Nog geen rechtszaak om protest op Suriname’s Onafhankelijkheidsplein

32
Ook vandaag protestactie op Onafhankelijkheidsplein in Suriname

PARAMARIBO, 27 apr – Het duurt nog even eer er een rechtszaak wordt aangespannen om te kunnen protesteren op het Onafhankelijkheidsplein, in het hartje van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. De advocaten zijn nog niet zover. Weliswaar hadden de leiders van het massaprotest tegen de regering Bouterse, anders beloofd. Er zou nog de dag na het verbod een kort geding worden gestart.

Het kort geding moest garanderen dat binnen redelijke termijn het plein weer vrijelijk betreden kon worden. Het laatste is juist verboden volgens de vergunning voor de protestdemonstratie. Elke keer als er weer een straatprotest gepland is, moet een vergunning worden aangevraagd. De regering beroept zich op wetgeving die de openbare orde regelt. Sommigen noemen het achterhaald.

Hoewel de organisatoren van het massaprotest aanvankelijk tegenstribbelden, is naderhand een vergunning aangevraagd. Het standpunt dat het protesteren en demonstreren vrij staat volgens de grondwet, hield geen stand. Dit na schermutselingen met de politie en de arrestatie van enkele leiders. De rechter moet soelaas bieden. “Als je niet naar het parlementsgebouw kan, is het erg”, zegt vakbondsleider Robby Berenstein tegenover de Ware Tijd.


32 REACTIES

 1. Laat bouta zijn vergunning voor het plegen van coups tonen! Laat hem tonen dat hij een vergunning in bezit heeft om tot executie van burgers over te gaan.Waar is zijn vergunnig die toestemming verleende om een broederoorlog /slachting te beginnen in Moiwana ,Waar is zijn amnestie vergunning?!
  De moordenaar die wil en wet vertrapt heeft niks te bepalen!
  En de rechters ..die zijn er voor zomaar!!


  Maak melding

 2. Toen Bouterse in de jaren 80 met zijn militie en de militairen in burgerkleding en nog verplichte de straat op te gaan om te protesteren tegen het buitenland. Zodat man kon zien dat het volk zogenaamd eens was met zijn beleid, had hij toen toch ook geen vergunning voor nodig. In de tijd van de jaren 80 werden de mensen toen onderdrukt men was toen bang om zijn mening te geven.


  Maak melding

 3. Nogmaals aan het oerdom paars bezeten knettergekke volk. Een moordenaar heeft lak aan een mensenleven en zal alles doen om aan zijn trekken te komen. Zo ook de onberechte moordenaar die deze paarse debiele aanbidden olv Stef me Anus Meje en Misjiesosoka. Zo heeft hij ook lak als zijn oerdom paars domvolk honger en armoede lijdt, Didibri, paarse roverheid en stinkend corrupte paars verdoemde adviseurs zijn de oorzaak van alle misdaad, armoede, moord, en alla vormen van criminaliteit. de amnestiewet is een paars verdoemde vervloekte wet. Allen die hebben meegewerkt bij het tot stand komen van deze vervloekte wet zijn debet aan de stijgende misdaad en armoede en dat zijn alle paars verworden overlopers en verraders sinds 2010. Het land is paars misdadig vervloekt van armoede en de werkelijke oorzaak en veroorzaker zijn allen die de paarse duivel ddb aanbidden en ververen. A tjies eng egi dongdongdong bribi ndpsma mooi beet met zijn paarse leugens en loze beloften. Wee de awariedomries. ook zij zullen worden beroofd door ndpers, een misdaad liefhebbend zeer slecht volk. Wo ka.


  Maak melding

 4. De protestgroep, de vakbonden en politici van de oppositie geven hun eigen invulling en draai aan het woord democratie !

  Wanneer men ondemocratisch bezig is (bv protestmars houden zonder vergunning & zich niet aan de vergunningsvoorwaarden houden) dan schreeuwt men moord en brand, maar je hoort dan niemand over democratie praten.

  De mensen wisten bij acceptatie van de vergunning voor het houden van hun protestmars dat bepaalde gebieden c.q. straten ‘no go’ area’s waren.

  En nog hebben ze geprobeerd (tegen de afspraak in) om iets te doen dat niet mocht ! . Wat willen deze pipo’s nou eigenlijk dan wel ?

  En laten deze mensen het volk nou eens goed uitleggen wat hun plan is na een eventueel vertrek van Bouterse als president !
  Wat willen deze mensen gaan doen voor Suriname om het gerief van de bevolking te verbeteren, en het land verder tot ontwikkeling te brengen ?

  Ik denk dat ik het weet en kom daar later op terug.


  Maak melding

 5. DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN EN DE WEGBEREIDERS VAN DE ANTICHRIST VAN SCHRIJVER ROBIN DE RUITER. HIJ HEEFT VELE BOEKEN GESCHREVEN. DIT BOEK OP INTERNET ALLEN TE KOOP. LEES DIT SCHOKKEND BOEK EN HUIVER HOE DE ILLUMINATI SATANISTEN DE WERELD VERNIETIGEN. DOEN ZE MIDDELS IMF EN WERELDBANK. VOORBEELDEN ZIJN LYBIE, SYRIE, IRAK, EN NU VENUZUELA AAN DE BEURT. STRAKS NOORD KOREA DIE NOG GEEN CENTRALE BANK HEEHT. AUB MENSEN. ONDERZOEK DIT BOEK. VRAAG AAN FAMILIE DIT TE KOPEN EN OP TE STUREN. ZOEK OP GOOGLE


  Maak melding

 6. Beste Milton

  Demonstreren zonder vergunning of vergunning voorwaarden overtreden heeft niets met democratie of ondemocratisch gedrag te maken.

  Indien de overtreding geconstateerd wordt kan het bevoegde gezag op treden zonder dat de democratie in het geding is.
  In dit geval gaat het om het feit dat de grondwet duidelijk is en de politiewet door het bevoegde gezag misbruikt wordt of misbruikt lijk te worden.

  U leest selectief. De eisers (demonstranten) stellen dat de vergunning eisen achteraf sterk gewijzigd zijn door de DC. De DC betwist dat.

  Laat de rechter hier antwoord op geven na bestudering van de feiten.

  Helaas heb ik vaker moeten vaststellen dat de gezagdragers van de rechter ongelijk krijgen omdat ze fabeltjes verteld hebben en rond uit een potje hebben lopen liegen.

  De rechter bepaald wel of de demonstranten de regels overtreden hebben of dat de DC liegt en met de democratische rechten beperkt heeft.

  Milton waarom kunt u de zaak niet van 2 zijden beschouwen.


  Maak melding

 7. “De overheid bepaalt de benzineprijs niet meer. Wij krijgen de prijsopgave van de maatschappijen, verifiëren en de prijs wordt zoals overal ter wereld door de importeur vastgesteld. Het ministerie publiceert dus geen beschikking meer”.

  Is dit weer zo een lulverhaal?
  Dus mogen de importeurs zelf hun prijzen bepalen?


  Maak melding

 8. Beste JoJo dat komt omdat Milton hetzelfde soort oogkleppen en paarse bril op heeft als o.a. RobG, Parbo en Paraman, wiens hersenen in een dermate ver stadium aangetast zijn dat ze geen reeel beeld meer kunnen en willen zien van het huidige Suriname, triest maar weer, eigenlijk zouden ze uit hun lijden verlost moeten worden, want ze vergiftigen ook andere zwakke geesten, met hun waanideeen ingegeven door de duivel zelf in de figuur van Bouterse


  Maak melding

 9. Democratie houdt in dat de macht bij het volk ligt.Heb het in Suriname liever over dictatuur.Het volk mag niet vrijelijk protesteren ze moeten eerst een vergunning aanvragen.Zodra je ergens niet vrij in ben..zodra je ergens toestemming voor moet vragen betekent het dat je ook geweigerd kan worden.Is dat democratie?


  Maak melding

 10. Vandaag nog de zaak aanspannen.Laat de dikke Silos samen met haar pres.even zweten.Beiden zijn bang voor rechters en griffiers.De toga en de groene tafel hé.


  Maak melding

 11. En zo gaat het met die andere zaak ook. Die wordt al 35 jaar uitgesteld. Dankzij recht en wet.
  Voor Bouta geldt geen recht en wet maar voor een ieder ander wel.

  Succes brave borsten .. Blijf maar wachten op recht en wet.


  Maak melding

 12. Milton@
  En laten deze mensen het volk nou eens goed uitleggen wat hun plan is na een eventueel vertrek van Bouterse als president !
  Wat willen deze mensen gaan doen voor Suriname om het gerief van de bevolking te verbeteren, en het land verder tot ontwikkeling te brengen ?

  Ik denk dat ik het weet en kom daar later op terug.

  Om te denken hebt je hersens nodig en daar schort het bij jou aan.
  En dan de moet hebben om te denken dat je het weet spandoek de kroon, je bent een zoutjes van de bovenste plank.
  Democratie is een verworven goed en wordt door jou baasje met voeten getreden, hij is zo verschrikkelijk bang, dat hij er alles aan zal doen om de zaak te frustreren, als hij geen president meer kan zijn, word hij uitgeleverd aan Holland, en als dat niet lukt aan Usa, dan leef je lekker, maar met zout vlees met rijst, kan je in sur een hele bereiken, hoe ziek kun je zijn, triest.
  En waarom zal de oppositie aan bouta uitleggen wat zij van plan zijn, heeft bouta ook alles besproken in de assemblee
  Openheid van bestuur is hem zeer vreemd.
  Opzitten pootje geven en blaffen als de baas het zegt


  Maak melding

 13. Ik zou graag zien dat een zware delegatie van de NDP jeugd organisatie naar het groepje van ‘wij zijn moe, burger collectief, Als, coalitie. etc etc. stapt en hen de volgende vragen stelt.

  – Zouden jullie het veel beter kunnen doen dan de huidige president, en wat zijn jullie plannen.
  – Kunnen wij een presentatie van jullie plannen ontvangen zodat wij deze kunnen bestuderen aleer wij onze ondersteuning verlenen.
  – Binnen welke periode kunnen jullie het volk beloven dat het voelbaar beter zal gaan met de kleine man.
  – Kunnen jullie beloven dat alle door de huidige president genomen maat regelen teruggedraaid zullen worden nadat een nieuw team de zaak heeft heeft overgenomen.
  – Mogen wij eveneens ingrijpen en jullie er persoonlijk op afrekenen als het blijkt dat jullie nieuwe constellatie er ook niets van bakt.
  – Wij accepteren geen uitspraken van, ‘overname van oude schulden en problemen of opruimen van oude zaken, etc.
  – Accepteren jullie dat bij falen na overname dit enorme consequenties zal hebben voor de oude politieke constellaties.

  Misschien zou de NDP jeugd organisatie o.a. bovengenoemde vragen moeten stellen aan deze groep, en als men alles enkel met ‘ja’ (op papier) heeft beantwoord, dan ben ik ook voor een verandering van het beleid.


  Maak melding

 14. Domme vraag Milton, maar dat kunnen we verwachten van een paarse idioot,
  Kijk naar het verleden toen Venetiaan ook een lege staatskas en een lege goudkluis van de regering Wijdenbosch/Bouterse over kon nemen, en er voor gezorgd heeft dat in zijn periode deze weer aangevuld werd met ruim een miljard reserve, een reserve die onder het bewind van jouw afgod weer omgezet is in een miljardenschuld en alleen maar zal toenemen als er geen andere regering komt die de tering naar de nering kan zetten en niet zal bestaan uit een stel criminele zelfverrijkers, moeilijk te begrijpen? voor jou wel en andere paarse idioten


  Maak melding

 15. Beste Milton

  In Mei 2005 stelde een Vriend na 5 jaar Venetiaan het volgende:

  Wij kunnen weer sparen.
  Deze vriend had nog nooit ergens om gevraagd en altijd zijn eigen boontjes gedopt.

  Na 5 jaar Bouterse was hij ondanks zijn sparen en ijver (goede vakman) helemaal platzak en vroeg hij om hulp voor de school van z’n zoon.

  Dit is het verschil tussen Bouterse en Venetiaan.
  Kijkt u aub naar de prestaties van de regeringen en stelt u aub geen domme vragen.


  Maak melding

 16. Domme onnozele ndpers,

  als slechte ndpers proberen je om te praten, ga dan niet overstag.
  Ook niet als zij zeggen: “Kom op, we nemen er een stel te pakken; wat maakt het uit als zij onschuldig zijn?
  Wij maken hen af en jagen ze de dood in.
  Zij hebben genoeg geld en spullen, dus wij kunnen een flinke slag slaan.
  Reken maar dat jij je deel krijgt, want de buit is voor ons allemaal.”
  Trek niet met zulke ndpers op. Blijf liever bij hen uit de buurt.
  Zij hebben weinig goeds in de zin en gebruiken maar al te graag geweld.
  Als een vogel het vangnet ziet, vliegt hij weg.
  Maar deze ndpers niet. Zij stellen hun leven in de waagschaal en vormen zo een bedreiging voor zichzelf.
  Want wie zich zo tracht te verrijken, gaat aan die gewelddadige hebzucht ten onder.
  De wijsheid is niet moeilijk te vinden en wordt als het ware van de daken geschreeuwd.
  Zij is te horen in de drukte op de straten, op de plaatsen waar mensen samen zijn. Op de toegangswegen van de stad roept zij:
  Slechte ndpers, hoelang blijft u nog prat gaan op uw slechtheid? En spotters, hoelang blijft u genieten van uw eigen sneren? Hoelang blijven dwazen de wijsheid negeren?
  Laat mijn vermaning een les voor u zijn. Want ik zal u laten zien wat ik wil en wat ik denk. Als verfrissend water stromen mijn woorden u tegemoet.
  Ik riep, maar u luisterde niet en niemand zag hoe ik mijn hand uitstak.
  Mijn raad hebt u naast u neergelegd en mijn vermaning wees u van de hand.
  Daarom zal ik lachen wanneer u valt en de spot met u drijven, als u in het nauw zit.
  Mijn spotgelach zal u in de oren klinken, wanneer uw leven snel en meedogenloos wordt verwoest en u niets anders overblijft dan angst en uitzichtloosheid.
  Ja, dan zullen ze mij roepen, maar geen antwoord krijgen. Zij zullen hun best doen mij te vinden, maar zonder resultaat. Zij wilden immers niets weten van kennis en inzicht, van eerbiedig ontzag voor de HERE?
  Zij legden mijn adviezen naast zich neer en schokschouderden over mijn vermaningen.
  Daarom moeten zij de gevolgen dragen en ondervinden wat zij zich op de hals hebben gehaald.
  Want hun onwil wordt hun dood en hun voorspoed zal bedrieglijk blijken; ook die kan hun val niet voorkomen.
  Maar wie wel naar mij luistert, hoeft zich nergens zorgen om te maken, want dergelijk onheil is voor hem niet weggelegd.”


  Maak melding

 17. Ndpers van hoog tot laag, oud of jong die blijvenbidden en geloven dat ddidibri foe sranang rust, vrede en vorspoed zullen brengen zijn terecht bezten paarse DWAZEN die de nationale DWAZEN partij deeer aan den dommer dan de domste DWAZEN te zijn. Ze stemden moedwillig dwaas op paarse bedriegers, leugenaars, staatskasrovers, moordenaars, drugscriminelen olv van de paarse verderver van het land didibri. Het ergste moet nog komen voordat deze DWAZEN de ogen en oren worden geopend. Misschien zullen ze dan inzien hoe waanzinnig DWAAS ze zijn.


  Maak melding

 18. @ Haco, ga nou eens een keer goed na wat de term of het woord democratie betekend, want volgens mij snap je er nog steeds de ballen van.

  @Johan, absoluut geen domme vragen van mijn zijde beste vrind, want jij doet het nu al in jou broek omdat je geen antwoord kan geven of verwacht hetgeen gevraagd is.

  @Jojo (what’s in a name !) any way, jij wil terug gaan naar 2005, en heb je er problemen mee als ik terug ga naar het jaar 1862 ! Want toen was ook alles koek & ei, tenminste voor sommigen !

  Let wel, geen van jullie heeft een antwoord op de door mij gestelde vragen dus vraag ik me af waarom ik al het gezwam van jullie postings moet lezen.

  Al jullie postings zijn inhoudsloos en vragen alleen om het vertrek van deze president, maar wat gebeurd er daarna ???

  En jullie mogen mij noemen zoals je wilt, but I don’t care !

  President Bouterse For Ever !!!!!!


  Maak melding

 19. Milton je doet als of er geen leven is zonder Bouterse. Een regering die geaccepteerd wordt in het buitenland opent de poorten naar investeerders en financiële instellingen die bereid zijn de schulden te herstructurereren tegen acceptabele rentes. En ja men zal offers moeten brengen maar deze zullen dragelijk zijn. Bouterse is een vloek voor het land. Kennelijk is die ene persoon zo belangrijk om de rest van de bevolking te laten pinaren.

  1 vraag, vind je Bouterse groter dan Suriname en haar burger ? Hoor graag jouw ant.


  Maak melding

 20. Bij mijn zoeken op het internet ben ik per toeval gestuit op een boek geschreven door een surinamer S. Ramkhelawan.
  Ik zou de zg. leiders of leiders in Suriname adviseren om dat boek te lezen voor ze hun mond open doen. Naar mijn mening hoort elke surinamer dat boek gelezen te hebben om beter over de toekomst te kunnen nadenken.

  Google books

  Bibliografische gegevens

  Titel The Visionary Negotiator: Probleemoplossend Onderhandelen
  Auteur S. Ramkhelawan
  Uitgever CreateSpace Independent Publishing Platform, 2016
  ISBN 1532788088, 9781532788086
  Lengte 366 pagina’s

  Waarom slaagt de ene onderhandelaar wel en de andere niet? Waarom gaat de ene organisatie ten onder en floreren andere wel? Antwoord: Omdat er onderhandelaars zijn die anders onderhandelen. Ze weten alleen hoe ze moeten handelen als het hun goed gaat, waar de voordelen, concessies of winsten wel vanzelf komen. Zodra een veranderende toestand een andere benadering vereist, weten ze niet in te grijpen of er mee om te gaan en betalen anderen de prijs. Het is maar dat u het weet.


  Maak melding

 21. Als ik de posting van Milton goed lees, leid ik hieruit af dat de regering het niet meer weet en dus maar vraagt: wat kunnen we nog meer doen?
  Ik zou zeggen daar heb je adviseurs voor.
  Zij die nu regeren hebben er een teringzooi van gemaakt en om dat op te lossen zijn ze gaan lenen en is SU nog verder in the shit geraakt.
  Wat dit artikel betreft
  Bouterse heeft een onzichtbare muur om het onafhankelijkheidsplein geplaatst en laat het volk hiervoor betalen


  Maak melding

 22. @Milton, “en jullie mogen mij noemen zoals je wilt”

  Als er 10 mensen tegen je zeggen dat je een paard bent , moet je er toch eens serieus over nadenken een zadel te gaan kopen.

  Of ben je zo stom dat je dit niet begrijpt?


  Maak melding

 23. @@ Allen van boven o.a Johan, Jojo, Ray, Pico, Haco, Koos maar behalve Milton!!!

  Milton is besneden en is de draad kwijt!! ze is en komt nooit klaar met de nonsense van haar!! jawel, het is een zij!!!!! Knoflook is weg gesneden en de rioolrat heeft het opgevreten!! Het is een zij zonder benen!!

  Johan, zij moet gaan denken aan zichzelf voor stofzuiger dus!!!


  Maak melding

 24. @milton,

  Je suggereert met je vragen dat jij en de NDP de weg kwijt zijn en indien men je vragen naar tevredenheid zou kunnen beantwoorden, jij ook voor een verandering van het beleid bent.

  Je vragen impliceren ook al dat je geen reet weet over de geschiedenis van Suriname. Ik zou je willen adviseren de geschiedenis van Suriname met een open en objectieve mind in te duiken. Je hoeft niet zo ver terug in de tijd te gaan. Begin wat mij betreft rond 1970 tot heden. En als je het geheel eerlijk en objectief benadert hebt, zal je zelf ervaren waar de balans overwegend naar toeslaat.

  Btw, met een simpele ja op je vragen ben je er nog niet…


  Maak melding

 25. @Johan, wanneer er 10 ezels (waaronder jij) tegen mij zeggen dat ik een volbloed paard ben, dat mag men uiteraard een zadel en overige uitrusting gaan kopen ja.


  Maak melding

 26. PARAMARIBO – De voorzitter van De Nationale Assemblee, Jennifer Geerlings-Simons, zegt dat alleen door overleg het land uit de problemen kan komen. Zij wijt de verslechterde economie aan de grote klap die de economische ontwikkeling heeft gehad.

  De politica zegt dat rekening moet worden gehouden met fundamentele zaken. Doelend op de door haar genoemde noodzaak van dialoog zegt ze: “Als we niet praten, zullen we weer eindigen als in 1969, 1973, 1981 (toen het straatbeeld er één was van felle protestdemonstraties die leidden tot vergaande politieke consequenties, … red.) en het land in rep en roer brengen. Er komt dan een wisseling van de wacht, zonder dat de fundamentele zaken zijn opgelost.

  Als dit gebeurt zal het misschien na drie tot vier jaar beter gaan met het land, maar na bijvoorbeeld twintig jaar belanden wij in dezelfde situatie. Hoe heftiger een demonstratie, hoe groter de machtswisseling kan zijn.” Geerlings-Simons zegt dat het land door de crisis heen moet komen maar niet op de wijze waarop dit decennia geleden is geschied.

  “Het heen en weer gaan van politieke macht lost de problemen niet op.” Ze waarschuwt: “Je kunt iets breken dat later niet meer te repareren is.” De politica zegt dat er dingen moeten gebeuren, doelend op veranderingen in het financieel beleid, die nu al in gang zijn.

  Triest te moeten vaststellen dat ook onze jenny last heeft van het “A No Mi-Syndroom”.

  Lieve Jenny: Je vergeet dat het wanbeleid en gebrek aan anticipatie van deze regering tot de economische problemen heeft geleid.
  In de tweede plaats zegt je dat alleen overleg het land kan redden. Ik heb waarschijnlijk een college gemist want ik snap er geen moer van.
  Jenny: Jouw regering wil gewoonweg niet praten.Ook moet zij niet praten met het volk, maar met onze volksvertegenwoordiging. Praten tegen 550.000 mensen is te intensief, daarom hebben deze 550.000 mensen 51 volksvertegenwoordigers gekozen om namens hen te praten.
  Laat Jouw baas DDB met deze 51 mensen gaan praten oftewel bij deze mensen verantwoording afleggen. Overigens wil ik nog vermelden dat de tijd om te praten al een lang gepasseerd station is . Praten is te laat. Wij willen acties. En aan bangmakerij door naar het verleden te verwijzen moet je niet doen. Jouw regering heeft daarvan geen moer geleerd. Het volk loopt nu het risico door jou beschuldigd te worden dat zij de problemen laten voortduren omdat zij niet willen praten . Neen, de problemen los je niet meer op door te praten. DDB luistert toch niet.


  Maak melding

 27. Milton@
  Na Jou vragen te hebben gelezen, ben jij het toch wel eens dat jou baasje er een kleren zooi van heeft gemaakt, en wat betreft democratie kan jij het mij goed uitleggen, in ieder geval geen opzitten pootje geven en blaffen als de baas het zegt want ik ben er volgens jou te dom voor, en jij gelooft toch niet dat wij jou voor gaan zitten kauwen hoe wij 7 jaar wan beleid moeten recht buigen. O ja de ezels, jij geloof toch niet dat wij jou een vol bloed gaan noemen niemand heeft daar behoeften aan, ieder z’n eigen mening, maar wel genuanceerd.
  En geef nu eens antwoord in plaats van een LUL verhaal


  Maak melding

 28. Alle paarse coriveeen, beginnen zo langzamerhand bang te worden als onze pleesident er straks niet meer zit, hoe zal het dan verder gaan, de steun die zij kregen valt dan weg, Surinamer beheers je, laat het niet zo ver komen dat ze art. 148 kunnen gaan gebruiken, de angst hazen


  Maak melding

 29. Mw Jenny die de volksvertegenwoordiging DNA beheert voor opa D , wil overleg, volk mag niet protesteren of de corrupte machthebbers verjagen !

  Jenny en opa D jullie hebben toch IN HET GEHEIM, ZONDER OVERLEG MET HET VOLK, ruim DRIE MILJARD aan ongedekte SRD-bankbiljetten gedrukt en uitgegeven !

  Door deze corrupte gelddrukkerij-streek (gecombineerd met massale veel te hoge staatsuitgaven) is Sranan FAILLIET !

  Dus Jenny, OVERLEG hoeft niet, ga maar OPNIEUW nog meer MILJARDEN aan ongedekte SRD-bankbiljetten drukken met Opa D, dan stijgt de waarde van de SRD, wordt Sranan een tweede DUBAI en stromen de VALUTA binnen !

  NEKS NO FOUT, FACILITEER DE CORRUPTE POLITICI en GOOI ALLE CLAD RAPPORTEN IN DE VUILNISBAK !!!

  Gebruik VENEZUELA als voorbeeld JENNY en manipuleer de Rechterlijke Macht , stap uit de OAS en gebruik GEWELD tegen bevolking !!!

  PS : Niemand moet bemoeien met problemen in Venezuela of Sranan, het zijn interne, binnenlandse aangelegenheden,
  UNIVERSELE MENSENRECHTEN TELLEN NIET !

  Ja toch, mw JENNY, Hoofd-assistente van de Machthebbers-clan !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.