zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSurinamers gepakt met e-bericht over visumvrij reizen naar Amerika

Surinamers gepakt met e-bericht over visumvrij reizen naar Amerika

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 jun – Nogal wat burges blijken te zijn getrapt in een wrede grap op het net. Volgens een bericht op Facebook zou Suriname zijn toegevoegd aan de lijst van landen waarvan de burgers visumvrij mogen reizen naar de Verenigde Staten van Amerika. De Amerikaanse president Donald Trump zou er een speciaal besluit voor geslagen hebben. Het betreft de zogenaamde waiver list.

Op de lijst komen vooral landen in Europa voor en ook Canada. Maar volgens de Amerikaanse ambassade in Paramaribo slaat het bericht nergens op. Surinamers moeten nog netjes een inreisvisum aanvragen. “In tegenstelling tot geruchten die de ronde doen, is de lijst van landen waar vrijstelling van visumplicht geldt, niet veranderd”, meldt de ambassade in een bericht dat ijlings de deur uit werd gestuurd.

Het moest wel. Volgens de Ware Tijd is de ambassade overstelpt met telefoontjes. Ook melden personen zich enthousiast aan, na de lancering van het bericht. Volgens dit bericht zouden Surinamers honderd en tachtig dagen visumvrij mogen verblijven in de Verenigde Staten van Amerika. Trump zou met de gulle geste niets anders willen dan de onderlinge handelsbetrekkingen te stimuleren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
  1. Het kunnen alleen domme paarse kakkerlakken zijn die hierin kunnen trappen. Een verstandige kritische Surinamer zou dit checken, info inwinnen bij de US- Ambassade in Paramaribo, ook kijken naar hoe staat Suriname in de wereld bekend, oa, mensenrechten, drugscriminaliteit, doorvoerland van drugs, mensenhandel, wapenhandel, financieel-econiomisch bb- ranking, enz.

    Op grond van deze punten komt een verstandig mens tot een conclusie dat het bericht, fake/nep is.

    Ik ben benieuwd wie die clown is, die dit bericht naar buiten heeft gebracht. Uit welke hoek komt hij en waarom heeft hij/zij het gedaan? Wat wilde die persoon hiermee bereiken?

    Gelet dat Suriname (Inter)nationaal zeer slecht staat zegt genoeg, uit welke hoek dit bericht zou komen, maar kan ook iemand (kind, zwakzinnig persoon) zijn die het erg vind dat zijn/haar land zo slecht in het (wereld)nieuws staat

    Recht En Waarheid Maken Vrij

    God Zij Met Ons Suriname/rs


    Maak melding
  2. De idioten die dit bericht verspreid hebben, inclusief de media, moeten zich diep schamen en eventuele schade vergoeden.
    .
    Ja die mensen die er klakkeloos intrapten waren misschien dom, maar dat maakt de grappenmakers en media niet minder schuldig.


    Maak melding
  3. Lijkt mij niet zo moeilijk vanwaar dit bericht komt.
    Vraag:
    1. Waarom zou men zo’n bericht verzenden?
    2. Wie heeft er belang bij om dat te doen?

    Antwoord:
    1. Hiermee kun je aangeven dat de weg vrij is voor “vluchtende” surinamers die het land willen verlaten en zich voor een betere toekomst willen vestigen in de US omdat het zoo vreeeeeselijk slecht gaat in SU;
    2. Oppositie;


    Maak melding
  4. Nu ze de vruchten van paars moeten plukken,willen ze weg.Jullie hebben er voor gekozen en neem de verantwoordelijkheid.Einde 2018 hebben jullie al een groei.


    Maak melding
  5. Je reactie is verstuurd maar moet eerst goedgekeurd worden.

    Kevin

    Lijkt mij niet zo moeilijk vanwaar dit bericht komt.
    Vraag:
    1. Waarom zou men zo’n bericht verzenden?
    2. Wie heeft er belang bij om dat te doen?

    Antwoord:
    1. Hiermee kun je aangeven dat de weg vrij is voor “vluchtende” surinamers die het land willen verlaten en zich voor een betere toekomst willen vestigen in de US omdat het zoo vreeeeeselijk slecht gaat in SU;
    2. Oppositie;


    Maak melding
  6. The Visa Waiver Countries

    Visa Waiver Countries
    Andorra
    Australia
    Austria
    Belgium
    Brunei
    Chile
    Czech Republic
    Denmark
    Estonia
    Finland
    France
    Germany
    Greece
    Hungary
    Iceland
    Ireland
    Italy
    Japan
    Latvia
    Liechtenstein
    Lithuania
    Luxembourg
    Malta
    Monaco
    Netherlands
    New Zealand
    Norway
    Portugal
    San Marino
    Singapore
    Slovakia
    Slovenia
    South Korea
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Taiwan
    United Kingdom

    Dit zijn landen die hun zaken op orde hebben. Zover zijn wij nog lange na niet.


    Maak melding
  7. 11. “When Mexico sends its people, they’re not sending the best. They’re not sending you, they’re sending people that have lots of problems and they’re bringing those problems with us. They’re bringing drugs. They’re bring crime. They’re rapists… And some, I assume, are good people.”

    Quote Trump!!! Selectie aan de poort. In Suriname is iedereen welkom. Not in the USA.


    Maak melding
  8. Ik zou vooral de Afro Sranamans willen adviseren om niet naar de VS te gaan.De grootste massa moordenaars wonen in de VS.Afgelopen dgn is een 15 jarige Afro Amerikaanse kid doodgeschoten weer door een blanke idioot die zich zelf politie noemt.Ook is 1 van de huizen van top basketballer Lebron James met racistische teksten beklad.Voor info zie interview James met CNN over dit voorval.En probeer goed te luisteren wat hij allemaal zegt.En misschien heel misschien leren sommige van jullie er wat van.


    Maak melding
  9. @Kevin

    Het gaat niet goed met Suriname. Zie je dan niet paarse idioot hoe surinamers smachten om het land te verlaten?! Het maakt niet uit naar welk land ze willen ,feit is dat ze Suriname willen vluchten met thanks aan jou paarse lijder! En hiervoor hebben ze de oppositie niet nodig!


    Maak melding
  10. Nee, zo gemakkelijk is het niet om in de USA te komen zelfs niet als een tourist. En met een Trump die ee wal wilt bouwen? De mensen zitten inderdaad te springen om weg te gaan. De Us is inderdaad niet de plaats momenteel om te verhuizen. Als zwarte man kan je zo doodgeschoten worden door de blanke politie. Probeer maar Canada. De politue schiet niet vanuit de heup daar.

    Waarom heft de ondernemer zijn geld niet op de bank? Heeft hij de kranten niet gelezen? Boeven en nogmaals boeven.


    Maak melding
  11. Ik vraag me af als Trump weet waar Suriname is.In the USA b.v.kennen 99% ons niet.Als je vraagt waar Suiname is antwoord het grootste deel ergens in Afrika.


    Maak melding
  12. @ Peter Jackson. Inderdaad de 99.9% van de Americanen weten niet waar Su ligt. Trump krijgt waarschijnlijk drugs rapporten van Su zoals zoveel drugs onderschept etc.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES