donderdag, juni 13, 2024
HomeFotoLaatste officiële publieke handeling Van Dijk – Silos

Laatste officiële publieke handeling Van Dijk – Silos

-

Does Travel - naar Suriname

Mr. Jennifer van Dijk – Silos (r) dinsdag tijdens haar laatste officiële publieke handeling als minister van Justitie en Politie in Suriname. Ze ondertekende voor ontvangst van een donatie van de Amerikaanse ambassade. De Amerikaanse ambassadeur Edwin Nolan (l) heeft de Surinaamse regering twee aluminiumboten met bijbehorende buitenboordmotoren geschonken.

President Desire Bouterse vroeg de minister later die dag om op te stappen als bewindsvrouw, maar ze hield voet bij stuk dat het staatshoofd zelf de knoop moet doorhakken. Haar ontslag komt temidden van een maanden durend conflict met de Rechterlijke Macht. De spanningen liepen de vorige week zodanig op dat openbare aanklagers enkele dagen massaal zijn weggebleven bij rechtszaken.

Uiteindelijk heeft president Desi Bouterse haar eervol ontslag verleend als minister van Justitie en Politie. Dit onder dankzegging voor de door haar bewezen diensten aan de Staat Suriname. Het presidentiële besluit heeft Van Dijk-Silos gisteren ontvangen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Ongeschikt netals die moordenaar die Suriname naar de afgrond hebben geholpen,geen van beiden hebben de capaciteiten om dit land op een hoger niveau te brengen.


  Maak melding
 2. Die brouw heeft haar best gedaan. Surinamers zijn altijd negatief krabbenmentaliteit. Altijd elkaar neerhalen. Mensenrechten? Wetten, mensenhandel, kinderbescherming etc.


  Maak melding
 3. A torie foe a verklaring “politie had voorkennis van de roofoverval” van de de bende Meriba, op de band/cd, zoals overlegd door Lobo, heeft in deze mede een rol gespeeld !!

  Tigri Barba, likt zijn baarba af; het denkt al in termen van “Bouta gaat mij benoemen als Minister !!!


  Maak melding
 4. @ Kees de Koning,
  Je kan gelijk hebben; niemand is volmaakt.Ze heeft wel geprobeerd om orde op zaken te stellen, maar als “groentje” op een ministerie in Suriname red je het niet !! Ook niet als Directeur !!!
  Hopelijk levert zij de “Prado-auto” ook in, ook haar man die een dienstauto heeft !!


  Maak melding
 5. Minister Silos was bezig de corruptie grondig aan te pakken en dat is niet de bedoelling. Kijk naar onderstaande beelden van het parlement om zelf een oordeel te vormen. De belangen van de zware corrupte toppers moeten worden beschermd en dat kan alleen als Silos weg gestuurd wordt.
  Zie haar laatste optreden in de DNA:

  http://www.apintie.sr/v16964


  Maak melding
 6. @Kees de Koning
  Ze heeft haar best gedaan en de moordenaar is nog altijd lijder?!Dat wil zeggen ze heeft haar best niet gedaan maa rde moordenaar juist beschermd.waar hij straf verdiend probeerde ze hard haar best om een vergiffenis show op te zetten voor de moordenaar,
  En ja de next juspol gaat hetzelfde doen.Er zal geen einde komen aan dit gehoer.De moordenaar gaat de ministers van juspol laten gaan en komen dit om het volk voor de gek te houden en voor zelf gewin.


  Maak melding
 7. Tjies vetzak Dora mooi beet. Ook zij gaat de geschiedenis in als moordenaar aanhangster. Misdaadstaat Surbabhaiti is een volkomen vaststaand feit. Het land wordt feitelijk en wettelijk geregeerd door criminele onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugscriminelen en bankrovers. En allen, hoog of laag geschoold, jong of oud, religieus of niet, die deze moordenaar aanbidden en vereren zijn paarse verworden dwazen aanhangers der paarse misdaad. Ook zij zijn debet aan de steeds groter wordende paars vervloekte misdaad, grotendeel begaan door mpp ndper’s, het paars vervloekt crimineel oerdom volk. Wo ka. Ndp stichter der paarse vloek en alle ndper’s zijn werkelijk een zeer slecht volk. De paarse misdaadvloek zal hun navolgen nu en tot in de komende generatie. Ook crimineel Dino en zgn stiefzoon zijn getroffen door deze misdaadvloek, naast vele oerdomme mpp ndper’s.De paars verdoemd vervloekte ndper’s hebben dit aan zichzelf te danken, de paarse duivel aanbidden. Na leki Haiti ai go kong.


  Maak melding
 8. ik snap het niet. wie kan het uitleggen? het enige wat ik kan zeggen is:

  Daar gaat ze.
  En zoveel schoonheid heb ik nooit verdiend.
  Daar staat ze.
  En zoveel gratie heb ik nooit gezien.
  Soms praat ze.
  Terwijl ze slapend met m`n kussen speelt.
  Ik laat ze.
  Zolang ze maar met mij m`n lakens deelt .
  En zelfs de hoeders van de wet.
  Kijken minzaam als ze fout parkeert.
  En zelfs de flikken hebben pret.
  Als ze sensueel voorbij marcheert.
  Ongegeneerd.

  Ik weet wel.
  Dat zij waarschijnlijk niet lang bij me blijft.
  Ik weet wel.
  Dat zij met anderen haar tijd verdrijft.
  Zij heeft soms.
  Geheimen waar ik liever niets van weet.
  Zij zweeft soms.
  En droomt zodat ze soms ook mij vergeet.

  En zelfs de hoeders van de kerk.
  Kijken minzaam op haar schoonheid neer.
  De bisschop zegt: dit is Gods werk.
  Buigt z`n grijze hoofd en dankt de Heer.
  Nog eens een keer.
  Dank u, meneer.

  Zij heeft soms.
  Geheimen waar ik liever niets van weet.
  Zij zweeft soms.
  En droomt zodat ze soms ook mij vergeet.
  En zelfs de hoeders van dit land.
  Zouden liever in m`n schoenen staan.

  Ja, de premier dingt naar haar hand.
  En biedt mij zijn portefeuille aan.
  Maar ik denk er niet aan.
  Loop naar de maan.
  Daar gaat ze.
  Daar gaat ze.


  Maak melding
 9. Dora ga de binnen en buitenboel doen daar val je ook van af
  stop met het eten van varkens rollade bami en nasi ketjap enz
  Anders wordt je niet oud.
  nu krijg je daar de tijd voor .
  Dit geld voor die obessitas is su en daarbuiten.


  Maak melding
 10. Dora gaat nu afslanken, niet omdat ze op dieet gaat maar zodanig verdrietig is dat ze geen eetlust meer heeft. Ze krijgt nachtmerries over de staatsveiligheid, criminaliteit, geschuwd worden door rechters, officier can justie, politie vakbond en hooggeplaatsts politie ambtenaren. Wat ze nu kan doen is op staatskosten in haar Prado voor gratis benzine door Schurimaribo in de nachtelijke uren toeren en al haar zonden die haar in 17 maanden dik heeft gemaakt overdenken…om te kotsen gewoon zo misselijk makend zijn de paarse graaiers.


  Maak melding
 11. Silos – samen met haar dochter – heeft toch een vuile rol gespeeld om Bouterse aan de macht te helpen als voorzitter van het kiesbureau en ook heeft ze hem gesteund in de handhaving van de overlopers Sapoen en Chitan.
  Met haar hoeft niemand medelijden te hebben. Zoveel goeds heeft ze ook weer niet gedaan voor het land. De zware misdaad is onder haar ministerschap alleen maar toegenomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES