Motivational breakfast van Jörgen Raymann in A’dam

0
Motivational breakfast van Jörgen Raymann in A'dam

Komende vrijdag 21 april geeft Jörgen Raymann een motivational breakfast om 10.00u in Amsterdam, waar hij zijn nieuw boek ‘Raymann zoekt raad’ presenteert. En jij mag erbij zijn! Tijdens deze sessie vol levenslessen van Jörgen krijg je niet alleen een heerlijk ontbijt maar ook gratis het boek, met handtekening ter plaatse van Jörgen erin. Geef je uiterlijk donderdag 20 april via uitgeefassistent@lebowskipublishers.nl op voor deze motivational sessie van een ras optimist, meet & greet, vragen stellen en een heerlijk ontbijt.

In zijn nieuw boek laat cabaretier Jörgen Raymann met veel humor en zelfspot zien hoe je jezelf steeds opnieuw kunt oppakken na tegenslag. Dit doet hij aan de hand van de ups en downs in zijn eigen leven. Op vrijdag 21 april geeft hij een motivational breakfast in Hotel V in de Fizeaustraat in Amsterdam Oost, op loopafstand van Station Amsterdam Amstel.

Dus kom gezellig langs en start je vrijdag met een croissantje en cappuccino en verse sapjes, dan een sessie vol levenslessen van Jörgen, en vragen stellen, een boek cadeau, met handtekening. Dat is leuk toch? Jörgen ontmoeten en vragen stellen een leuke ochtend hebben?