zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameOppositie wil zoveel mogelijk Surinamers in beweging brengen

Oppositie wil zoveel mogelijk Surinamers in beweging brengen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 mei – De vier grootste oppositiepartijen in het parlement verwachten steun vanuit de hele samenleving. Nu iedereen de ellende van de economische problemen ondervindt, mag het niet moeilijk zijn een keus te maken. Er moet luider en feller geprotesteerd worden tegen het bewind. Daarom wordt nu druk gelobbyd en gemobiliseerd. Zelfs van partijen in de coalitie wordt steun verwacht.

Zeker vier parlementariërs in de coalitie waren na de laatste verkiezingen aanvankelijk oppositielid. In elk geval zijn ze gekozen als vertegenwoordigers van het V7-blok. “Elk moment dat men beseft dat er noden zijn in de samenleving en men zich bewust wordt van het vernietigend beleid van de regering, staan wij open om samen op te trekken”, zegt parlementariër Asiskoemar Gajadien (VHP) tegenover Dagblad Suriname.

Zelfs parlementariërs van de NDP, de partij van president Desiré Bouterse, zijn welkom. Daarom ook is er geen bezwaar om samen op te trekken met de politieke partijen Abop en Pertjajah Luhur. Die zaten ook in de eerste regering Bouterse. “Deze partijen hebben het licht gezien”, aldus Gajadien. De oppositie wil zo krachtig mogelijk uitkomen op twintig mei, wanneer een grote protestmanifestatie gehouden wordt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
 1. Als het Surinaamse Volk uit welke plaats vandaan ook van Suriname deze kans niet aangrijpt om zijn/haar ongenoegen kenbaar te maken moeten ze dat Ka van DDB maar voor lief aan nemen.

  Elk mens die respect voor zich zelf, kind, man, vrouw, moeder, opa, oma, oom taante, enz heeft en andere Surinamer laat zich niet voor de gek houden door niemand.

  Ieder mens heeft recht op een behoorlijk leven, een deel van de welvaart en welzijn van de opbrengsten van Suriname.

  DDB en gang zijn geen dienaars, maar met eigen belang bezig. Ze hebben geen respect voor de Surinamers, de naam van Suriname/rs waar ook ter wereld.

  Jagen jullie ze weg! Opzouten, Tik Oe Bondroe Dan Oe Hoepel Op!
  Har A Dan!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 2. Gajadien als volksvertegenwoordiger ,proberen jullie samen met de regering oplossingsmodellen uit te werken voor de noden van het volk.
  Proberen om alleen aan de macht te komen is geen oplossing in deze tijd.
  De vhp heft door de Jaren heen bewezen dat ze niets alleen kunnen doen. Schuld van de vhp waarin sur nu is beland. Arrogante houding moet achterwege gelaten worden door jou en je voorzitter.


  Maak melding
 3. De paarse duivel in de gedaante van ddb zal alles doen om aan de macht te blijven. De stinkend rijke paarse elite en adviseurs die sinds de jarentachtig deze duivel steunen zullen ok alles doen om hem aan de macht te houden. Alleen het oerdom paars volk zal in staat zijn om deze duivel in mensengedaante de macht te ontnemen. Zoniet alla sma e go njang dringi paarse schijt en druiperige pis vol van onderdrukking en armoede.


  Maak melding
 4. Volk van Suriname, Sta op,worden jullie wakker. Samen bundelen voor een beter Suriname…Geef een duivel geen kans meer,laat hij zichzelf naar de hel leiden……Big Up Suriname,Stand up….. Stand up…..Stand up and get a better life……Power……


  Maak melding
 5. Het gaat oppositie lukken om het volk massaal op straat te brengen. Surinamers zijn de moordenaar en seniele drugverslaafde doodziek geworden. Als deze leugenaar zijn bek opentrekt dan vlucht de moeder der leugenaars. Hij barst van leugens en bedrog. Pique is door de moordenaar gestuurd om Tolud gezelschap te houden. Doekhie is een hersenloze garnaal, niemand neemt hem serieus alleen de moordenaar van trotse Surinaamse mannen.


  Maak melding
 6. Uiteindelijk verander niks over 5 jaren hebben wij dit weer.ga de geschiedenis na mensen. Onder welke regering had je dit dan niet in Suriname?


  Maak melding
 7. Wat bedoel je misterbojo?Hadden we elke 5 jaar een van moord en drugs verdachte president?Al zou de toekomstige regering het ook laten afweten…maarrr dit kan toch nooit.Hij is geen voorbeeld voor ons nageslacht..dat een hoofdverdachte van moord onze leider/president is?Met deze keus hebben ALLE surinamers hun respect en gezicht verloren.


  Maak melding
 8. Het is nu al duidelijk dat de oppositie ook al moe is geworden van al de protesten en protestmarsen, die allemaal kansloos gebleken zijn geweest.

  Gregory Rusland vraagt vandaag nog om een duurzame oplossing van regering vs BvL/ALS.
  Mensen mensen, deze move van de NPS geeft al een indicatie dat men bang is dat de ouders van scholieren en studenten van dit verloren schooljaar ook nog op straat komen.

  En wanneer deze beweging eenmaal op straat is, dan moeten Valies en consorten echt wel met de billen bloot !

  Echter houdt de NDP en achterban zich wijselijk koel en rustig want men weet dat er niets aan de hand is ! Neks no fout ! Because Des is Pres !!!!!!

  Ik lees verder ook dat de oppositie van plan is in Nickerie te gaan protesteren, onderwijl het heel goed gaat in dit district.
  Ik vraag me dan af wie er allemaal zullen gaan meedoen met de poppenkast van deze figuren uit Paramaribo.

  Hoe vaak zijn deze figuren ‘uit Paramaribo’ in Nickerie geweest om de problemen van de mensen lokaal op te lossen !

  De Nickerianen zijn hard werkende mensen die geld willen verdienen en hebben geen tijd voor deze ‘kul’ uit Paramaribo.
  De Nickerianen moeten hen tijdens hun mars uitjouwen en desnoods owroe plasje op hen gooien want het zijn een stel kansloze huichelaars uit Paramaribo.

  Wat een idioterie zeg !


  Maak melding
 9. Vele kiezers hebben spijt van hun verkeerde keuze. Ze beseffen nu pas dat ze wreed zijn opgelichte door Bouterse en Hoefdraad.
  De NDP is een politieke dekmantel voor crimineel Desi Bouterse.
  Geen enkel fatsoenlijke en verstandige Surinamer is lid van deze criminele organisatie.


  Maak melding
 10. Bouta krijgt het STEEDS moeilijker.
  Iedereen zit achter hem aan.

  Bouta de witwasser.
  Er loopt nu een onderzoek naar miljoenen witwas praktijken van Bouta de drugsbaron.
  Bron: de telegraaf


  Maak melding
 11. Milton de hardwerkende nickerianen zien hun vermogen in waarde verminderen ingegeven door slecht bestuur. Reden genoeg om te protesteren. Draagvlak aanblijven Bouterse begint in rap tempo af te kalveren. Alleen coupe kan hem nog redden. Waneer ga je dat nu eens begrijpen. Het is game over.


  Maak melding
 12. @Milton’
  Alweer aan het dagdromen?
  Je baasje laat zich niet zien omdat hij geen antwoord heeft op vragen van de bevolking!!Alleen in Ocer gaat hij als een krankzinnige te keer en zo erg ook dat hij de leger van onzichtbare vijanden erbij haalt, O,ja ocer is niet gevuld tot capaciteit, Een paar slapen na een paar stevige glazen whiskey genuttigd te hebben om bespaard te blijven van wat je baasje aan het vertellen is ,anderen zitten er verveeld bij alleen om je baasje een plezier te doen en te verschijnen daar,anderen ndpers komen niet opdagen ze zitten in een dilemma,ze moeten een keuze maken tussen baasje en of een Suriname zonder hun baasje.En please je baasje moet verschijnen in het parlement !!!!
  Kom geen rommel uitleggen!


  Maak melding
 13. Misterbojo, u snapt nog steeds niet dat Desi het land FALLIET heeft gemaakt door wanbeleid, geen enkele president heeft dit nog gepresteerd !

  Onder Bosje waren wij zo goed als failliet !

  Dus dji Desi a “grani” a man failliet un kondre !!!

  PS : babbel niet over andere presidenten, kom met de cijfers van die faillissementen/ staatsfinancien !

  Als eerste regeringsdaad heeft Desi, de door VENE overgedragen staats-reserves van RUIM EEN MILJARD verkwanseld !


  Maak melding
 14. * DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN EN DE WEGBEREIDERS VAN DE ANTICHRIST.  * DE OORZAAK VAN ALLE ELLENDE OP AARDE. DIT BOEK IS EEN VERVOLG VD BLOEDLIJNEN. DEZE BOEKEN ZIJN OP INTERNET ALLEEN TE KOOP. ZE ZIJN VERBODEN IN  BOEKWINKELS, OMDAT ZE DE WAARHEID ONTHULLEN. LEES DEZE SCHOKKENDE BOEKEN EN HUIVER HOE DE ILLUMINATI SATANISTEN DIE ZEGGEN DAT LUCIFER HUN god IS, DE WERELD VERNIETIGEN. DOEN ZE MIDDELS IMF EN WERELDBANK. VOORBEELDEN ZIJN LYBIE, SYRIE, IRAK, EN NU VENUZUELA AAN DE BEURT. STRAKS NOORD KOREA DIE NOG GEEN CENTRALE BANK HEEFT. AUB MENSEN. ONDERZOEK DIT BOEK. VRAAG AAN FAMILIE DIT TE KOPEN EN OP TE STUREN. ZOEK OP GOOGLE. (DE SCHRIJVER IS ROBIN DE RUITER). De boeken leggen alles uit over ontwikkeling van virusziektes zoals aids, het offeren van mensen aan Lucifer waarom er oorlog moet zijn, hoe het volk wordt opgezet tegen hun regering vaak door buitenlandse geheime diensten, valse aanslagen gepleegd door overheden op hun eigen volk (in usa en europa) en anderen de schuld geven zoals Isis die bij hun op de loonlijst staan. Landen controlen via hun centrale bank om vervolgens de munt te vernieten. Hierna zijn de landen genoodzaakt geld te lenen bij het IMF om vervolgens beslag te leggen op het hele land en de grondstoffen. En nog veel meer. SCHOKKEND EN HUIVEREND. AUB ONDERZOEKT DE WAARHEID EN WORDT WAKKER.


  Maak melding
 15. Koos
  * DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN EN DE WEGBEREIDERS VAN DE ANTICHRIST. * DE OORZAAK VAN ALLE ELLENDE OP AARDE. DIT BOEK IS EEN VERVOLG VD BLOEDLIJNEN. DEZE BOEKEN ZIJN OP INTERNET ALLEEN TE KOOP. ZE ZIJN VERBODEN IN BOEKWINKELS, OMDAT ZE DE WAARHEID ONTHULLEN. LEES DEZE SCHOKKENDE BOEKEN EN HUIVER HOE DE ILLUMINATI SATANISTEN DIE ZEGGEN DAT LUCIFER HUN god IS, DE WERELD VERNIETIGEN. DOEN ZE MIDDELS IMF EN WERELDBANK. VOORBEELDEN ZIJN LYBIE, SYRIE, IRAK, EN NU VENUZUELA AAN DE BEURT. STRAKS NOORD KOREA DIE NOG GEEN CENTRALE BANK HEEFT. AUB MENSEN. ONDERZOEK DIT BOEK. VRAAG AAN FAMILIE DIT TE KOPEN EN OP TE STUREN. ZOEK OP GOOGLE. (DE SCHRIJVER IS ROBIN DE RUITER). De boeken leggen alles uit over ontwikkeling van virusziektes zoals aids, het offeren van mensen aan Lucifer waarom er oorlog moet zijn, hoe het volk wordt opgezet tegen hun regering vaak door buitenlandse geheime diensten, valse aanslagen gepleegd door overheden op hun eigen volk (in usa en europa) en anderen de schuld geven zoals Isis die bij hun op de loonlijst staan. Landen controlen via hun centrale bank om vervolgens de munt te vernieten. Hierna zijn de landen genoodzaakt geld te lenen bij het IMF om vervolgens beslag te leggen op het hele land en de grondstoffen. En nog veel meer. SCHOKKEND EN HUIVEREND. AUB ONDERZOEKT DE WAARHEID EN WORDT WAKKER.

  ======================================

  Gelieve een ander nickname te gebruiken.


  Maak melding
 16. Oppositie wil zoveel mogelijk Surinamers in beweging brengen.
  ?? Weer aan avond 4 daagse??
  Zolang de Assemplee leden van de Nationale Dieren Partij achter hun farao blijven staan gebeurt er niets!!
  Tenzij het leger wakker wordt!


  Maak melding
 17. Bokito Hooghart, moet terug naar Paramaribo Zoo. Deze man heeft niks meer te vertellen dan wat Limbo(Goebels) hem in de bek legt. Daarnaast is hij net als de rest van de Nationale Dieven Partij de ballen van Herrenberg te aaien, terwijl aan de andere kant de ballen van de moordenaar en vernietiger van Suriname door het volk verder geknepen wordt. Hij zal net zo stil worden als Henk Krol…zijn ballen gaan zich uiteindelijk in zijn buik terugtrekken! Lafaards!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES