maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameRabin Parmessar weer directeur Energie Bedrijven Suriname

Rabin Parmessar weer directeur Energie Bedrijven Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 mrt – Rabin Parmessar is weer directeur van Energie Bedrijven Suriname, EBS. Dit meldtr het Kabinet van de President. De schorsing door de raad van commissarissen is teruggedraaid. President Desiré Bouterse heeft Parmessar weer aangesteld, na de raad van commissarissen te hebben ontbonden.

Parmessar mag terug op zijn pst omdat er procedurele fouten zouden zijn gemaakt. De raad had eerst de aandeelhouder op de hoogte moeten stellen van het te nemen besluit. De staat is de enige aandeelhouder van het energiebedrijf. De voorzitter, Patrick Peneux en leden van de raad van commissarissen is gevraagd om hun portefeuille ter beschikking te stellen. De raad is intussen opgestapt.

Andy Rusland, onlangs ontslagen als minister van Transport Communicatie & Toerisme, is benoemd tot president-commissaris. Voormalig vakbondsleider Sonny Chotkan en Ronald Pansa zijn de als leden benoemd. Parmessar werd voor een maand geschorst. Volgens de raad van commissarissen had hij verkeerd gehandeld door de energietoevoer te laten afsluiten bij een deel van een ziekehuis. De afsluiting leidde tot een golf van kritiek vanuit de samenleving.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

27 REACTIES
 1. het personeel was ó zo blij, dat hij weg was, en nu komt hij weer terug, wat zal het personeel dan nu van denken.. ,,

  wat vind hij zelf van ,, om terug te komen..


  Maak melding
 2. In Ghana heeft de nieuwe lul de behang van een president 110 ministers en staatssecretarissen aangesteld. Misschien een idee dat onze volkspresident alias massamoordenaar dit idee overneemt, waarbij er ook een ministerie van komen en gaan aangesteld wordt….zo deprimerend allemaal dat je als normaal mens abnormale neigingen krijgt…


  Maak melding
 3. Volgens de bestuurskundige August Boldewijn wil de regering voorkomen dat Parmessar zijn verweerschrift bij de afgezette RVC indient.
  Kennelijk heeft Parmessar hoogstpersoonlijk directieven van de plee-sident uitgevoerd.

  Wie kan zich nog herinneren dat Willy Duiker voor de rechter heeft verklaard dat hij slechts opdrachten van de plee-sident heeft uitgevoerd.

  Het argument dat de regering aanvoert waarom de RVC is weggestuurd, slaat natuurlijk nergens op.

  Het wordt nou hoog tijd dat alle Surinamers tot het besef komen dat dat deze plee-sident will have to go!


  Maak melding
 4. Na dagu partij, ndp wi stree go moro vara, wiens wi e pina paars no ka, we geve hem vijf. Zo krijsten vele oerdomme oude en jonge paars verpauperde verwordende paarse paria’s tijdens de vierdaagse wandelmars, maar ook op straat her en der in dit door vol paarse afgoden aanbeden land.

  Met hoort en ziet wereldwijd waar de belangen van deze vervloekte overheid en vervloekte moordpresident liggen. Niet voor oerdom tot op hun botten zijn paarse idiote dwaze zombies en de rest van het anti moordroofdrusgvolk. No boi, maar alles draait om macht en geld ten koste van land en volk. Vervloekte corryupte Na Dagu Partij toppers houden de grootste misdadiger van het land, bewust aan de macht, om zo verder van hem te profiteren, onder het mom van nationalisme, zgn vaderlandsliefde, terwijl het gaat om ene mpp mens die het volk verder paars verdoemd de paarse hel vol kommer en kwel in brengt. Wo ka. Allen die moordenaars aanbidden zijn debet aan het geestelijk en moreel verval onder het volk. Ook zij zijn misdadig vervloekt.


  Maak melding
 5. Een goede vriend gaat toch boven alles??!
  Je zou denken dat het niet slechter kan. Maar elke dag blijkt het integendeel! Je zou je bijna schamen om een Surinamer te zijn. Waar gaat het heen??….Triest!.


  Maak melding
 6. Volgens Starnieuws zijn Chotkan en Pansa geen rvc leden, dit berust volgens Limbo op een misverstand, hahah tis om je kapot te lachen om- en over Suriname.


  Maak melding
 7. Hij keert terug deze klootzak, terwijl niemand deze volksmisleider lust, wat een gewelidige werksfeer zal dit opleveren, alleen omdat deze Ndper een positie moet hebben,waarbij deze Ndper toraal ongeschikt voor is.


  Maak melding
 8. Minister” Dodson” of son of dead, moet de eer aan zichzelve houden en bedanken/aftreden als minister !! Net als zijn leider
  Carl de Judas, een onbetrouwbare kerel !!
  Ik hoor niets meer van DOE over “hun minister” in deze!!
  Carl,de Judas zou in april 2016, een wetsvoorstel indienen om het kiesstelsel te wijzigen, nu zwijgt deze verrader als het graf hierover !!


  Maak melding
 9. Het devies van Parmesar luidt als volgt ” niet l u l l e n maar poetsen “. Met andere woorden wie niet werkt zal ook niet eten. De bobo’s van de Raad van Commissarissen dachten dat zij op een makkelijke manier af zouden komen van deze goede bestuurder. Deze gasten willen met weinig werken en met veel grootdoenerij profiteren van hun positie en imago. Zij zullen helaas het veld moeten ruimen.Weg met deze Raad van Commissarissen. Deze figuren kunnen de positie van de toekomstige president van Suriname niet besmeuren. Parmesar wordt de volgende president van Suriname. ONTKEN DIT NIET…………!


  Maak melding
 10. Als je apen aan de knoppen laat zitten gebeuren er rare zaken.

  President u zult de waarheid nog even met een berg zand kunnen bedekken maar de waarheid komt boven tafel.

  De regering van Suriname is daad werkelijk een afspiegeling van georganiseerde misdaad.


  Maak melding
 11. @RobG
  Parmessar is de linkerhand van bouta,zeg maar de derde poot van bouta.Hoezo is,parmessar,goed wanneer de rest hem liever ziet verdwijnen.? Iemand die amnestie voor een moordenaar goedkeurd ,wel van hem ga je geen goede daden verwachten want die leeft 1×24 uur met zijn lege kop in de kont van de moordenaar gestoken!!’Alleen de ndpers doen dit en jij als ndp volgeling! Misschien zijn jullie ndpers onder hypnose geplaatst door baasje.Jullie zelf denken vermogen en handelen is uitgeschakeld en jullie baasje bouta heeft jullie,zijn lammetjes,onder controle.


  Maak melding
 12. Willy Duiker moest verdwijnen omdat hij aangaf uitsluitend opdrachten van Bouterse te hebben moeten uitvoeren. Voor Parmissar geldt hetzelfde…hij weet teveel van de maffia-baas DDB en daarom wordt hij door de mega-crimineel teruggeplaatst in ruil voor stilzwijgen. Zo zit dat in die corrupte slangenkuil en apentuin genaamd Suriname.


  Maak melding
 13. @Verspilling

  “Als je op die domme gasten als rob g, parbo, dtrt, en kornuiten reageert, ben je nog dommer dan hun……”

  Beste verspilling dat valt wel mee. Het gaat niet om hun maar de mensen die nog enigszins geloven in hun argumenten. Met name RobG weet ook wel dat hij onzin uitkraamt. Hij kan het alleen niet toegeven.

  Wellicht herinnert u zich Pero nog die eindigde altijd met Bouta go. oid. Hij is om en heeft erkend dat deze regering een van parasieten is.

  Het weg nemen van argumenten tast de geloofwaardigheid van de regering aan.

  Beste RobG
  De RvC is er door de aandeelhouder neer gezet en zijn NDP loyalisten.
  Patrick Peneux is niet afhankelijk van een RvC baantje hij is of was directeur van Surmac en kwam voor in de Panama papers als eigenaar van een offshore onderneming. Z’n broer Pieter is Scalian eigenaar en heeft Dodson in het zand laten bijten.
  Ofwel deze mensen zijn hardcore NDP en niet zonder middelen en zakelijk inzicht.

  U roept weer eens wat voor dat u nagedacht heeft of u enigszins in de feiten verdiept heeft.


  Maak melding
 14. @Verspilling voor mij is het de reinste verspilling om met jou in debat te gaan. Je argumenten slaan nergens op.Ze raken noch de kant noch de wal. Ik weet dat de praktijk om Suriname tot ontwikkeling weerbarstig is. Er heerste een verrotte mentaliteit bij de tegenstanders (de zwakke oppositie en haar ongeletterde aanhang. Zij gunnen Suriname op dit moment geen enkele economische vooruitgang. Jullie allen hebben mij met weldoordachte argumenten niet kunnen overtuigen dat VHP/NPS/PL/enz het beter zouden kunnen doen.

  Jullie denken nog altijd dat m.n. VHP en NPS een magazijn vol met miljoenen/miljarden Euro’s achter de hand hebben. Kijk maar naar het land Brazilië. Het land heeft door de economische malaise te kampen met zeer grote problemen. De economische ontwikkelingen in Brazilië moet men niet los zien van de economische ontwikkelingen in Suriname. Beide landen onderhouden frequente economische relaties met elkaar.


  Maak melding
 15. Opa lafu en taki, a so a ka mpp paarse leba disie lobi a paarse tingi ka foe eng gado didibri. Na soso leba’s nanga bakroe’s habi leiding na didibries paarse roverheid. Ma ooktoe alle dongsma sa de ndpsam kong trong paarse dong bakroes nanga lebas. Srefie awariedomrie Meye Anus, Misikaola en Dodsombololi no mang tja betre, soso pina pina pina paarse ka troetroe. Parabadhaiti e go trong wang dedesma fotto soso paarse spoekoespoekoe zombies sang go loeroe tra sam sani foe foffoeroe leki deng mang sa didibri potie foe ruieneer heri kondre, Surbabhaiti. Na wang mpp paarse taitai.


  Maak melding
 16. @ RobG

  “De economische ontwikkelingen in Brazilië moet men niet los zien van de economische ontwikkelingen in Suriname.”

  Helemaal gelijk. In beide landen tiert de corruptie Welig.

  In Brazilie zijn ze begonnen er iets aan te doen daar is de eerste President al weg gezet en de volgende zal ook wel niet lang blijven zitten gezien z’n vieze handen.
  Wellicht dat Suriname aan een zelfde schoonmaak actie kan beginnen


  Maak melding
 17. Is toch logisch dat iemand die geschorst is of ontslagen wordt of weer zijn functie terugkrijgt?
  Het laatste is gebeurd en wel omdat deze man correct heeft gehandeld. Als het ziekenhuis niets meer kan betalen, dan moet zij failliet verklaard worden en de patieneten moeten naar een andere ziekenhuis.
  Denkt het ziekenhuis soms ook dat als ze de medicijnen van de grote pharmaceutische bedrijven niet kan betalen, ze dan van hen vrijstelling krijgt?
  Dus wel betalen aan de gierige bedrijven uit het buitenland, maar niet betalen aan de bedrijven uit het eigen land. Waar slaat dat op?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES