je ooit uitgescholden of bijnamen gegeven?
  Blijf je gal maar spugen op hindustanen, omdat je vindt dat deze groep Surinamers alsmaar schelden op anderen.

  Je zou pas een eerlijk en rechtvaardig mens zijn als je beiden partijen tot de orde roept.
  Ik heb de moed opgegeven na vaker te hebben gevraagd om elkaar met respect te bejegenen.

  Haathi = Sarnami/Hindi
  Paagal = Sarnami/Hindi
  Veel = geen Sarnami/Hindi
  Dher = Sarnami/Hindi

  Maar om de afkorting VHP te verkrachten en je geen woord kent voor veel in het Sarnami/Hindi (zover ik weet bestaat er in die talen ook geen woord voor veel dat met een v begint), heb je dus het Nederlands woord veel gebruikt
  Wie is er nu budhu?

  Een ieder die jouw mening deelt, denk je maar de les te lezen. (O ja, het is niet iemand de les voorlezen, maar iemand de les lezen). Voortaan minder hoog van de toren blazen meneertje de betweter.

  Je bent een schaap die veel schreeuwt, maar weinig wol levert!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.