dinsdag, april 23, 2024
HomeFotoSuriprofs Legends verliezen benefietwedstrijd

Suriprofs Legends verliezen benefietwedstrijd

-

Does Travel - naar Suriname

De #Suriprofs Legends hebben gisteren tijdens de benefietavond in de Rotterdamse Kuip nipt verloren van Oud-Feyenoord. Pierre van Hooijdonk scoorde voor Oud-Feyenoord in de eerste helft uit een strafschop de enige treffer van het duel nadat Michael Mols onderuit was gehaald door Legends-keeper Ruben Muskiet.

Onder aanvoering van Edgar Davids haalden de Legends in het vervolg van de wedstrijd alles uit de kast om er op zijn minst een gelijkspel uit te slepen maar onder meer Ronald Hoop, Glenn Helder en Iwan Redan stuitten steeds op de uitblinkende doelman Edwin Zoetebier.

Verdediger Maarten Atmodikoro vond dat zijn ploeg zeker niet minder was dan de Oud-Feyenoorders: ‘We hebben ze behoorlijk onder druk gezet en hadden het grootste deel van de wedstrijd een overwicht, dacht ik. Misschien dat die gasten toch iets beter op elkaar ingespeeld waren en net iets slimmer speelden. Maar het gaat erom dat we weer met z’n allen bij elkaar zijn geweest. Hopelijk gaan we dit weer vaker doen.’(Via Suriprofs.nl)

FOTO:
Bovenste rij vlnr
Ruben Muskiet, Orlando Engelaar, Glenn Helder, Leo Koswal, Winston Bakboord, Ronald Hoop
Gehurkt vlnr
Edgar Davids, Roël Liefden, Maarten Atmodikoro, Pascal Heije, Stefano Seedorf

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES