maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Bouterse bevriend met Nederlandse crimineel'

‘Bouterse bevriend met Nederlandse crimineel’

-

Does Travel - naar Suriname

De president van Suriname, Desi Bouterse, blijkt bevriend te zijn met een Nederlandse crimineel. Dat kwam naar voren tijdens het onderzoek naar de Nederlandse crimineel Dirk S., die internationaal wordt gezocht voor witwassen. Tijdens het onderzoek stuitten de rechercheurs op banden met Bouterse schrijft De Telegraaf.

Dirk ‘Diego’ S. speelt een belangrijke rol in een zaak rond het witwassen van 8 miljoen euro. Bij het huwelijk van hem en zijn Colombiaanse vrouw ‘Mammie’ Luz Mejia C. was Bouterse volgens de krant een gast, getuige ook deze (FOTO).

Volgens crimesite.nl heeft Dirk S. antecedenten voor wapenbezit, gijzeling, ernstige bedreigingen en het bezit van harddrugs. Hij is de zoon van een oud-officier in het Nederlandse leger die Bouterse in 1975 in Suriname leerde kennen. De zoon en Bouterse werden goede vrienden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

49 REACTIES
 1. DWT en Starnieuws melden hier niets over. Misschien is het hier toch niet zo in orde met de, nu nog, veelgeprezen persvrijheid. Persvrijheid : kan snel veranderen. Leve Waterkant.


  Maak melding
 2. Ha ha ha…….voor zelfs de baby die op dit moment ter wereld komt,is het gestelde geen bevreemd nieuws.Zelfs in de meest afgelegen uithoek van de planeet aarde kent men deze figuur als een megacrimineel.Ja,ieder atoom uit de meest kleinste cel van deze mislukkeling is bevlekt met daaiharde criminaliteit…..alles wat uit deze figuur komt is doorspekt met een kwalijk riekende etterende ongeneeslijke wond,welke de naam draagt……CRIMINALITEIT.Denk bv. maar aan een zijner kleinzonen die vrij recent verwikkeld was in een xtc-affaire. Deze man is een en al een notoire supercrimineel,die zijn weerga niet kent.


  Maak melding
 3. De vrouw aan de linkerkant op de foto is de echtgenote van Baas B…

  crimesite.nl/inhoud/uploads/2017/05/Bouterse-en-Dirk_FB.jpeg


  Maak melding
 4. Criminelen hebben connecties met criminelen, dit past helemaal bij een Bouterse, die notabene ook nog president is, en dit soort figuren spreken ze ook nog aan met zijne exelentie, gekker kun je niet bedenken.


  Maak melding
 5. Bouta taki: ik breng 35000 mensen op de been.
  Als leiders van de groep: Big mama Silos, geflankeerd door de
  met knikkende knieeen lopende oude mannetjes die beleidsadviseurs zijn op het kabinet met daarachter de awaridomries Steve, Misjieka-ba, Carl de Judas(met achterban)Sombra(die intussen een dubbele uitkering heeft gekregen), de Bep-aanhang en Palu en de paarse meute !!

  Achterban van NPS,VHP,PL,SPA ,ABOP met tigri barba, tek-foetoe bij het zien van deze meute !!!


  Maak melding
 6. Ik hoor en zie geen enkele move om de gepensioneerde ambtenaren en met hen gelijkgestelden ook de koopkracht versterking toe te kennen !!! Waar blijven de vakbonden in deze?? Blanker is de enige die misschien iets voor deze arme lui kan betekenen. De voorzitser van de Bond van Gepensioneerden (na Deekman) schjnt ook al uit de hand van Bouta te eten !!!
  Er was toch eerder overeengekomen dat iedere koopkracht versterking aan ambtenaren zou doorwerken naar de gepensioneerden toe ??


  Maak melding
 7. Het verwonderd mijn niet want Bouterse is zelf een crimineel.Dat is mij mening.Het wordt nu tijd om hem op te pakken en te berechten dat zou goed zijn voor Suriname zodat er rust komt in het land.Want het kan niet zo verder.Het land is door hem leeggeroofd en niemand durft wat te zeggen anders worden ze weer doodgeschoten als in 1982.


  Maak melding
 8. voor dit soort ontmoetingen heeft meneer de poeppresident wel tijd, maar rekenschap geven over het meerjarenplan in het parlement is hij ziek, misselijk, zwak en verward. De 35 000 stemmen die hij bij de laatste verkiezingen vergaard heeft laat zich raden op welke wijze ze binnengehaald zijn. Drugs, wapens, vrouwen met name andere vrouwen dan de eigen seniele firtspoeplady is bij de poeppresident prioriteit nummer 1. Vragen om applaus is bedelen om aandacht. Same on all the purple idiots!


  Maak melding
 9. Wellicht dat Bouterse met goede bedoelingen aan de machtsgreep begonnen is maar helaas had hij niet het niveau om er iets goeds uit te laten voortkomen.
  Hij heeft de verkeerde vrienden gezocht. De decembermoorden hebben zijn mogelijk nog aanwezige morele besef totaal doen verdwijnen. Niets remt hem nog in zijn zucht naar macht en geld. Hij heeft de kant van het kwaad gekozen. Het is nu de Satan die hem leidt.

  Suriname was een vriendelijk en zachtmoedig land waar men wel af en toe op elkaar scheld maar daar blijft het bij. Er zijn protesten, maar er vallen geen doden zoals in Venezuela.
  Bouterse echter is een wolf tussen de schapen. Hij heeft een criminele infrastructuur geschapen die een land als Suriname onwaardig is.
  Het is onbegrijpelijk dat zo iemand de hoogste positie in Suriname kan hebben. Onbegrijpelijk dat het volk dit heeft geaccepteerd, Onbegrijpelijk dat hij nog steeds de steun geniet van zoveel hoog geplaatsten en in het parlement.

  Het kan zijn dat mensen zich laten leiden door hebzucht en verlangen naar macht, maar wat doet zo iets met je ziel? Maakt het je echt gelukkig rijk te worden van geld gestolen van het volk? Geniet je echt van je positie gebaseerd op onrecht?
  Wellicht wanen deze mensen zich nog machtig en onkwetsbaar, maar de worm van de twijfel knaagt en houdt ze wakker in de nacht. Bang voor de klop op de deur van hun met kwaad geld gebouwde paleizen.

  Bouterse heeft met zijn NDP steun van een groot deel van het volk. Dat zijn veel mensen voor wie het leven niet gegaan is zoals ze hoopten. Wellicht door eigen schuld, wellicht doordat ze niet de kansen hebben gekregen, wellicht doordat ze niet hebben meegekregen wat nodig was om wat te bereiken in het leven.

  Deze mensen zijn misleid. Ze zagen in Bouterse een sterke man, een leider, die hen zou geven waar ze naar verlangden, een waardig leven en wat welvaart. Bouterse heeft hen verraden en afgescheept met wat fooitjes, spiegeltjes en kraaltjes. Hun steun maakten hem en zijn vrienden rijk, zij bleven arm.
  Deze mensen worden door sommigen voor alles wat slecht is uitgemaakt. Sommigen zijn slecht, maar de meesten niet. Het zijn ook Surinamers, de broeders en zusters die het wat minder getroffen hebben in het leven. Wie sterk is heeft de plicht de zwakkeren te helpen, niet het recht om ze in de goot te trappen of te misbruiken.

  Hopelijk gaan de ogen van het hele volk langzaam open en gaat men beseffen waar het kwaad zit in Suriname. In de corruptie, in het nepotisme, in de criminaliteit, in de incompetentie van mensen in verantwoordelijke posities, in de leugens, in de valse beloftes.

  Suriname heeft het moeilijk, maar er zijn nog zoveel mogelijkheden om er een mooie welvarende samenleving van te maken. Hard werken en fatsoenlijk bestuur, dat is alles wat nodig is.


  Maak melding
 10. misterbojo

  Kunnen ze Baas niet met rust laten?Hun hebben ook onderwereld contacten.de hele wereld draait om DRUGS.

  ==============================================

  Iemand die meervoudig moord op zijn geweten heeft en bij verstek veroordeeld mag nooit met rust worden gelaten. In een geciviliseerde samenleving is er geen plaats voor criminelen.

  KNOOP DIT GOED TUSSEN JE OREN !!!


  Maak melding
 11. Misterbojo jammer dat hij niet jou vermoord heeft of familieden van jou. Dan had je nu wel anders gepiept stuk ongezouten vreten.


  Maak melding
 12. @misterbojo U zegt : “de hele wereld draait om DRUGS”,

  tjaaaahhhh, dat denken alle drugsverslaafden !

  Maaaaaaarrrr, niet de HELE WERELD is FAILLIET !

  Jammer dat uw “baas”, Sranan moreel en financieel FAILLIET heeft gemaakt door Wanbeleid en Mega-corruptie !

  PS : MORO DEVALUATIE E DORO, ONZE DRUKKER VAN ONGEDEKTE SRD-bankbiljetten, Gilmore, is nog in het Buitenland en zoekt NIEUWE LENINGEN !!

  LENINGEN BESTEMD VOOR DE REGERINGSCLAN , DIE HET VOK ZAL MOETEN TERUGBETALEN/ AFLOSSEN !

  SURI-DUBAI E KOME !!!!!


  Maak melding
 13. mokro

  @ mokro: “Het verwonderd mijn niet want Bouterse is zelf een crimineel.Dat is mij mening.Het wordt nu tijd om hem op te pakken en te berechten dat zou goed zijn voor Suriname zodat er rust komt in het land.Want het kan niet zo verder.Het land is door hem leeggeroofd en niemand durft wat te zeggen anders worden ze weer doodgeschoten als in 1982”.
  Na apen lukt jou ook niet; dussdd! De echte Mokro!


  Maak melding
 14. Dag Koos,
  Je (als ik dit mag zeggen) lijkt mij geen domme jongen.
  Ik heb het idee dat ministerbojo de boel voor de gek houdt.
  Bekruipt jou dit gevoel niet?
  Hij lacht zich iedere keer een breuk volgens mij


  Maak melding
 15. De Heer Koos,wat gaat gebeuren met die Amerikaanse Fransen Engelse en presidenten?die doen niks anders dan het afslachten van mensen waar ze maar willen. ISRAËL?


  Maak melding
 16. -Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

  Deze schoft Bouterse geeft toch steeds de buitenlanders de schuld en zie maar weer.


  Maak melding
 17. En de heer soep stronterij2 ooms van mijn zijn vermoord tijdens de oorlog in Suriname hoor.maar opgegeven moment moeten we verder.we kunnen niet blijven hangen.kijk wat de Duitsers hadden gedaan met europa. En tegenwoordig werken en leven ze allemaal samen.


  Maak melding
 18. Misterklojo@
  Wel gegeven maar niet vergeten, je kan niet de hele bevolking straffen omdat er een klootzak rond loopt die van vore niet weet dat hij van achteren in brand staat, jij geeft wel heel snel op zeg, kun je 10 projecten opnoemen die paars goed heeft afgerond, en die nu nog rendabel zijn, ik ben nieuwsgierig , jij ook Robg kan het in iedergeval niet onze econoom. Laat jij maar zien waar al dat geld van die mislukte projecten naar toe is gevloeid


  Maak melding
 19. O ja misterklojo, die Duitsers zijn ter verantwoording geroepen, en berecht, kunnen ze in Suriname niet zeggen, daar laten ze ze gewoon lopen, morele te kort koming
  Wat eng zeg


  Maak melding
 20. Ik kan het vele malen sterker vertellen, “Nederland, Holland, Ptata en Blanda zijn allen DRUGSVRIJE landen”?
  Er zijn helemaal geen koffieshops waar drugs in een varia aan kleuren en geuren verkrijgbaar zijn? “Houdt de dief”!
  Voorts is Suriname het enige land op aarde, dat Holland onveilig maakt??? Zijn niet een beetje NAIEF met z’n allen?


  Maak melding
 21. Door de misdadiger ddb is het land een misdaadstaat aan het verworden. Sinds 2010 regeren onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugsbonzen, bankrovers en misdadigers. Allen die dit ontkennen hebben de misdaad in al zijn vormen lief.


  Maak melding
 22. Paraman je word wel eentonig en zaai met je achter haalde stelling jou stelling staat al in de geschiedenis boekken heb jij niks nieuws over nl of probeer je een halve wiel uit te vinden
  Laat me


  Maak melding
 23. @Misterbojo, u zegt : “maar opgegeven moment moeten we verder.we kunnen niet blijven hangen”

  Inderdaad moeten wij in een RECHTSSTAAT verder, gewoon de Krijgsraad een eindvonnis laten vaststellen in de 8 december massamoordzaak !

  Vonnis direct uitvoeren en gewoon verder gaan met ECHTE leiders die starten met de weder-opbouw van Sranan !!!

  PS : Wij moeten NIET VERDER met dit FAILLISSEMENTS-REGIEM !

  Stop de nieuwe slavernij in Suriname, Volk wordt GEDWONGEN, massale NEP-leningen voor de Elite-politieke-clan, plus woekerrente af te betalen !


  Maak melding
 24. Misterbojo, ik merk dat je het internet niet spits kwa nieuws.
  Zelf in Nederland worden vastgoedhandelaren dood geschoten. En de handelaren zijn blank. Andere van de blanken drugs criminelen zijn bewust in de cel omdat hun leven buiten de gevangenis niet zeker is. En meestal wanneer men het onderzoek leidt, komt er naar boven dat de populaire mensen in Suriname betrokken zijn.


  Maak melding
 25. @Hans van den Broek
  Jij moet aan de NOORDZEE gaan kijken daar is nog vorige maand, een CDA RAADSLID opgepakt,die meneer had een WIETPLANTAGE in zijn HUIS….allemaal MAFIA figuren bro.DUS HOU JE BAKKES !


  Maak melding
 26. En de heer soep stronterij2 ooms van mijn zijn vermoord tijdens de oorlog in Suriname hoor. ( volgens misterbojo)
  Misterbojo, Heeft Bouterse je ook een shoarma met extra knoflooksaus gegeven om het met je goed te maken. Erg voor je 2 ooms, Bouta was hiervoor verantwoordelijk.
  De binnenlandse oorlog ging om grond concessie voor het delven van goud.


  Maak melding
 27. Misterbojo, “de hele wereld draait om drugs” jouw wereld?
  Misterbojo, “kijk wat de duitsers met Europa hebben gedaan, en tegenwoordig werken en leven ze samen” ja en, Hitler de veroorzaker is dood, maar Bouterse (nog) niet

  houd liever je achterlijke berichten thuis,


  Maak melding
 28. Het houdt ook nooit op m,et Bouta als criminele maffia baas met zijn foutje vriendjes.

  Ook nog eens verantwoordelijk voor de slachtpartij op onschuldige burgers en zijn land tot 3 keer aan de bedelstaf gebracht

  En zo’n man wordt tot 2 x keer gekozen tot president van Suriname.

  Ik zou mij doodschamen als Surinamer.


  Maak melding
 29. Daar hebben wij lang op moeten wachten maar ziedaar; eindelijk een foto van RobG(oebbels). En nu nog foto’s van de overige mede-criminelen.


  Maak melding
 30. Niks nieuws onder de zon: onze moordverdachte heeft ooit eens een onderonsje gehad met niemand minder dan Pablo Escobar onder het genot van een kopje koffie.


  Maak melding
 31. Geachte President,
  Hoe kunt u toestaan dat uw naam door het slijk gehaald wordt? u heeft zoveel macht en wordt toch gerespecteerd door het Surinaamse volk. laat toch wat van u horen, en verdedig uzelf tegen deze aantijgingen. Wij leven echter in een democratische samenleving, daar heeft u recht op.


  Maak melding
 32. “Democratische samenleving” zegt bewonderaar van de HOOFDVERDACHTE van massamoorden ????

  Meld u bij de KRIJGSRAAD VOOR AANHOREN EINDVONNIS DECEMBER-MASSAMOORD !!!

  MELD U BIJ DE NEDERLANDSE AUTORITEITEN VOOR UITZITTEN GEVANGENISSTRAF VAN ELF JAAR WEGENS INTERNATIONALE HARDDRUGSHANDEL !!!

  DANG UN KANG TAKKI ABOUT “Democratische Rechtsstaat” !!!

  PS : Handen af van de Rechterlijke Macht !

  Vernietiging nep-amnestiewet en Artikel 148 GW-onzin-maatregelen !


  Maak melding
 33. @recht en Waarheid

  Geachte president, noem je deze moordverdachte

  Deze moordverdachte is ook nog gevonnist tot 11 jaar gevangenisstraf bij verstek.

  Deze PLEE-SIDENT is A Shame! Ronduit een charlatan die de boel belazert. Kijk maar naar die soap die hij en Sombra hebben opgevoerd. Walgelijk tot en met!


  Maak melding
 34. Paraman, in Nederland met zijn ruim 16 miljoen inwoners erkennen ze het probleem en reguleren de softdrugshandel en pakken de harddrugshandel aan, hoezoo naief, haal je paarse kop uit de stront van Bouterse en zie de realiteit in Suriname onder ogen, paarse idioot


  Maak melding
 35. “Amigo
  @Hans van den Broek
  Jij moet aan de NOORDZEE gaan kijken daar is nog vorige maand, een CDA RAADSLID opgepakt,die meneer had een WIETPLANTAGE in zijn HUIS….allemaal MAFIA figuren bro.DUS HOU JE BAKKES !”
  ============================================
  @Amigo,
  Deze CDA raadslid doet niemand pijn aan de noordzee…hij zal z’n straf niet ontlopen…..Hoe zit dat met je afgod die een heel volk naar de gallemiezen helpt…BRO!!!!

  Je bent veel te dom hiervoor…deze school is te hoog voor je…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES